הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גמנסטיקה.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
מה אתם חושבים על זה כתוכנית אימונים קבועה?

עשיתי את זה 25 דקות והזעתי באמת כמו חמור וכבר נגמר לי הכוח של השרירים ביידים ( עשיתי עם קבוצה ).

מי שלא יודע זה רצף של תרגילי משקל גוף שאתה צריך להחזיק את עצמך וזה ממש נהיה קשה אבל זה טוב גם לפיתוח שרירים וגם לשריפת קלוריות ( הזעה מאוד מרובה ).

תחשבו למשל לעשות את זה במשך שעה או יותר 4 פעמים בשבוע , יעבוד לחיטוב טוב?

מישהו פעם ניסה את זה?

כמובן שזה לא תחליף לריצות..

אתה טוען אחרת, אתה טוען ש:
אתה מתכוון שהזעה לא שווה שריפת קלוריות , תאמין לי שזה שורף מלא קלוריות הגוף בתנועה אינסופית , יש לך רק מנוחה למשל של 30 שניות בין סט לסט.
משמע זיעה שורפת מלא קלוריות כדברייך, בוא תוכיח את זה, בנתיים המאמר האחרון שמשה הביא בעניין אומר אחרת.
זה לא פרמטר טוב, אם אני במדבר, משמע היה אימון קטלני?

• פותח/ת השרשור
אתה טוען אחרת, אתה טוען ש:

משמע זיעה שורפת מלא קלוריות כדברייך, בוא תוכיח את זה, בנתיים המאמר האחרון שמשה הביא בעניין אומר אחרת.
זה לא פרמטר טוב, אם אני במדבר, משמע היה אימון קטלני?

אני לא אומר את זה , הזיעה זה נוזלים בגלל שהגוף מקרר את עצמו , זה מנגנון , הקלוריות ישרפן אם יש תנועה ויש דופק קבוע ( תלוי בעצימות ) , הזיעה זה סתם חלק מהמאמץ האימון עצמו אכן מנצל הרבה אנרגיה ועבודה של השריר כי אתה צריך להחזיק את משקל הגוף שלך , בדיוק כמו לבצע מתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית