הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה מ-Inzer

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
חשבתי להשתמש ב-Shipito לתהליך הזה, עכשיו בדקתי את האפשרויות משלוח
ויש להם משלוחים זולים (10-20$ לישראל, Airmail Priority כולל ביטוח.) ואז קראתי בתקנון שלהם שאם החבילה לא מגיעה אליי
הם לא יכולים לעשות כלום כי אין מספר מעקב לסוג משלוח הזה, ובכל זאת אני משלם עליו ביטוח.. אז מה הקטע?

בתכלס משלוח דרך HOP עולה 50$ ודרך Shipito המשלוח הכי זול וכזה שהם מחזירים כסף במקרה והוא נאבד אחרי Airmail Priority עולה 47$ וזה ממש יקר..

בקיצור, מה עושים? ומה הקטע של הביטוח אם הם לא יכולים להחזיר לי כסף במקרה שזה נאבד?

חשבתי להשתמש ב-Shipito לתהליך הזה, עכשיו בדקתי את האפשרויות משלוח
ויש להם משלוחים זולים (10-20$ לישראל, Airmail Priority כולל ביטוח.) ואז קראתי בתקנון שלהם שאם החבילה לא מגיעה אליי
הם לא יכולים לעשות כלום כי אין מספר מעקב לסוג משלוח הזה, ובכל זאת אני משלם עליו ביטוח.. אז מה הקטע?

בתכלס משלוח דרך HOP עולה 50$ ודרך Shipito המשלוח הכי זול וכזה שהם מחזירים כסף במקרה והוא נאבד אחרי Airmail Priority עולה 47$ וזה ממש יקר..

בקיצור, מה עושים? ומה הקטע של הביטוח אם הם לא יכולים להחזיר לי כסף במקרה שזה נאבד?

אל תשכח שהחגורה שוקלת 1.5 ק"ג, המשלוח הזול ביותר דרך shipito הוא 36.5$ כולל ה-8.5$ עמלה.

אין על אתר SHIPTO הזמנתי ממנו כבר כמה חבילות, המשלוחים לא יקרים בכלל וממש מקבלים תמונה של החבילה.
הנה דוגמא לחבילה שהגיעה למחסן אתמול שכוללת DMAA + מלטונין. השתמשתי בשירות איחוד החבילות שעולה 2$ לחבילה.
2w7iu7s.jpg

קודם כל תדע לך שהזמנה מאינזר תקח לך שבועות, הזמנתי כבר לפי שבועיים וחצי את החגורה ועדיין לא שלחו לי אותה, יש המון תלונות באינטרנט שלאינזר לוקח הרבה מאד זמן להכין את החגורה לעומת HOP ששולחים לך בפחות מ48 שעות.
קשה להעריך את מחיר המשלוח שיצא לך אני לא ממש הצלחתי להשתמש במחשבון המובנה. אם אתה מוכן להמתין אוכל לעדכן אותך במחיר המשלוח שיצא לשלוח לי.
אני הזמנתי שרוולי ברכיים דרך SHIPTO ויצא לי 10$ משלוח לעומת BUY2USA שלוקח 40$ על משלוח ימי (אבל נותן ביטוח)
אני מאמין שמשלוח חגורת אינזר ייצא בסביבות ה20$ כי זה די קרוב למחיר שיוצא על חגרות אקונומי דרך מחשבון אמזון של BUY2USA וחגורת אינזר יותר כבדה מחגורת אקונומי אז המחיר בSHIPTO לחגורת אינזר יהיה זהה במחיר משלוח של אקונומי דרך BUY2USA.

לגבי ה8.5$ עמלה זה מחיר אסטרונומי ולכן כדי להצטרף לשירות פרימיום של החברה שבו אתה משלם 10$ דמי חבר חודשיים (או 50$ לשנה) ואז העמלה יורדת ל2.5$.
לשם השוואה כדי לך "לסכן" 4$ נוספים כדי להצטרף לפרימיום ובמקרה שתרצה להזמין עוד חבילה מארה"ב תחסוך את הכסף.

שים לב גם שיש לך שתי מחסנים: באורגון (בלי מיסים) ובקליפורניה (יש מסי קנייה של 8.5%)
אני הזמנתי רק לאורגון אבל עכשיו הבנתי שהם לוקחים תוספת של 10% על המשלוח למי שמזמין באורגון. תבדוק אם הזמנה באינזרנט יש תוספת של מס קנייה אם אתה מזמין לקליפורניה, אם לא הרווחת.

אין על אתר SHIPTO הזמנתי ממנו כבר כמה חבילות, המשלוחים לא יקרים בכלל וממש מקבלים תמונה של החבילה.
הנה דוגמא לחבילה שהגיעה למחסן אתמול שכוללת DMAA + מלטונין. השתמשתי בשירות איחוד החבילות שעולה 2$ לחבילה.
2w7iu7s.jpg

קודם כל תדע לך שהזמנה מאינזר תקח לך שבועות, הזמנתי כבר לפי שבועיים וחצי את החגורה ועדיין לא שלחו לי אותה, יש המון תלונות באינטרנט שלאינזר לוקח הרבה מאד זמן להכין את החגורה לעומת HOP ששולחים לך בפחות מ48 שעות.
קשה להעריך את מחיר המשלוח שיצא לך אני לא ממש הצלחתי להשתמש במחשבון המובנה. אם אתה מוכן להמתין אוכל לעדכן אותך במחיר המשלוח שיצא לשלוח לי.
אני הזמנתי שרוולי ברכיים דרך SHIPTO ויצא לי 10$ משלוח לעומת BUY2USA שלוקח 40$ על משלוח ימי (אבל נותן ביטוח)
אני מאמין שמשלוח חגורת אינזר ייצא בסביבות ה20$ כי זה די קרוב למחיר שיוצא על חגרות אקונומי דרך מחשבון אמזון של BUY2USA וחגורת אינזר יותר כבדה מחגורת אקונומי אז המחיר בSHIPTO לחגורת אינזר יהיה זהה במחיר משלוח של אקונומי דרך BUY2USA.

לגבי ה8.5$ עמלה זה מחיר אסטרונומי ולכן כדי להצטרף לשירות פרימיום של החברה שבו אתה משלם 10$ דמי חבר חודשיים (או 50$ לשנה) ואז העמלה יורדת ל2.5$.
לשם השוואה כדי לך "לסכן" 4$ נוספים כדי להצטרף לפרימיום ובמקרה שתרצה להזמין עוד חבילה מארה"ב תחסוך את הכסף.

שים לב גם שיש לך שתי מחסנים: באורגון (בלי מיסים) ובקליפורניה (יש מסי קנייה של 8.5%)
אני הזמנתי רק לאורגון אבל עכשיו הבנתי שהם לוקחים תוספת של 10% על המשלוח למי שמזמין באורגון. תבדוק אם הזמנה באינזרנט יש תוספת של מס קנייה אם אתה מזמין לקליפורניה, אם לא הרווחת.

איך אני יכול לדעת את המידות של החבילה?
או שלהזין רק את המידות של המוצר עצמו?

BreakingBadSucks, מה המשקל\הנפח הכי גדול של משלוח שהעברת דרכם?
יש בעייה להעביר דרכם חבילות במשקל 5 קילו~? קרה לך שלא קיבלת חבילה שהזמנת?

• פותח/ת השרשור
אל תשכח שהחגורה שוקלת 1.5 ק"ג, המשלוח הזול ביותר דרך shipito הוא 36.5$ כולל ה-8.5$ עמלה.
אוקי, נגיד שזה 36.5$ משלוח + 8$ עמלה, איך זה הולך במידה וחבילה נאבדת?
דרך HOP המשלוח הוא 7.5$ לכל מקום בארה"ב+ כל מה שצריך לשלם ב-Shipito אני אקבל את הסכום במלואו בחזרה?
או שרק על המוצר?
והמשלוח הזה שאתה מדבר עליו, מה השם שלו, האם יש מספר מעקב והאם הוא מבוטח.

2w7iu7s.jpg

כן ראיתי את הבעיה הזו עם אינזר שלוקח להם שנה עד שהם מוציאים משלוח, חבל כי המחירים שלהם יותר טובים משל HOP.
בקשר לעמלה, מעדיף לשלם פעם אחת וזהו במקום כל מיני דמי מנוי כי בסך הכל אם אני מזמין אני אף פעם לא משתמש בחברות
שילוח והמחיר של החגורה יקר מספיק, אין לי עוד כסף לבזבז על הדברים האלה.
וקצת הסתבכתי עם מה שכתבת בקשר למשלוח, שורה תחתונה- אתה ממליץ לקחת את BUY2USA בשביל זה?

המחיר שרשמתי בהודעה הקודמת שלי בשרשור (28$ בלי עמלה) הוא ישירות מהאתר של shipito עבור חבילה במשקל 1.5 ק"ג, החבילה תשקול קצת יותר ולכן המחיר יהיה קצת גבוה יותר.

משלוח ימי דרך buy2usa עבור חבילה במשקל 1.5 ק"ג יהיה 20$, עבור משלוח אווירי - 40$.

עריכה - שורה תחתונה:
shipito - משלוח אווירי, כנראה עוקף מכס, 36.5$.
buy2usa - משלוח אווירי 40$, משלוח ימי 20$, מע"מ וודאי (17%).

• פותח/ת השרשור
המחיר שרשמתי בהודעה הקודמת שלי בשרשור (28$ בלי עמלה) הוא ישירות מהאתר של shipito עבור חבילה במשקל 1.5 ק"ג, החבילה תשקול קצת יותר ולכן המחיר יהיה קצת גבוה יותר.

משלוח ימי דרך buy2usa עבור חבילה במשקל 1.5 ק"ג יהיה 20$, עבור משלוח אווירי - 40$.

עריכה - שורה תחתונה:
shipito - משלוח אווירי, כנראה עוקף מכס, 36.5$.
buy2usa - משלוח אווירי 40$, משלוח ימי 20$, מע"מ וודאי (17%).
מצויין, תודה.

אני אוותר על Buy2usa, המשלוח, החגורה עצמה וכל העמלות מסביב גם ככה מייקרות הכל.

המשלוח הזה של שיפטו שאתה מדבר עליו, יש לו מעקב\ביטוח?
במקרה והחבילה הזו נאבדת הם יחזירו לי את הכסף?

אוקי, נגיד שזה 36.5$ משלוח + 8$ עמלה, איך זה הולך במידה וחבילה נאבדת?
דרך HOP המשלוח הוא 7.5$ לכל מקום בארה"ב+ כל מה שצריך לשלם ב-Shipito אני אקבל את הסכום במלואו בחזרה?
או שרק על המוצר?
והמשלוח הזה שאתה מדבר עליו, מה השם שלו, האם יש מספר מעקב והאם הוא מבוטח.

בshipito יש אפשרות שהחבילה תלך לאיבוד, אין מס' מעקב, אין ביטוח - החלטה שלך.
מנסיוני, אחרי יותר מ-200 חבילות שהזמנתי מחו"ל, אחת הלכה לאיבוד.

- - - עידכון הודעה - - -

מצויין, תודה.

אני אוותר על Buy2usa, המשלוח, החגורה עצמה וכל העמלות מסביב גם ככה מייקרות הכל.

המשלוח הזה של שיפטו שאתה מדבר עליו, יש לו מעקב\ביטוח?
במקרה והחבילה הזו נאבדת הם יחזירו לי את הכסף?

כמו שרשמתי קודם, אין מעקב/ביטוח, אם החבילה הולכת לאיבוד - באסה 😃

בסופו של דבר זו החלטה שלך - הזמנתי דרכם נעלי Adipower בשווי 180$, הנעליים יגיעו עוד שבוע כנראה, אני ישן טוב בלילה.

• פותח/ת השרשור
בshipito יש אפשרות שהחבילה תלך לאיבוד, אין מס' מעקב, אין ביטוח - החלטה שלך.
מנסיוני, אחרי יותר מ-200 חבילות שהזמנתי מחו"ל, אחת הלכה לאיבוד.
תשמע אני מחפש לכסות את עצמי מכל כיוון כי אני לא קונה דבר כזה כל יום ובנוסף זה יוצא באיזור ה-600 שקל,
זה לא בא ברגל ואני לא רוצה למצוא את עצמי אחרי זה יוצר איתם קשר ולקבל תגובה של "היי אנחנו מצטערים שהחבילה היקרה מאוד
שלך נאבדה, אבל הנה קח 10% הנחה לקניה הבאה שלך"

בדקתי עכשיו באתר שלהם ו-Airmail Priority עולה $35.9 + $3.36 insurance

אם הם לא מחזירים כסף למה אני משלם על ביטוח?

תשמע אני מחפש לכסות את עצמי מכל כיוון כי אני לא קונה דבר כזה כל יום ובנוסף זה יוצא באיזור ה-600 שקל,
זה לא בא ברגל ואני לא רוצה למצוא את עצמי אחרי זה יוצר איתם קשר ולקבל תגובה של "היי אנחנו מצטערים שהחבילה היקרה מאוד
שלך נאבדה, אבל הנה קח 10% הנחה לקניה הבאה שלך"

בדקתי עכשיו באתר שלהם ו-Airmail Priority עולה $35.9 + $3.36 insurance

אם הם לא מחזירים כסף למה אני משלם על ביטוח?

אף פעם לא השתמשתי באופציית ה"ביטוח", תמיד יש לי תחושה שיש להם מסלול נפרד במכס לחבילות "מבוטחות".
אל תשכח שאם אתה מבטח את החבילה תהיה חייב להצהיר את השווי האמיתי של החגורה על הקופסא, ואז יש סיכוי סביר בהחלט שתצטרך להוסיף עוד 17%.

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא השתמשתי באופציית ה"ביטוח", תמיד יש לי תחושה שיש להם מסלול נפרד במכס לחבילות "מבוטחות".
אל תשכח שאם אתה מבטח את החבילה תהיה חייב להצהיר את השווי האמיתי של החגורה על הקופסא, ואז יש סיכוי סביר בהחלט שתצטרך להוסיף עוד 17%.
נעזוב כרגע בצד את העניין של המע"מ, ביטוח מכסה אותי מבחינת אבידה בדרך?
ואם אני משלם על ביטוח זה אומר שיש מספר מעקב?

נעזוב כרגע בצד את העניין של המע"מ, ביטוח מכסה אותי מבחינת אבידה בדרך?
ואם אני משלם על ביטוח זה אומר שיש מספר מעקב?

אם הייתי צריך לשער (שכן אף פעם לא השתמשתי באופציית הביטוח), ביטוח יכסה אותך במקרה שהחבילה תלך לאיבוד ותזוכה בשווי החבילה המוצהר, אין קשר למספר מעקב.
אני מעדיף לתת לאנשים אחרים לענות לך כי כמו שאמרתי - אני אף פעם לא מבטח (ממש living on the edge, אה? 😃).

• פותח/ת השרשור
אם הייתי צריך לשער (שכן אף פעם לא השתמשתי באופציית הביטוח), ביטוח יכסה אותך במקרה שהחבילה תלך לאיבוד ותזוכה בשווי החבילה המוצהר, אין קשר למספר מעקב.
אני מעדיף לתת לאנשים אחרים לענות לך כי כמו שאמרתי - אני אף פעם לא מבטח (ממש living on the edge, אה? 😃).
תודה רבה על כל העזרה!

וכן.. ממש הארדקור 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית