הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תוכנית AB

JustLift

משתמש מתחיל
196
0
נק' מוניטין:
139
196
0
שלום לכולם
אני עובד כבר חודשיים +/- AB ואני רוצה לשנות תוכנית..(התאמנתי כבר בעבר)
חשבתי לעבור לABCD אבל אני אשמח לשמוע מה תציעו וגם אם אפשר לפרט ולהסביר למה כמה איך מה מי..

מההודעה שלך אי אפשר לקבל שום מידע על הרמה שלך, על התוכנית שלך, על המטרות שלך ועל הנתונים שלך. לא ניתן לענות לך.

• פותח/ת השרשור
מההודעה שלך אי אפשר לקבל שום מידע על הרמה שלך, על התוכנית שלך, על המטרות שלך ועל הנתונים שלך. לא ניתן לענות לך.
אני מתאמן ברצוף שנה חודש לפה חודש לשמה..לא ברצוף שנתיים + פשוט הרבה הפסקות באמצע
כל פעם שחזרתי זה היה איזה שבועיים FBW ואז AB
עכשיו חזרתי ולא יהיה עוד הפסקות לפחות לא עד הצבא
אז אני כבר בAB חודשיים
דברתי עם מישהו ואמרתי לו שאני רוצה לתת עוד דגש בידיים הוא אמר שכדאי לי לעבור לABCD שיהיה לי יותר קל לתת דגש וגם התקדמות במשקלים ועלייה בהכל בכללי..
כמה זה נכון אני לא יודע בגלל זה אני מתייעץ איתכם איך לתת דגש על הידיים אם לעבור תוכנית או לא ולאיזו ?

אני מתאמן ברצוף שנה חודש לפה חודש לשמה..לא ברצוף שנתיים + פשוט הרבה הפסקות באמצע
כל פעם שחזרתי זה היה איזה שבועיים FBW ואז AB
עכשיו חזרתי ולא יהיה עוד הפסקות לפחות לא עד הצבא
אז אני כבר בAB חודשיים
דברתי עם מישהו ואמרתי לו שאני רוצה לתת עוד דגש בידיים הוא אמר שכדאי לי לעבור לABCD שיהיה לי יותר קל לתת דגש וגם התקדמות במשקלים ועלייה בהכל בכללי..
כמה זה נכון אני לא יודע בגלל זה אני מתייעץ איתכם איך לתת דגש על הידיים אם לעבור תוכנית או לא ולאיזו ?
אתה לא צריך לתת דגש עליהם פשוט תתאמן והם יגדלו מה המשקלי עבודה שלך בסקוואט דדליפט ובנץ' פרס? (אם עשית אותם עד היום)

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך לתת דגש עליהם פשוט תתאמן והם יגדלו מה המשקלי עבודה שלך בסקוואט דדליפט ובנץ' פרס? (אם עשית אותם עד היום)
לא עבדתי תרגילים מורכבים..רק קצת סקוואט אבל אני אחרי פציעה ברגליים אז האורטופד אמר לי להתחיל מאפס..אז אני מתחיל באפס
בנץ' -80 4X8

אני מתאמן רגיל אני פשוט רואה שהם ממש בפיגור כבר המון זמן..

לא עבדתי תרגילים מורכבים..רק קצת סקוואט אבל אני אחרי פציעה ברגליים אז האורטופד אמר לי להתחיל מאפס..אז אני מתחיל באפס
בנץ' -80 4X8

אני מתאמן רגיל אני פשוט רואה שהם ממש בפיגור כבר המון זמן..
איך הייתה נראת התוכנית שלך?

• פותח/ת השרשור
איך הייתה נראת התוכנית שלך?
A - חזה יד קדמית רגליים
B- גב יד אחורית כתפיים
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41541

מה שכתבתי כאן תקף לגביך, למעט המספרים המדוייקים להתחלת התוכנית.
קרא את המאמר על SS בפורטל קילוגרם.
לא מעוניים בSS בבקשה אל תציע לי את זה

• פותח/ת השרשור
כן.... למרות שהחלוקה גם לא טובה
התייעצתי כאן בהתחלה וזאת החלוקה שהרוב המליצו..תמיד יש אחד שיחשוב אחרת הלכתי לפי הרוב...
אז ככה :
חזה :
בנץ' שיפוע ישר 4X8
לחיצת משקולות שיפוע חיובי (אני לא יודע אם זה שלילי או חיובי חחחחחח זה פשוט על ה"חזה עליון" כמו שאומרים..) 3X8
פרפר 3X8
יד קדמית:
מוט W 2X8
בודדות פטישים 2X8
רגליים:
רשמתי מקודם שאני אחרי פציעה אני בנתיים עושה סקוואט עם משקל נמוך משהו כמו 3X6 ככה אם יש לך משהו להמליץ אני אשמח

B:
גב:
פולי עליון קדמי 3X8
פולי עליון אחורי 3X8
חתירה רחבה 3X8
טרפזים שראגס 3X8
יד אחורית :
בנץ' אחיזה צרה 2X8
לחיצה צרפתית (יד אחת ואז יד שנייה בישיבה) 2X8
כתפיים :
פרס בישיבה 4X8
הרחקה לצדדים גב מקביל לקרקע ..כמו פרפר הפוך כזה.. עם בודדות 2X8

וזהו....
תוכנית חובבנית אני לא אומר שלא..
אשמח להצעות הערות הארות מענות..

אם כבר AB, אז לפי מישורי תנועה/פלג גוף
אין כמעט נפח לרגליים ואין תרגילים בסיסיים-קלאסיים (דדליפט, מקבילים, מתח, חתירה במוט, פרס בעמידה)

• פותח/ת השרשור
אם כבר AB, אז לפי מישורי תנועה/פלג גוף
אין כמעט נפח לרגליים ואין תרגילים בסיסיים-קלאסיים (דדליפט, מקבילים, מתח, חתירה במוט, פרס בעמידה)
אין לי בעיה להוסיף דדליפט
ומתח יש לי גם
חתירה אני רוצה להוסיף T-BAR אני צריך לקנות או לרתך אחד עם אבא שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית