עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי דברתי עם שתיים שלוש אנשים והם המליצו לעבור..למה אתה חושב שאתה צריך לשנות תוכנית?
אני מתאמן ברצוף שנה חודש לפה חודש לשמה..לא ברצוף שנתיים + פשוט הרבה הפסקות באמצעמההודעה שלך אי אפשר לקבל שום מידע על הרמה שלך, על התוכנית שלך, על המטרות שלך ועל הנתונים שלך. לא ניתן לענות לך.
אתה לא צריך לתת דגש עליהם פשוט תתאמן והם יגדלו מה המשקלי עבודה שלך בסקוואט דדליפט ובנץ' פרס? (אם עשית אותם עד היום)אני מתאמן ברצוף שנה חודש לפה חודש לשמה..לא ברצוף שנתיים + פשוט הרבה הפסקות באמצע
כל פעם שחזרתי זה היה איזה שבועיים FBW ואז AB
עכשיו חזרתי ולא יהיה עוד הפסקות לפחות לא עד הצבא
אז אני כבר בAB חודשיים
דברתי עם מישהו ואמרתי לו שאני רוצה לתת עוד דגש בידיים הוא אמר שכדאי לי לעבור לABCD שיהיה לי יותר קל לתת דגש וגם התקדמות במשקלים ועלייה בהכל בכללי..
כמה זה נכון אני לא יודע בגלל זה אני מתייעץ איתכם איך לתת דגש על הידיים אם לעבור תוכנית או לא ולאיזו ?
לא עבדתי תרגילים מורכבים..רק קצת סקוואט אבל אני אחרי פציעה ברגליים אז האורטופד אמר לי להתחיל מאפס..אז אני מתחיל באפסאתה לא צריך לתת דגש עליהם פשוט תתאמן והם יגדלו מה המשקלי עבודה שלך בסקוואט דדליפט ובנץ' פרס? (אם עשית אותם עד היום)
איך הייתה נראת התוכנית שלך?לא עבדתי תרגילים מורכבים..רק קצת סקוואט אבל אני אחרי פציעה ברגליים אז האורטופד אמר לי להתחיל מאפס..אז אני מתחיל באפס
בנץ' -80 4X8
אני מתאמן רגיל אני פשוט רואה שהם ממש בפיגור כבר המון זמן..
A - חזה יד קדמית רגלייםאיך הייתה נראת התוכנית שלך?
לא מעוניים בSS בבקשה אל תציע לי את זהhttp://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41541
מה שכתבתי כאן תקף לגביך, למעט המספרים המדוייקים להתחלת התוכנית.
קרא את המאמר על SS בפורטל קילוגרם.
אתה יכול להיות יותר ספציפי? ...A - חזה יד קדמית רגליים
B- גב יד אחורית כתפיים
לא מעוניים בSS בבקשה אל תציע לי את זה
לרשום את כל החזרות סטים והתרגילים ?אתה יכול להיות יותר ספציפי? ...
כן.... למרות שהחלוקה גם לא טובהלרשום את כל החזרות סטים והתרגילים ?
התייעצתי כאן בהתחלה וזאת החלוקה שהרוב המליצו..תמיד יש אחד שיחשוב אחרת הלכתי לפי הרוב...כן.... למרות שהחלוקה גם לא טובה
אין לי בעיה להוסיף דדליפטאם כבר AB, אז לפי מישורי תנועה/פלג גוף
אין כמעט נפח לרגליים ואין תרגילים בסיסיים-קלאסיים (דדליפט, מקבילים, מתח, חתירה במוט, פרס בעמידה)
אתה מתאמן בבית?אין לי בעיה להוסיף דדליפט
ומתח יש לי גם
חתירה אני רוצה להוסיף T-BAR אני צריך לקנות או לרתך אחד עם אבא שלי