הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ | אבקת חלבון Extreme nutrition

danieltaib12

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
3
15
0
שלום לכולם אני מחפש אבקת חלבון איכותית וכשרה. שמעתי על האבקה Extreme nutrition שמיוצרת בארץ ויחסית זולה.
יש למישהו ניסיון איתה?איך היא מבחינת איכות?
אני חושש כי מייצרים את זה בארץ ואני מאמין שאין על זה פיקוח כמו GMP וכל אלה אז רק שלא יהיה קומבינה

מה אומרים?

כרגע היא בין האבקות שאני משתמש.
אחלה אבקה, נורא קלה לערבוב.
שים 200 מל' מים ותשקשק.
ממליץ על קרם עוגיות.

• פותח/ת השרשור
איך אני יכול להיות בטוח שיש 24 גר"ח למנה כמו שהם אומרים אחי

אם כבר כשרה, ממליץ לך על POWERTECH

הלקוח צריך לשלוח לבדיקת מעבדה ולממן מכיסו?
אם יש בעיית אמון בחברה מסויימת אני מיד נוטש אותה.
אין שום בעיית אמון.
תמיד יהיה את אותו הבן אדם שהיה סקפטי לגבי הכל.
אני מניח שזאת הקנייה הראשונה שלו והוא מפחד שלא יקבל את התמורה שמגיעה לו.
תהיה בטוח שזאת אחלה של אבקה.

• פותח/ת השרשור
טוב קניתי אותה טעם עוגיות סבבה לגמרי! מבחינת אמינות אין לדעת בינתיים..נחכה לתוצאות

אני חייב להגיד לך לפעם הבאה שיצא לי באמת לטעום אבקה של פווארטק בטעם קפה ברזילאי והיא פשוט מצויינת,אני בדרך כלל לא חובב אבקות כשרות אבל היא הפתיעה אותי לטובה

שלום לכולם אני מחפש אבקת חלבון איכותית וכשרה. שמעתי על האבקה Extreme nutrition שמיוצרת בארץ ויחסית זולה.
יש למישהו ניסיון איתה?איך היא מבחינת איכות?
אני חושש כי מייצרים את זה בארץ ואני מאמין שאין על זה פיקוח כמו GMP וכל אלה אז רק שלא יהיה קומבינה

מה אומרים?

איפה קונים את האבקה הזאת ומה העלות שלה ?

לא הייתי קונה אף אבקת חלבון של חברה ישראלית, במיוחד שהם פחות או יותר באותו מחיר של אבקות מהחברות הכי טובות שיש בעולם.

לא הייתי קונה אף אבקת חלבון של חברה ישראלית, במיוחד שהם פחות או יותר באותו מחיר של אבקות מהחברות הכי טובות שיש בעולם.
זה ממש לא נכון. עם הזמן, לאבקות הישראליות יהיה נתח שוב מאוד גדול בהינתן בעובדה שאבקות חלבון יעלו כמו זהב בקרוב. בעוד חצי שנה אתה תראה דליים של אבקות חלבון מחו"ל במינימום 400 ש"ח לדלי (מחיר לצרכן), כך שאנשים יתחילו לחפש אלטרנטיבות ואבקות תוצרת הארץ הן לא פחות טובות מחו"ל.
בכל מקרה ההפרש במחירים הוא דיי גדול, כאשר אקסטרים נוטרישן לדוגמה עולה 280 ש"ח ואבקות מחו"ל עולות 360-380 ש"ח, הבדלים של 20-30% במחיר.

מה אתה יודע שאני לא? למה שמחיר אבקות החלבון יעלה בקרוב? מה עומד לקרות?
וזה לא נכון, בעוד סופר אפקט למשל נמכר בכ300 שקלים, אפשר למצוא בארץ אבקות של החברות המובילות בכ330-350 שקלים לדלי.

זה ממש לא נכון. עם הזמן, לאבקות הישראליות יהיה נתח שוב מאוד גדול בהינתן בעובדה שאבקות חלבון יעלו כמו זהב בקרוב. בעוד חצי שנה אתה תראה דליים של אבקות חלבון מחו"ל במינימום 400 ש"ח לדלי (מחיר לצרכן), כך שאנשים יתחילו לחפש אלטרנטיבות ואבקות תוצרת הארץ הן לא פחות טובות מחו"ל.
בכל מקרה ההפרש במחירים הוא דיי גדול, כאשר אקסטרים נוטרישן לדוגמה עולה 280 ש"ח ואבקות מחו"ל עולות 360-380 ש"ח, הבדלים של 20-30% במחיר.
למה הקפיצה הזו של המחירים?

• פותח/ת השרשור
איפה קונים את האבקה הזאת ומה העלות שלה ?
עלות 280 ,כנס לפיסבוק SAN ישראל קטלוג מוצרים ותראה שמה או אם אתה מאזור ראשון והמרכז אני יפנה אותך לבנאדם שמוכר אותם,בפרטי.

למה נבואות זעם אלו ?

מה אתה יודע שאני לא? למה שמחיר אבקות החלבון יעלה בקרוב? מה עומד לקרות?
וזה לא נכון, בעוד סופר אפקט למשל נמכר בכ300 שקלים, אפשר למצוא בארץ אבקות של החברות המובילות בכ330-350 שקלים לדלי.
אני לא יודע כלום, הכל מפורסם והתפרסם עוד בשנת 2010 (וגם פירסמתי כאן בפורום, כשחלבונים בישראל עוד עלו 300 ש"ח (מחיר לצרכן).
כמה היום עולה חלבון בממוצע ללא הנחות/קומבינות? 380 ש"ח. למה? כי חברת קוקה קולה ופפסי החליטו לרכוש כמות אדירה של מי גבינה למשקה חלבון כושל שעדיין לא ראיתי מגיע לשוק בשנה וחצי האחרונות (המי גבינה שהם רכשו לא אמור כבר להיות פג תוקף בקרוב?). יש סה"כ 2 מוקדים עיקריים של מי גבינה בעולם, ארה"ב וסין. הם רוקנו את ארה"ב ונשאר חלבון מסין שאיכותו מוטלת בספק. בנוסף, יש את עליות הדלק ושאר עליות המחירים בעולם שמשפיעות על מחיר מי הגבינה (WPC 80 לשם הצורך).
המחירים ימשיכו לעלות וכבר היום רואים זאת באתרים בחו"ל. בזמן שדלי של אופטימום (נניח, זה המדד) עולה בארה"ב $54, לפני שנה וחצי זה היה $42. עלייה דיי חדה בשנה וחצי. בנוסף, אומרים שעד תחילת 2014 זה יחצה את רף ה $60 לדלי, מה שייקר את המחיר בארץ באזור ה 20 שקלים ויחצה את רף ה 400 ש"ח לדלי (מחיר לצרכן). זה בערך היחס בין העלייה בארה"ב לישראל (יחס של 2:1 לטובת ישראל).

הינה גם כל הפרוצדורה שחלבון המי גבינה עובר כדי להגיע אליך הביתה:
problems-with-whey-protein-infographic.jpg

Back
למעלה תחתית