הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ סייקל שלישי..

ahronk12

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
אהלן חברים :
אני כרגע בשבוע 12 של סייקל שלישי פשוט ולא יומרני כזה :
טסט אינטט - 600 מ"ג E/W
דקה - 400 מ"ג E/W
פרובירון - 25 מ"ג ( כדור ) E/D
יצויין שאין תופעות לוואי והכל תקין.

כרגע אני מפסיק עים הדקה , וברצוני למקסם את הסייקל הנ"ל מאחר והתוצאות ניכרות בהחלט רק בשבועיים האחרונים.
ועל כן שאלתי :
ברצוני להחליף את הדקה בטרן באותו המינון למשך 4 שבועות נוספים ( או יותר ) מה המקסימום שניתן למשוך ?
יש לציין שהישתמשתי בכוריגון בשבוע הרביעי למשך 4 שבועות .
וכן השבוע התחלתי שוב כוריגון .
אודה על תשובתכם מביני העיניין בילבד .

אם אתה שואל אותי תצא מהסייקל ואל תמיר את השימוש לטרן - אתה כבר יותר מדיי זמן בסייקל וזה תמיד דבר רע.
אם אתה בכל זאת מתעקש על הוספת טרן, אז מה שבטוח תלך על טרן קצר (אצטט) ולא ארוך כדי שתוכל ב4 שב' לקבל משהו.

כוריגון בסייקל כזה ארוך ועם דקה, לא כל-כך בטוח שתורם משהו מהותי.

הייתי גם שוקל התאוששות עם טריפטורלין במצבך במקום PCT רגיל.

• פותח/ת השרשור
האים אפשר לימשוך ל 20 שבועות את הסייקל ( כלומר עוד 8 שבועות )וכן להוסיף את הטרן אנטט במינון 400 E/W עד הסוף בכל זאת ?
או שהסכנות גדולות ועדיף טסט לבד ( בכל אופן מעוניין להמשיך כיוון שהתוצאות רק עכשיו ניכרות )
תודה מראש על הסבלנות .

האים אפשר לימשוך ל 20 שבועות את הסייקל ( כלומר עוד 8 שבועות )וכן להוסיף את הטרן אנטט במינון 400 E/W עד הסוף בכל זאת ?
או שהסכנות גדולות ועדיף טסט לבד ( בכל אופן מעוניין להמשיך כיוון שהתוצאות רק עכשיו ניכרות )
תודה מראש על הסבלנות .

שוב, אם להוסיף כבר טרן אז אצטט ולא אנטט (קצר ולא ארוך).
אם אתה שואל אותי, אז מספיק. תצא מהסייקל ותתאושש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית