הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל של זריקה אחת בחודש, הייתכן שקיים דבר כזה?

• פותח/ת השרשור Legz
  • פורסם בתאריך

Legz

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
בוקר טוב חברים,

יצא לי לדבר חבר בן מיעוטים מהלימודים שמתאמן בנצרת עילית. הוא טען שלקח חומרים ועשה 'סייקל' של 6 חודשים רצוף. הוא הסביר שאת הזריקות כביכול הוא היה מקבל במכון עצמו שהוא מתמאן בו, כל פעם זריקה "שמחזיקה" לחודש, ואם הוא היה רוצה עוד 'סייקל', היה צריך לחזור לקבל עוד זריקה כל חודש.
כששאלתי אותו אם הוא יודע איזה חומרים קיבל בזריקה הוא לא באמת ידע.

מה שכן, הבחור באמת התפתח בצורה פתאומית מהר מאוד בצורה די מדהימה. הקצב התפתחות שלו והמשקולות הוא מרים לאומת לפני, נראה שבאמת יש פה משהו קצת יותר מ-'הבחור פשוט התחיל לאכול, לתאמן ולישון' כמו שצריך.

חברים יקרים, הייתי מעוניין לשמוע את דעותיכם על דבר זה.

לא הבנתי מה אתה רוצה לשמוע?
הבחור לקח סטרואידים. אין דבר כזה זריקה שמחזיקה לחודש בעקרון - אבל אם הוא קיבל אסטרים ארוכים כמו דקה במינונים גבוהים אז זה +/- אפשרי.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה רוצה לשמוע?
הבחור לקח סטרואידים. אין דבר כזה זריקה שמחזיקה לחודש בעקרון - אבל אם הוא קיבל אסטרים ארוכים כמו דקה במינונים גבוהים אז זה +/- אפשרי.

ערב טוב. בעיקרון ענית לי על השאלה. רציתי לדעת אם זה הגיוני בכלל ואם כן מה יכולים להיות החומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית