הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צמח הג'ינסנג וZMA

Aktimel

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אהלן,אני ילד נמוך וכנראה אני בתהליכי סיום הגדילה שלי ואני רוצה לקנות את 2 התוספים האלה כדי למנוע את ההפיכת טסט שלי לאסטרוגן כדי שלוחיות הצמיחה לא יסגרו ואז לטפל עם הורמון GH
מישהו יודע עד כמה זה אפקטיבי?זה בסדר לגיל 15?איפה אפשר להשיג כאלה?ומחירים?
תודה לכל העוזרים

לך לרופא תשאל אותו את כל השאלות האלה , לא מזריקים gh סתם ! , ולתוספי התזונה שמוכרים בשוק בצורה חוקית לא יעילים בכלל לדעתי .

• פותח/ת השרשור
אתה בן 15,מה הגובה שלך?
הלכת לרופא שיגיד לך אם אתה תגבה עוד?

1.64 אין אישור סופי אבל בכל מקרה עד שאני ייקבל את הזריקות ייקח קצת זמן ואני מעדיף להתחיל לטפל בעצמי(זה לא אמור להיות יקר במיוחד...)

לך לרופא תשאל אותו את כל השאלות האלה , לא מזריקים gh סתם ! , ולתוספי התזונה שמוכרים בשוק בצורה חוקית לא יעילים בכלל לדעתי .

ברור שאני לא מזריק GH סתם זה עם רופא והכל
תודה אז אתה אומר לא כדאי לקנות?

אהלן,אני ילד נמוך וכנראה אני בתהליכי סיום הגדילה שלי ואני רוצה לקנות את 2 התוספים האלה כדי למנוע את ההפיכת טסט שלי לאסטרוגן כדי שלוחיות הצמיחה לא יסגרו ואז לטפל עם הורמון GH
מישהו יודע עד כמה זה אפקטיבי?זה בסדר לגיל 15?איפה אפשר להשיג כאלה?ומחירים?
תודה לכל העוזרים

אין צורך בשום קשקוש מלבד GH אותנתי. יש לך זמן עד שלוחיות העצם שלך יסגרו.
וללא קשר, אל תצפה לכאלה גדולות ונצורות מGH - מדובר פה בעליה של 4 ס"מ במקרה הטוב (שזה משמעותי) אבל זה לא שתגיע ל1.80
לגנטיקה יש תפקיד מרכזי פה - מלבד זאת, טיפול בGH אפשרי רק אם מדובר באמת בבעיה שנובעת מהפרשה נמוכה של הורמון גדילה.
במידה וזו לא הבעיה תצטרך כנראה להשלים עם זה.

• פותח/ת השרשור
לא יעזור לך בכלום, לך לרופא ותקבל טיפול מתאים בהתאם למצב שלך

אני יודע פשוט ניסיתי לזרז קצת תהליכים
אין צורך בשום קשקוש מלבד GH אותנתי. יש לך זמן עד שלוחיות העצם שלך יסגרו.
וללא קשר, אל תצפה לכאלה גדולות ונצורות מGH - מדובר פה בעליה של 4 ס"מ במקרה הטוב (שזה משמעותי) אבל זה לא שתגיע ל1.80
לגנטיקה יש תפקיד מרכזי פה - מלבד זאת, טיפול בGH אפשרי רק אם מדובר באמת בבעיה שנובעת מהפרשה נמוכה של הורמון גדילה.
במידה וזו לא הבעיה תצטרך כנראה להשלים עם זה.

יהיה עלייה ב4 ס''מ רק אם יש לי הפרשה נמוכה של GH?
כי בנתיים יש לי את כל ה''תסמינים'' לחוסר בGH ולפי מה שהבנתי ברגע שמתחיל הטיפול אתה נכנס לתקופה כזאת של גביהה מהירה אבל לא נורא אני מעדיף גם 4 ס''מ זה יפה מאד!

תודה לכל העוזרים אפשר לנעול

כי בנתיים יש לי את כל ה''תסמינים'' לחוסר בGH ולפי מה שהבנתי ברגע שמתחיל הטיפול אתה נכנס לתקופה כזאת של גביהה מהירה אבל לא נורא אני מעדיף גם 4 ס''מ זה יפה מאד!

רק שאלה, אתה כבר בן 15-16, טיפול ב-GH עושים בגילאים 10-12 ממה שאני יודע.
אתה עושה את הטיפול דרך רופא?

4 זה במקרה הטוב. וזה באמת קצת מוזר שזה אובחן רק עכשיו כאשר בד"כ מבחינים בכך בגילאים צעירים יותר, מה שלא מבטיח שהבעיה היא GH deficiency

• פותח/ת השרשור
רק שאלה, אתה כבר בן 15-16, טיפול ב-GH עושים בגילאים 10-12 ממה שאני יודע.
אתה עושה את הטיפול דרך רופא?

4 זה במקרה הטוב. וזה באמת קצת מוזר שזה אובחן רק עכשיו כאשר בד"כ מבחינים בכך בגילאים צעירים יותר, מה שלא מבטיח שהבעיה היא GH deficiency

יש גם אנשים שעושים להם תטיפול בגיל 17...זה לא תלוי בגיל שלך זה תלוי בגיל העצמות שלך אבל זה באמת נכון שכדאי לתפוס את זה בגיל מוקדם כי אז אפשר להתערב הכי טוב
וELSR איך אפשר עוד לטפל חוץ מעם רופא?(לא בקטע לזלזל פשוט אשמח לשמוע עוד אופציות)

אני מציע לך לא לקנות חד משמעית , ולגבי הטיפול רוב האנשים פה מסתמכים אך ורק על מאמרים וספרים , אנחנו עדיין לא רופאים במקרה שלך הדבר הכי חכם ונכון לעשות הוא ללכת לרופא שייעץ לך בדיוק מה לעשות ,
אתה עדיין צעיר ואין לך שום צורך להתבייש ספר לרופא מה הבעיה והוא ישמח לעזור לך ,
בהצלחה והמון בריאות.

יש גם אנשים שעושים להם תטיפול בגיל 17...זה לא תלוי בגיל שלך זה תלוי בגיל העצמות שלך אבל זה באמת נכון שכדאי לתפוס את זה בגיל מוקדם כי אז אפשר להתערב הכי טוב
וELSR איך אפשר עוד לטפל חוץ מעם רופא?(לא בקטע לזלזל פשוט אשמח לשמוע עוד אופציות)
אולי החלטת לעשות לעצמך את הטיפול ולקנות את זה דרך דילר?
אתה רק בן 16, יש לך עוד זמן לצמוח אני מאמין שתגדל עוד איזה 5 ס"מ בלי בעיה.
לא נראה לי שטיפול ב-GH זה הפתרון כאן

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך לא לקנות חד משמעית , ולגבי הטיפול רוב האנשים פה מסתמכים אך ורק על מאמרים וספרים , אנחנו עדיין לא רופאים במקרה שלך הדבר הכי חכם ונכון לעשות הוא ללכת לרופא שייעץ לך בדיוק מה לעשות ,
אתה עדיין צעיר ואין לך שום צורך להתבייש ספר לרופא מה הבעיה והוא ישמח לעזור לך ,
בהצלחה והמון בריאות.

ברור גבר אני הולך לרופא והכל פשוט ייקח המון זמן עד שאני אקבל טיפול(אם בכלל)
אולי החלטת לעשות לעצמך את הטיפול ולקנות את זה דרך דילר?
אתה רק בן 16, יש לך עוד זמן לצמוח אני מאמין שתגדל עוד איזה 5 ס"מ בלי בעיה.
לא נראה לי שטיפול ב-GH זה הפתרון כאן
מה המחיר של GH לקצת יותר משנה?(לא יודע כמויות אז תגיד בערך)

ZMA יעזור לך רק לשינה טובה יותר ולא יותר מיזה .

השתכנעתי כבר לא לקנות אז תודה אחי

ברור גבר אני הולך לרופא והכל פשוט ייקח המון זמן עד שאני אקבל טיפול(אם בכלל)

מה המחיר של GH לקצת יותר משנה?(לא יודע כמויות אז תגיד בערך)

השתכנעתי כבר לא לקנות אז תודה אחי
חשבתי שכבר קיבלת הפנייה וזהו כבר הכל מאורגן חח,
תשכח מטיפול בGH, אם אתה לא מקרה חמור לא יתנו לך את זה.
לא יודע כמה זה עולה בדיוק אבל זה עולה המון, קיצור עזוב שטויות
וד״א אתה לא כזה נמוך.

• פותח/ת השרשור
חשבתי שכבר קיבלת הפנייה וזהו כבר הכל מאורגן חח,
תשכח מטיפול בGH, אם אתה לא מקרה חמור לא יתנו לך את זה.
לא יודע כמה זה עולה בדיוק אבל זה עולה המון, קיצור עזוב שטויות
וד״א אתה לא כזה נמוך.

לאלא אחי אני כבר בשלב מתקדם בבדיקות!כבר הייתי יום שלם במיון בדקתי תדברים האלה פשוט עד שמשהו זז במדינה שלנו;maeq
מטר 65-64 זה נמוך(ממוצע ארצי 177)ולגבי המחיר יש לי תקציב גדול(בעיניי לפחות)

לאלא אחי אני כבר בשלב מתקדם בבדיקות!כבר הייתי יום שלם במיון בדקתי תדברים האלה פשוט עד שמשהו זז במדינה שלנו;maeq
מטר 65-64 זה נמוך(ממוצע ארצי 177)ולגבי המחיר יש לי תקציב גדול(בעיניי לפחות)
אם תקבל את זה דרך רופא אז בסדר, אבל אם לא אין לך מה ללכת לקנות את זה דרך אנשים- אל תעשה שטויות.
וחוץ מזה לדעתי אתה מתעסק בקקה, חבל על הכסף, הטרטורים של הבדיקות וכל זה, אמרו לך כבר שמדובר
אולי במקרה הטוב על 4 ס"מ, זה ממש לא שווה את כל זה.

פשוט תתאמן וזהו, יש לך עוד כמה שנים טובות עד שתסיים את הגדילה, עד אז אלוהים גדול

• פותח/ת השרשור
אם תקבל את זה דרך רופא אז בסדר, אבל אם לא אין לך מה ללכת לקנות את זה דרך אנשים- אל תעשה שטויות.
וחוץ מזה לדעתי אתה מתעסק בקקה, חבל על הכסף, הטרטורים של הבדיקות וכל זה, אמרו לך כבר שמדובר
אולי במקרה הטוב על 4 ס"מ, זה ממש לא שווה את כל זה.

פשוט תתאמן וזהו, יש לך עוד כמה שנים טובות עד שתסיים את הגדילה, עד אז אלוהים גדול

וואלה צודק אחי אם רופא לא ייתן לי אז סבבה מקסימום נקנה נעליים גבוהות:79nb:וזה יותר מ4 ס''מ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית