הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוברטריינינג(?)

• פותח/ת השרשור GuyBP
  • פורסם בתאריך

GuyBP

משתמש מתחיל
286
14
נק' מוניטין:
46
286
14
אני מתאמן חדש יחסית, 5 חודשים בערך, ויש לי כמה שאלות:
יש כזה דבר overtraining?
אם כן איך זה מגיע, כלומר כמה אימונים(אירובי שעה וFBW) ברצף(יום אחרי יום) אוכל לעשות לפני שאגיע לזה? ובשבוע האחרון נכנסתי לתפריט וכתוב שם שאני צריך לצרוך מי גבינה, איפה אני קונה את זה?
תודה מראש:)

אני מתאמן חדש יחסית, 5 חודשים בערך, ויש לי כמה שאלות:
יש כזה דבר overtraining?
אם כן איך זה מגיע, כלומר כמה אימונים(אירובי שעה וFBW) ברצף(יום אחרי יום) אוכל לעשות לפני שאגיע לזה? ובשבוע האחרון נכנסתי לתפריט וכתוב שם שאני צריך לצרוך מי גבינה, איפה אני קונה את זה?
תודה מראש:)

בעיקרון מתחיל כמעט לא יכול להגיע לאימון יתר אבל בלי קשר לא טוב לעשות אימונים fbw יום אחרי יום כי השריר גדל בימי מנוחה אז אם תאמן אותו שריר יום אחרי יום אתה לא תוכל כמעט להשתפר - אתה חייב יום מנוחה בין אימון לאימון(אתה יכול לקרוא את Practical Programming של ריפטו הוא מסביר על זה ואם אני לא טועה גם יש על זה כתבה בפורטל)
בקשר למי גבינה אני אף פעם לא לקחתי את זה אז אני לא יודע

מי גבינה = אבקת חלבון מי גבינה.
אתה יכול לקנות בהרבה מקומות, תחפש באינטרנט או בחנויות טבע

• פותח/ת השרשור
בעיקרון מתחיל כמעט לא יכול להגיע לאימון יתר אבל בלי קשר לא טוב לעשות אימונים fbw יום אחרי יום כי השריר גדל בימי מנוחה אז אם תאמן אותו שריר יום אחרי יום אתה לא תוכל כמעט להשתפר - אתה חייב יום מנוחה בין אימון לאימון(אתה יכול לקרוא את Practical Programming של ריפטו הוא מסביר על זה ואם אני לא טועה גם יש על זה כתבה בפורטל)
בקשר למי גבינה אני אף פעם לא לקחתי את זה אז אני לא יודע
זה משנה אם זו FBW של חיטוב? כלומר משהו מינימלי לכל שריר, 2 תרגילים 3 סטים של 6 חזרות לכל שריר

זה משנה אם זו FBW של חיטוב? כלומר משהו מינימלי לכל שריר, 2 תרגילים 3 סטים של 6 חזרות לכל שריר
סיבה יותר טובה לקחת יום מנוחה בין לבין, אין לך את הקלריות הדרושות לתקן את השרירים, איך תצפה לשמור עליהם אם תעמיס?

• פותח/ת השרשור
סיבה יותר טובה לקחת יום מנוחה בין לבין, אין לך את הקלריות הדרושות לתקן את השרירים, איך תצפה לשמור עליהם אם תעמיס?
אני אמור להרגיש צורך ללקיחת מנוחה או פשוט לקחת מנוחה לא משנה מה אני מרגיש? ובדרך אגב פתחתי אשכול חדש עם קצת יותר פירוט על מצבי.

אני אמור להרגיש צורך ללקיחת מנוחה או פשוט לקחת מנוחה לא משנה מה אני מרגיש? ובדרך אגב פתחתי אשכול חדש עם קצת יותר פירוט על מצבי.
אתה לא אמור להרגיש כלום, אתה אמור לתכנן. אם אתה רואה שהכוח שלך יורד מהר מידי אתה יודע שהחיטוב שלך לא טוב (בין אם זה תזונה או תכנית אימונים לא מתאימה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית