הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי סייקל שני(מסה)

ChestFlex

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
Go Active
סייקל ראשון לקחתי דיבול,פרווירון וטסט ארוך.
לפני הסייקל שקלתי 53 ק"ג כרגע אני שוקל 71 ק"ג. (נישאר עוד שבועיים עד סוף הסייקל)
אני שוקך לקחת בסייקל השני טסט עם DECA
אשמח אם תסבירו לי יותר על ה- DECA והשילוב שלו עם הטוסטסטרון.
ועוד המלצות לסייקל שני...

דקה דורבלין - סטרואיד מקבוצת נור-19, מבצע השבתה מאוד חזקה של ציר ההיפותלומס - יותרת - אשכים.
דקה דורבלין מכונה דקה בגלל האסטר הארוך מאוד המשויך לו, למרות שהיום ישנה גרסא קצרה שלו המכונה דקה קצר או NPP באנגלית.
לדקה השפעות חיוביות על המפרקים והסחוסים ותכונה זו גרמה לו להיות פופולרי ביותר בעבר עקב העובדה ש-"שימון" המפרקים והחוליות מאפשרים להרים משקלים כבדים מבלי להרגיש את אותם כאבים מציקים. מצד שני עקב היותו משמן אחת התכונות המאוד נפוצות בשימוש איתו היא עלייה מסיבית בנוזלים ותחושת נפיחות.

לדקה השפעות שליליות עם זאת על צמיגות ולחץ הדם ושימוש במינונים סבירים (400-600 מ"ג) עלול לגרום לתופעות הללו באופן ניכר.
מאחר ומדובר באסטר ארוך לחומר לוקח המון זמן להבנות באופן יציב בדם ולכן שימוש של 12 שב' הוא אידאלי מאחר ואת מרבית האפקט ניתן לראות החל מהשבוע ה4 ועד לשבוע ה-12. במקרים של שימוש בדקה מומלץ לשלב גם אספירין במינון נמוך בערך כ-10-20 מ"ג ביום.

במקרים של שימוש בדקה, PCT מתוזמן נכון יהיה רעיון מעולה ושילוב של טריפטורלין יהיה רעיון עוד יותר מעולה.

הבנתי תודה ועוד שאלה אפשר להמשיך עם הטסטוסטרון ל4 חודשים ומעלה?

תיאורטית אפשר הכל. בתכל'ס לא מומלץ מה גם שמצב של הומואסטזיס (קבעון) גורם לגוף לעצור את הגדילה כך שסתם להמשיך להזריק טסט' בסופו של דבר
ישאיר אותך +/- באותו מצב כמו מתאמן טבעי.

אתה יכול דקה וטסט בסייקל שני אבל עם דקה אז רק NPP על תיקח רגיל כי ייקח לו הרבה זמן להשפיע וגם לצאת מהגוף...
אתה רוצה להתחיל סייקל שני ישר אחרי ראשון?

קודם כל תעשה הפסקה בין הסייקלים מינימום את הזמן שעשית את הסייקל האחרון , כמובן שמקווה שעשית פיסיטי כמו שצריך ,
לגבי הדקה והטסט שילוב יעיל מאוד למסה וכמו שאביעד כתב כאן , טריפ בפיסיטי חובה .

דקה וטסט במינון נורמאלי לרוב לא יעזור לך לגדול הרבה במידה ועברת את המקסימום הטבעי שלך. אז שים לב כמה אתה שוקל לפני שאתה מתחיל את הסייקל הבא שלך ותעריך אם זה מעבר למקסימום הטבעי או לא

אז מה אתה יכול להמליץ לי לסייקל שני (מסה) ? האם כדאי ללכת על דקה?

זה קצת מורכב. תראה בגדול ידידי, אתה זקוק לPCT. אבל יש כאלה שמה לעשות מוכנים לא לעשות PCT העיקר לגדול וזה בסדר אם זו השאיפה שלך.
כמובן שמבחינה בריאותית זה פחות מומלץ.
אבל אנשים שעושים סייקלים מתמשכים חייבים לשנות כל הזמן גם מינונים וגם שיטות אימון ואפילו תזונה.
אני לא יודע להגיד לך מה לקחת באופן אישי, אבל דקה הוא סטרואיד מעולה סה"כ.

דקה וטסט במינון נורמאלי לרוב לא יעזור לך לגדול הרבה במידה ועברת את המקסימום הטבעי שלך. אז שים לב כמה אתה שוקל לפני שאתה מתחיל את הסייקל הבא שלך ותעריך אם זה מעבר למקסימום הטבעי או לא

זה לא נכון מה שאתה אומר, במיוחד לא כשמתחרים רציניים שמזמן עברו את המקסימום שלהם משלבים דקה.
ודבר שני, איך משקל יכול להעיד על הפוטנציאל הגנטי של אדם שלכל אחד פוטנציאל שונה לחלוטין?

זה לא נכון מה שאתה אומר, במיוחד לא כשמתחרים רציניים שמזמן עברו את המקסימום שלהם משלבים דקה.
ודבר שני, איך משקל יכול להעיד על הפוטנציאל הגנטי של אדם שלכל אחד פוטנציאל שונה לחלוטין?

דקה וטסט במינון השכיח הוא יחסית חלש, לא אמרתי שלא תגדל אלא לא תגדל משמעותית במידה ועברת את המקסימום הגנטי.
ואתה צודק אדם לא יכול לדעת את המקסימום הגנטי הטבעי שלו במידה ולא הגיע לשם בכוחות עצמו ועם שנים של אימונים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה עזרתם לי להבין הרבה ולאחר חשיבה ושיקול רציני אני ינוח אחרי הסייקל לתקופה של חודש-חודשיים יתן לגוף לנוח ולהתאושש מהסייקל השני ורק אחרי זה יתחיל את הDECA והTEST

תודה רבה עזרתם לי להבין הרבה ולאחר חשיבה ושיקול רציני אני ינוח אחרי הסייקל לתקופה של חודש-חודשיים יתן לגוף לנוח ולהתאושש מהסייקל השני ורק אחרי זה יתחיל את הDECA והTEST
כנס ל PCT עם אתה לא רוצה לאבד חלק גדול מהשריר שצברת.
גם דיבול זה משבית על תשכח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית