הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות של טרן או טסט פלו

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
היי לכולם שוב ,
התחלתי לפני יומיים סייקל חיטוב של פרופ וטרן קצר של נובה 300 מג פרופ טרן 250 ,
פיסיטי כמובן כמו שצריך טריפ ונולבה ,
אני מרגיש חום בכל הגוף כל הזמן וסוג של שפעת כזו ,אתמול בלילה לא יכולתי לסבול את החום הזה זה היה מטורף .

השאלה שלי היא האם לחכות עם הסייקל לתת לו עוד קצת זמן ?
האם זה הטרן לדעתכם ?
האם זה החומרים של נובה שזו הסיבה שאני מרגיש ככה ?
במידה וזה הטרן לאיזה חומר מומלץ להחליף ?

זה מאוד תלוי.
האם איזור הזריקה חם וכואב?
אם מדובר בתסמיני שפעת בלבד ללא שום כאבים באזור ההזרקה מדובר בתגובה טבעית של מערכת החיסון בהתחלה.
כמה זריקות כבר עשית?

• פותח/ת השרשור
זה מאוד תלוי.
האם איזור הזריקה חם וכואב?
אם מדובר בתסמיני שפעת בלבד ללא שום כאבים באזור ההזרקה מדובר בתגובה טבעית של מערכת החיסון בהתחלה.
כמה זריקות כבר עשית?
בדיוק זריקה אחת , איזור הזריקה קצת כואב אבל לא חם , עכשיו אני מרגיש קצת יותר טוב יכול להיות שמדובר כמו שאתה אומר בתגובה טבעית של מערכת החיסון

בדיוק זריקה אחת , איזור הזריקה קצת כואב אבל לא חם , עכשיו אני מרגיש קצת יותר טוב יכול להיות שמדובר כמו שאתה אומר בתגובה טבעית של מערכת החיסון

כן, תגובה טבעית, תן לזה כמה ימים זה יחלוף.
יש מצב שבזריקה השניה תחווה את זה שוב - עד שהחומר יגיע לרמות נורמליות בדם ומערכת החיסון תתרגל.

ב2 הסייקלים האחרונים של טרן שעשיתי חטפתי מחלה כמה ימים לאחר השימוש. הטרן מעלה מאוד את חום גופך ומחליש את המערכת החיסונית זה נקרא test flew
זוהי תגובה טבעית של הגוף קח כדור נגד חום ולך להתאמן התופעה תחלוף לאחר מספר ימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית