עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום,היה לי חבר שעשה תוכנית בישראל בודי והוא ישב מול בן אדם שבדק לו את היקף הטבור, היקף הזרוע, אחוזי שומן, משקל, גובה וכו' ונתן לו תפריט תזונה. איך זה הולך אצלכם כי לפי מה שאני מבין אין פה פגישה פנים מול פנים אלא הכל מתנהל דרך האינטרנט.
אפשר להרכיב תוכנית אימונים ללא עבודה ישירה על הידיים כלל. אם אתה מצליח לעשות תרגילים כמו לחיצת חזה, פרס, דדליפט, סקוואט ומתח אז אין לך ממש צורך בתרגילים הישירים על הידיים. לגבי הרופאים והבדיקות, הייתי ממליץ לעבור MRI, אבל בישראל לקבל MRI במימון קופ"ח שווה ערך לסיכוי שלך לזכות בלוטו.אוקי אז אפרוש בפניך את ההתלבטות שלי ותגיד לי האם כדאי לי בכל זאת לעשות תכנית.
אני מתאמן כבר 3 שנים אבל לא רציף(פציעות וכו'). לפני כשנה וחצי נפצעתי באיזור האמה, העליתי תמונה ששם הדגשתי את איזור הפציעה, זה יוצא בשריר מעל העצם. הפסקתי להתאמן שלושה חודשים ולקחתי ארקוקסיה כמה שבועות אך זה לא עזר כי כשחזרתי הכאבים חזרו בהדרגה בתרגילים מסוימים(יד אחורית ויד קדמית בעיקר).
הייתי כבר אצל שני אורטופדים שאחד מהם שלח אותי לפיזיותרפיה והשני אמר שזה שריר ושאין מה לעשות עם זה. נכון להיום אני מתאמן 2-3 בשבוע אך והמטרה שלי היא מסה וחיטוב כמו הרוב.
כשאני מתאמן ליד אחורית עוד איכשהו אני יכול אבל יד קדמית עם המוט W בלתי נסבל. השאלה שלי היא האם אם אעשה תוכנית אימונים אצלכם תתנו לי תרגילים חלופיים שפחות יאמצו את השריר או שכדאי לי כרגע להפסיק להתאמן לגמרי(ולהתפנצ'ר שוב) עד שזה יעבור לגמרי (אם יעבור).
תודה.