אנשים . מה אני עושה ?

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
אני אוהב את הפורום הזה והאנשים פה .
אחלה של רעיון ואני תומך בו מאוד .
בדר"כ תמיד קיבלתי תשובה טובה ואני מאוד מעריך את זה .

אבל בזמן אני מרגיש התנהגות מזלזלת . באמת אם עשיתי משהו רע או התנהגתי בצורה מסוימת תגידו נלמד . אבל כבר שני דיונים שאני פותח שעושים מימני צחוק
הינה דוגמא

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41990

"כן חפש "
חיפשתי לפניי שפתחתי את הדיון ולא מצאתי . הוא לא כתב לי מה לחפש רק נעל . אז בסדר אם הוא לא רוצה להגיד לי . יש עוד משתמשים בפורום .

אם זה היה ההפך אני יודע שבשימחה הייתי עוזר לו .

נערך לאחרונה:
אם תשאל את השאלות האלה בפורום המתאים, פורום מתחילים, לא תקבל יחס כזה.

בפעם הבאה שתפעל בניגוד לחוקי הפורום גם תקבל אזהרה.

• פותח/ת השרשור
שים לב - אם פתחתי דיון בפורום Powerlifting , בנוגע לדדליפט . זה כי הייתי משוכנע שזה המקום .
חוקי הפורום נועדו לעשות סדר . ובשביל לפעול נגד . צריך לפחות כוונה לשנות את הסדר.

ואני לא מדבר על להגדיל ראש ולענות בהודעה פרטית ,או לכוון את האדם לפניי שאתה נועל לו את הדיון כדי שלפחות בעתיד יהיה סדר,
יום טוב .

נערך לאחרונה:
אני חושב שהשאלה נשאלה ממש לפני כמה ימים
אמנם סיכוי גבוה שקשה למצוא אותה סביב כותרת ספציפית,זה פשוט דיון שעלה

שים לב - אם פתחתי דיון בפורום Powerlifting , בנוגע לדדליפט . זה כי הייתי משוכנע שזה המקום .
חוקי הפורום נועדו לעשות סדר . ובשביל לפעול נגד . צריך לפחות כוונה לשנות את הסדר.

ואני לא מדבר על להגדיל ראש ולענות בהודעה פרטית ,או לכוון את האדם לפניי שאתה נועל לו את הדיון כדי שלפחות בעתיד יהיה סדר,
יום טוב .

אתה לא היחיד שהתלונן על הניהול שלו..

האשכול שלך ננעל כי הוא מכיל 0 תוכן שדנו עליו בעבר מספר רב של פעמים. כן, צריך להוריד משקל, את זה גם אתה ידעת לפני שפתחת את האשכול - איזו עוד תשובה רצית לקבל שם? שאנשים ינסו לאבחן את הטכניקה שלך, בזמן שלא פירסמת סירטון טכניקה, ולומר לך מה לתקן? זה בלתי אפשרי ולכן האשכול שלך ננעל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית