הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[שאלה] אבקת חלבון.

Daniel Shabo

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום, רכשתי אבקת חלבון בשם: Macro pro
עם ערכים תזונתיים ל100 גרם של:
קלוריות 393
חלבון 29
פחמימות 58
שומן 2.3
סוכרים 41.7
כולסטרול 63

קראתי באתר על מתכונים להכנת פנקייקים ודברים כאלה דלי פחמימה לחיטוב. וכתוב שם שצריך להשתמש גם באבקת חלבון, סקופ אחד בד"כ.
עכשיו השאלה היא, אם אני משתמש באבקת חלבון שיש לי אני לא כ"כ רואה את הפנקייק (לדוגמא) דל בפחמימות או בשומן, או בסוכרים אפילו..
וכל הדברים האלה לא טובים לחיטוב. אז האבקת חלבון היא לא אבקה טובה? אני צריך משהו אחר? או שזו האבקת חלבון שצריך למתכונים האלה?
ואם לא, ישלכם אבקה שאתם ממליצים לי לקנות לחיטוב? הרבה חלבון ללא פחמימה סוכר/שומן (?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה לי שזה גיינר אחי, באבקת חלבון יש יותר חלבונים מאשר פחמימות(ככל הידוע לי)

• פותח/ת השרשור
וואלה כתוב אבקת חלבון אחי בטעם תות שדה חחחח

לא קנית אבקת חלבון, המאפיין של אבקות חלבון הוא שרוב הקלוריות בסקופ הוא מחלבון, בניגוד למה שאתה מתאר.

• פותח/ת השרשור
הממ אוקיי, ישלך עצה לאבקת חלבון מומלצת לחיטוב? ולא כזאת יקרה?

לא כזאת יקרה?
איפה מצויין כאן המחיר?

חברות מומלצות הן Optimum ו-Dymatize.

זה גיינר של חברת סינטרקס. באבקת חלבון יש לך בערך 30-25 גרם חלבון ו1 גרם פחמימה למנה. כמו שאמרו מעלי לך על
Optimum או Dymatize.

איזו 100 של דיימטייז הכי טוב לחיטוב מומלץ בחום

• פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה עזרתם לי מאוד. וויבריל, הכתוונתי לא כ"כ יקרה.. יעני "לא כזה.. יקר" חח
בכל מקרה תודה ! 😃

תודה חבר'ה עזרתם לי מאוד. וויבריל, הכתוונתי לא כ"כ יקרה.. יעני "לא כזה.. יקר" חח
בכל מקרה תודה ! 😃

ואני התכוונתי שלא צויין פה שום מחיר בשום מקום, לכן אין אפשרות לדעת מה זה בישבילך ״יקר״.

Back
למעלה תחתית