הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| אבקת חלבון לחיטוב

• פותח/ת השרשור GuyBP
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

GuyBP

משתמש מתחיל
286
14
נק' מוניטין:
46
286
14
אני התחלתי חיטוב לא מזמן ובתפריט שלי אני צריך אבקת חלבון(אין לי). תוכלו בבקשה להמליץ לי על אחת סבירה במחיר סביר? שמעתי על iso100 של דיימטייז אבל היא יחסית יקרה(480 ש"ח)
תודה מראש לעוזרים:)

אני התחלתי חיטוב לא מזמן ובתפריט שלי אני צריך אבקת חלבון(אין לי). תוכלו בבקשה להמליץ לי על אחת סבירה במחיר סביר? שמעתי על iso100 של דיימטייז אבל היא יחסית יקרה(480 ש"ח)
תודה מראש לעוזרים:)

כן היא די יקרה , יש לי אותה אבל , לא חסכתי , 0% שומן 0 פחמימה . לא התפשרתי על איכות , כי אני בחיטוב עצבני , אז אמרתי אקח אותה.
אבל כמו כן יש לך את כל הELITE למינהם ב350 , ב300 ..לך לחנות תראה..
נסה לשאוף שיהיה כמה שפחות שומן ופחמימה שם..

אין צורך לבזבז כ"כ הרבה כסף על אבקה.
חפש אבקה סטנדרטית ב100 ש"ח פחות, מוכרים בכל מקום, לדוג' הדימטייז הרגילה ולא הISO 100.

אני ממליץ לך על הדיימטיז Eliteקרם עוגיות או בננה יותר זולה וטעימה יותר לדעתי הISO100 היא די דוחה בטעם שלה (אני טעמתי פינה קולדה) ביזבוז כסף לשלם עליה כול כך יקר

אני התחלתי חיטוב לא מזמן ובתפריט שלי אני צריך אבקת חלבון(אין לי). תוכלו בבקשה להמליץ לי על אחת סבירה במחיר סביר? שמעתי על iso100 של דיימטייז אבל היא יחסית יקרה(480 ש"ח)תודה מראש לעוזרים:)
קרא את "אשכול ביקורת המוצרים הגדול" הנעוץ בראש פורום התזונה.

• פותח/ת השרשור
אין צורך לבזבז כ"כ הרבה כסף על אבקה.
חפש אבקה סטנדרטית ב100 ש"ח פחות, מוכרים בכל מקום, לדוג' הדימטייז הרגילה ולא הISO 100.
תודה על כל התגובות. איזו אבקה יש במאה ש"ח, והאם היא שווה משהו?

נועל פה כי כבר המלצתי לך בת'רד השני/למניעת ספאם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית