הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תודה לאלכס (coldfire) וחיים (מר לטיסימוס) על תרומתם לפורום

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
כמו שחלקם שמתם לב, אלכס וחיים ירדו מניהול ראשי אחרי שאלכס היה כמעט 4 שנים בניהול וחיים לערך כשנתיים.
הסיפור עם אלכס היה מצחיק, אחרי שמישל (Mishel27) הביא את אלכס מפורום אחר למען ניהול פורום אימונים, אצלי אלכס קיבל השעייה ורבתי עם מישל שהוא לא נכנס אלי יותר לפורום (כי הוא היה טרול). לאחר מאמצים רבים לשכנע אותי שאלכס בסדר וזה פשוט הסטייל שלו, אמרתי שיהיה והחזרנו אותו לפורום. לאט לאט אלכס השתתף בדיונים איכותיים ותרם את הידע שלו באימונים ובחלקן בתזונה ונהייה מנהל ראשי. אפשר גם לומר שבזכותו רוב האנשים בפורום תומכים באימונים עצימים ולא באימוני נפח למתחילים, כי לפני שהוא הגיע גם אני הייתי בעד תוכניות אימון מטעם קורס מאמני חד"כ.

לחיים אני חפרתי בפורום תפוז כחצי שנה להירשם ל LBS ואחרי מאמצים רבים הוא הסכים. לאחר זמן קצר הוא הכיר את אלכס ומשם הם נהיו החברים הכי טובים. לחיים לקח זמן קצר מאוד להבין את כל ה"תחום" ומשם להנהלה ראשית לא לקח הרבה זמן (שלא נדבר על כך שאני חפרתי לו רבות מחוץ לכותלי הפורום על הלימודים שלי ובזכותו אני יודע אנגלית [או לפחות יודע טוב יותר גם אנגלית וגם עברית]).
הסיבות לירידה מניהול לא חשובות כרגע, אם הם ירצו הם ישתפו.

רציתי להודות להם על ההשקעה במשך השנים בפורום ושהם חלק מהאנשים שהביאו את הפורום למה שהוא היום. הם היו שם בתחילת הדרך ובזכותם יש המון מאמרים איכותיים שאתם נהנים מהם על בסיס יומי. הם בהחלט תרמו לתחום ועדיין תורמים בדרכם. מי יודע, אולי יום בהיר אחד נראה אותם שוב בצבע כחול עם ההטרלות על סטטינים (כולסטרול), מאזן קלורי, חלב ואינסולין (חיים) ותוכניות נפח כנגד עצימות (SS ודומיו).

אני יודע שהסיכויים לכך קלושים, אך אשמח אם תמשיכו לגלוש בפורום ולהשתתף בדיונים ואנחנו נמשיך עם ההטרלות מחוץ לכותלי הפורום.

פשוט אין מילים, אני חושב שבזכותכם אלפי מתאמנים ברחבי הארץ עזבו את המכונות ועברו לעבודה חופשית.
מצטרף לתודה של משה - ומקווה לראות אתכם מסתובבים פה 😃

שתיהם עזרו לי מאוד כשרק התחלתי, תיקנו לי את הסקוואט והדדליפט לא פעם ולא פעמיים. חבל שהם עזבו.

ללא ספק החבר'ה החזיקו פה את הרמה הגבוהה בפורום.
איך שהם הפסיקו להיות פעילים פתאום ניהיה פה ריבוי ליצנים שלצערי הרב משה לא תמיד יכול להיות פה כדי לעשות פה סדר.
מקווה שיחזרו...😃
תודה לכם על הפורום הטוב ביותר, מכל הבחינות, שיצא לי להיות רשום בו.

יום עצוב לפורום...:🙁
תרמו הרבה, מקווה שיחליטו לחזור.
תודה רבה על כל העזרה! 🙌🙌🙌

יום עצוב לפורום...:🙁
תרמו הרבה, מקווה שיחליטו לחזור.
תודה רבה על כל העזרה! 🙌🙌🙌

זה לא יום, הם כבר תקופה לא פה, פשוט היום משה החליט לבשר על זה בצורה יותר רשמית.

חבל באמת שחבל. מקווה שיחזרו גם אם לא בניהול אלה כמשתמשים ולהמשיך להגיב ולתרום לפורום.

האקדמיה מבריחה את כולנו לאט לאט...

זה די קל לגרום לאלכס להופיע.
לפתוח פוסט על קומוניסזם, להדר אותו, ואופ הוא מגיע משום מקום - תנסו ותראו.
איפה הימים עם הויכוחים הקורעים מצחוק של אלכס ( גם מלמדים את האמת )...

תודה רבה! אני לא גלשתי בתקופות הפעילות שלהם אבל בארכיונים ובחיפושים אחר נושאים ישנים תמיד התגובות שלהם עולות ותורמות.

באמת שאין לי דרך להודות להם
שניהם עזרו לי מאוד .95% מהידע שלי הוא מהפורום ויש להם חלק גדול מאוד מזה.
יצא לי לדבר גם עם חיים כמה פעמים מחוץ לפורום והוא בחור באמת משכמו ומעלה.
תודה על התרומה והחוויות
תצליחו בכל אשר תבחרו

לדעתי האופי של הפורום הוא 90% האופי של אלכס...
היו כמה דברים שהוא אמר שאם אני אקרא עד היום אני אפול על הרצפה

לדעתי האופי של הפורום הוא 90% האופי של אלכס...
היו כמה דברים שהוא אמר שאם אני אקרא עד היום אני אפול על הרצפה
חחחחחחח תאכלס מי שנכנס לפורום כל יום הפורום דיי מעצב אותו...
נגיד אצלי הפורום השפיע דיי הרבה גם על האימונים וגם לדברים שלא קשורים לכושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית