הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אדם שרוצה להתאמן במכון כושר חייב להביא אישור רפואי?

• פותח/ת השרשור VDMan
  • פורסם בתאריך

VDMan

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
התאמנתי תקופה במכון שלא דרש אישור רפואי אלא רק הצהרה של המתאמן שהוא אינו סובל מבעיות כלשהן ועניין אותי לדעת אם המכון הזה הוא יוצא מן הכלל או שבכולם יכול מתאמן להצהיר שהוא בריא ולחסוך לעצמו ביקור אצל הרופא.

קראתי שלפני שנתיים הציעו לבטל את הצורך באישור חתום ע"י רופא משפחה בשביל לעודד יותר אנשים לעסוק בפעילות גופנית, אבל אינני בטוח אם ההצעה הזו עברה או לא.

יש לי סוג של פוביה שגורמת לדופק ולחץ דם להרקיע שחקים כשאני נמצא באותו חדר עם רופאים/אחיות ורק בסביבתם, זה גורם למעגל בלתי פוסק של בדיקות והוצאות כספיות וימי חופש מהעבודה שאני מעדיף להימנע מהם.

כשאני בבית, הדופק שלי נע בין 54 ל61, אני רץ 10 ק"מ 3 פעמים בשבוע ומתאמן בבית עם משקולות יד, ועד לפני מספר חודשים התאמנתי 5X5 ללא בעיות, הבדיקות הללו מיותרות מבחינתי.

עדיין מחייבים אותך להנפיק אישור רפואי?

אתה חייב להביא אישור רפואי לחדר כושר לא משנה מה... הם לא רוצים לקחת ריזיקות שנתנו לאנשים להתאמן בלי שהוכיחו שהם כשירים בכלל

תסמוך עליי שאם היה אפשר לדלג על זה הבעלי המכון היו שמחים.
הביטוח של החדר כושר מחייב אישור רפואי חתום מכל מתאמן.

אם זה המצב....
פנה לרופא המשפחה שלך באופן פרטי (יעלה לך קצת $$$), שיבדוק אותך איפה שנוח לך ושינפיק את האישור.

לפי הנסיון שלי כל מה שעושים בשביל אישור זה לבוא למרפאה, לבקש מהמזכירה אישור למכון ותוך דקה וחצי אתה יוצא עם האישור.
מה הבעיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית