הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרימובולן מול טרן תופעות לוואי

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם ,
אני זקוק לעזרה שלכם
אני מתחיל סייקל בתחילת שבוע הבא, ויש לי התלבטות בין שני חומרים .
הסייקל אמור להיות כזה :
פרופ 100mg יום כן יום לא
ההתלבטות שלי מה להוסיף עם זה , טרן 50mg יום כן יום לא או פרימובולן 500mg בשבוע
קלן שבועיים כן שבועיים לא

ולמה הגעתי להתלבטות הזאת , הפרופ אני שלם איתו ואין בעיה

הטרן קצת מלחיץ אותי בגלל התופעות לוואי החזקות שיש לו ( כעס , עצבים, חרדות , ובימים הראשונים קצת הרגשה של חולה )

האם הטרן באמת קיצוני בתופעות שלו , ואם הפרימובולן פחות חזק בתופעות לוואי שלו
מה עדיף יותר לקחת בשביל לא לסבול מתופעות כאלה ואחרות .

זה סייקל רביעי שלי בחים

הכיוון שלי זה חיטוב . גיל 33 , גובה 1.84, אחוזי שומן סביב ה17+ -

אני משלב עם זה פעם בשבווע זריקה של כוריגון 500iu בשביל לישמור על האשכים

וכמובן שאחרי הסייקל נולבדקס ועוד משהו שאני אקח

תודה מראש לכל העונים והעוזרים , זה באמת חשוב לי

אם פרימו, אז רק רפואי, מכיון שלא תצליח להשיג רפואי וגם אם כן במחיר הזה כבר עדיף יהיה לקנות כמה קיטים של gh.
כל הפרימו תוצרת אנרגראונד הם בעצם בולדנון, מכיון שפרימו ניתן להרגיש רק במינונים מאוד גבוהים, קל מאוד להחליף אותו בכל סטרואיד ולמכור במחיר של פרימו.

טרן קצר ללא ספק הסטרואיד בעלי תופעות לוואי עוצמתיות ורבות שרוב האנשים מתקשים להתמודד איתם. ניתן להתחיל במינונים מאוד נמוכים 25 Ed עד שהגוף יתרגל, ועם הזמן לנסות ולהעלות. עדיין חלק מהתופעות לא יעלמו, אך יהיו יותר נסבלות אם תתחיל בקטן ותעלה כל פעם קצת.

כמובן שממש לא ניתן לשים את שני החומרים האלו באותה קטגוריה, הם שונים לחלוטין במבנה הכימי שלהם ובפעולתם והשפעותם.
טרן ללא ספק היה בחירה עדיפה וזולה יותר.

שורה תחתונה, אם יש כיוון לרפואי ואתה יכול להרשות לעצמך לממן מינונים של 600-800 בשבוע, ולא בא לך על תופעות לוואי של טרן, לך על פרימו.
במידה ואין כיוון, תנסה לשקול להתחיל בקטן עם טרן ולהעלות לאט. למרות שאל תשכח, גם עם טסט בלבד אתה תתחטב יפה מאוד, כמובן שאנדורגניות של החומר תמיד תשפיע על ליפוליזה, אך בטווח הארוך לא בטוח ששווה יהיה להשקיע יותר כסף ולסבול את כל התופעות של טרן.

אם תלך על טרן, יהיה מעולה לשלב מסטרון ביחד. השילוב של השניים הוא סינרגטי ומאוד נפוץ בסיקלים של חיטוב. מסטרון יכול להוריד תופעות אסטרוגניות, להעלות את החשק המיני,להעלות בכוח ולתת בוסט מוטיבציה מאוד רציני בימי דלי פחמימה.

Test prop 100 eod
Tren ace 50-75 mg eod
Masteron 50-100 eod

שים לב לחשק המיני, יתכן ותצטרף קרב או דוסטינקס. אצל כל אחד זה שונה. בכל אופן, מומלץ בכל סייקל שמכיל חומר nor 19 לשלב דוסטינקס.
Hcg חובה לאורך כל הסייקל. נולבה כל ומיד בסוף בנוהל.

אם תלך על פרימו

Test prop 100 eod
Primo 200 eod
Optional anavar 80-100 Ed

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המהירה ,

עזרת לי מאוד . שאלה נוספת אם אני אעשה רק פרופ וקלן יש בשילוב כזה בכלל השפעה על הגוף ?
פרופ 100mg יום כן יום לא

על עניין הטרן אני אוותר וארד מזה, לא בא לי להיכנס להתמודדות מול תופעות לוואי כאלה ואחרות .

תודה על העזרה

לדעתי חיטוב רגיל אתה לא צריך טרן זה חומר מאוד חזק, טסט + קלן + ווינסטרול זה בחירה עם אתה רוצה לקבל מראה קשה יותר.

בסייקל כזה גם ההתאוששות תהיה יותר מהירה בגלל שאין טרן.

לדעתי חיטוב רגיל אתה לא צריך טרן זה חומר מאוד חזק, טסט + קלן + ווינסטרול זה בחירה עם אתה רוצה לקבל מראה קשה יותר.

בסייקל כזה גם ההתאוששות תהיה יותר מהירה בגלל שאין טרן.

למה התאוששות תהיה מהירה יותר ?

טרן משבית מאוד חזק

התנסחת בצורה מבלבלת, אם היית רושם התאוששות שלאחר הסייקל היה יותר ברור לכולם. עכשיו שהבהרת זה יותר ברור ומובן שלא התכוונת להתאוששות בין האימונים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז את עניין הטרן הבנתי ולכן אני לא מתכוון להשמש בו.
אני רוצה לשאול שוב אם אני אעשה רק פרופ אשלב עם זה קלן זה טוב ?
יש לזה השפעה ?

הפרופ בשילוב הקלן יעשה את העבודה ? וברור לי שאם כן אז בטח שבצורה עדינה יותר מאשר שילוב חומרים נוספים

מה אתה מצפה שיקרה כבר בחיטוב ? מסה לא תעלה, בכוח, בטוח תירד. אנשים מוסיפים חומרים רק מהפן הפסיכולוגי, סתם לדוגמא:
שילוב של אנאבר ימזער איבוד של הכוח, השאלה היא כמה ומה היא העלות תועלת. אנאבר הוא חומר מאוד יקר, ומינון שצריך לקחת הוא מאוד גבוהה, אז השאלה הנשאלת, האם אתה מוכן לשלם עוד בשביל לאבד פחות כוח ? ושוב, אנאבר טוב עולה הרבה מאוד כסף. אז כן, יש פה ושם מחקרים שמראים שהוא אולי יהיה יעיל לשריפת שומן, אך מצד שני, כל המחקרים שנעשו, הם על אנשים שלא היו מתאמנים או אנשים שלא היו בגרעון או אנשים שלא השתמשו בטסט. ולכן, לא היתי ממהר להסיק מסקנות מכך.

מסטרון, שגם הוא חומר יחסית יקר וצריך להזריק מינונים גבוהיים שיעבוד, יעזור לך לתת פוש באימונים, הוא כן יתן את הדרייב שצריך מתי שממש מותשים. אבל הוא לא יהיה יעיל לשריפת שומן, אז גם כאן נשאלת השאלה, לא עדיף אולי איזה PRE WORKOUT ? או אולי קצת אפדרין ?

אם נגיד נקח שני מתאמנים:
1. סייקל אנאבר, טרן, טסט, מסטרון
2. טסט בלבד

ונניח שלשניהם יש את אותה הגנטיקה בדיוק אחד לאחד. שניהם על אותו מאזן קלורי. ההבדל בטווח הארוך הוא אולי חצי קילו יותר, רק בגלל שהבחור שהזריק התאמן אולי יותר קשה והתאושש טוב יותר בין האימונים.
כמובן שזה לא בדוק ולא מדעי, תיאורתי בלבד, אך רק לשם הדגמה.

בשורה התחתונה, תשקיע יותר כסף, יהיה יותר קל לעשות את החיטוב מבחינה מנטלית אך ירידה בשומן לא תהיה משמעותית לאומת סייקל טסט בלבד.
תתחיל עם קלן קטופיפן וטסט, שתרגיש שאתה צריך פוש ואתה כבר בקרשים תתחיל לשלוף את התותחים, תביא אנאבר להתחלה, כשתצטרך עוד פוש תביא מסטרון.
בסופו של דבר, תפריט תזונה וגרעון קלורי יקבעו כמה תירד, תהיה בטוח שתירד שריר, תירד בכוח, וכן, חיטוב זה מבאס. תכין את עצמך נפשית שזאת התקופה, ואתה צריך לעבור אותה.
להשקיע יותר כסף ולדחוף את יותר חומרים, יקל ממש בקטנה. העלות מול התועלת נמוכה ! ומסיבה זאת המלצנו לך בהתחלה - טסט בלבד !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי כל כך למה התכוונת פה,

אם אני אעשה רק פרופ וקלן מה ההשפעה של זה על הגוף ?
נותן משהו לחיטוב , או נפח נקי בשריר , מוריד קצת אחוזי שומן שילוב של שנהם ?
אני יודע שאם אוסיף עוד חומרים זה יעזור בהרבה , העניין הכספי לא הבעיה.
אני פשוט לא רוצה להיכנס לסייקל מטורף בגלל שיקום הגוף אחרי, והסיבה היא כזאת , אני לפני חותנה ממש בקרוב חודש וחצי בערך
ויש לנו כוונה להריון בעתיד הקרוב וזאת הסיבה העיקרית שלי. לא בא לי על משהו שיקח לגוף הרבה זמן להשתקם .

טרן זה בהחלט אופציה , אבל הסיכון בתופעות וואי שלו קצת מלחיצים אותי לתקופה הקרובה. אם לא הייתי לפני חתונה אז בהחלט שהייתי נכנס לזה טרן וכל השאר.
הטרן שיכול לגרום לכעס עצבים חרדות או כל מני דברים נוספות בתקופה כמו שיש לי כרגע גם ככה אני לחוץ ועצבני (הנשואים פה בטח מבינים אותי 😃 )

אז השאלה היא פשוטה, פרופ וקלן יעשה משהו , יש השפעה על הגוף ובמה וכמה?

תודה לכול העונים והעוזרים .

אני פשוט לא רוצה להיכנס לסייקל מטורף בגלל שיקום הגוף אחרי, והסיבה היא כזאת , אני לפני חותנה ממש בקרוב חודש וחצי בערך
ויש לנו כוונה להריון בעתיד הקרוב וזאת הסיבה העיקרית שלי. לא בא לי על משהו שיקח לגוף הרבה זמן להשתקם .

טרן זה בהחלט אופציה , אבל הסיכון בתופעות וואי שלו קצת מלחיצים אותי לתקופה הקרובה. אם לא הייתי לפני חתונה אז בהחלט שהייתי נכנס לזה טרן וכל השאר.
הטרן שיכול לגרום לכעס עצבים חרדות או כל מני דברים נוספות בתקופה כמו שיש לי כרגע גם ככה אני לחוץ ועצבני (הנשואים פה בטח מבינים אותי 😃 )

פרופ יישמור לך על המאסה והכח, הקלן יעזור לשרוף שומן.
כמובן בשילוב תזונה 100% תיראה אחלה תוצאות

טוב קראתי פה חלק מהדברים, זה פשוט ארוך מאוד.

בוא נעשה קצת סדר בדברים - אני לא רואה סיבה אמיתית בשבילך לצרוך טרן בחיטוב, כי לא נראה לי שאתה הולך לתחרות או שיש עליך המון מסה שאתה חייב חומר כל-כך חזק כדי לשמור על כל רבע גרם שריר בחיטוב.

כן טרן חומר מעולה - כן הוא גורם אצל כל אחד לתופעות לוואי כאלה ואחרות, חלק נהיים סופר רגישים איתו ובוכים משטויות, אחרים נהיים אגרסיביים בטירוף ועצבניים מאוד, חלק אדישים אליו, חלק חוטפים חרדות קשות.
הקטע הוא שבטרן קצר אם אתה רואה שזה לא עובד לך אתה טי-טק יוצא ממנו. אבל עזוב, זה בכלל לא בשבילך.

הצלחה בחיטוב היא יותר תזונה מאוד נכונה + אימונים נכונים. הוספת החומרים רק מאפשרת לך לסחוט את התפוז עד הסוף אבל +/- חומר לפה ולשם במקרה שלך זה מיותר גם כלכלית וגם מבחינת השפעה אנדוקרינולוגית.

לסיכום, לדעתי מה שאתה יכול וצריך לעשות זה ללכת על משהו פשוט וטוב - בינוני +

נגיד:
1-6 טסט' פרופ 100 מ" ג כל יום אחר
1-6 מסטרון 100 מ"ג כל יום אחר
3-9 קלן + קטוטיפן + קפאין כל יום
1-6 פרגניל 250 יחידות פעמיים בשבוע

7-9 כלומיד + טמוקסיפן 2 כדורים מכל סוג
9-11 כלומיד + טמוקסיפן כדור מכל סוג.

והתפזרתי פה בPCT כי בתכל'ס ההשבתה פה מאוד חלשה גם שבועיים של PCT יספיקו - אבל עדיף מאשר להצטער.

תוסיף לזה תוכנית תזונה מתאימה + אימונים ואתה יכול בתקופה הזאת לרדת מ17% שומן ל8-9 גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית