הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוגדי חימצון

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
ראיתי שנוגדי החמצון מאטים את הפגיעה של החמצן בתאים בגוף ואני רוצה להוסיף יותר נוגדי חמצון בדיאטה שלי..
יש לי כמה שאלות:
1. אני אוהב פירות, אם אני יוכל הרבה פירות (5-10) זה בסדר?
2. שוקולד מריר הוא מקור טוב לנוגדי חימצון (יש שם המון נוגדי חימצון, אבל אני לא יודע אם הם אפקטיבים כמו בפירות) ?
3. יש הרעלת נוגדי חימצון?

לפי מה שהבתי מקריאת מאמרים ..הפירות זה לא משהו שעדיף לצרוך בגלל הפרוקטוז
לא הכי עוזר בחיטוב.

ראיתי שנוגדי החמצון מאטים את הפגיעה של החמצן בתאים בגוף ואני רוצה להוסיף יותר נוגדי חמצון בדיאטה שלי..
יש לי כמה שאלות:
1. אני אוהב פירות, אם אני יוכל הרבה פירות (5-10) זה בסדר?
2. שוקולד מריר הוא מקור טוב לנוגדי חימצון (יש שם המון נוגדי חימצון, אבל אני לא יודע אם הם אפקטיבים כמו בפירות) ?
3. יש הרעלת נוגדי חימצון?

לא הייתי ממליץ מעל שני פירות ביום! אתה יכול לצרוך גזרים אשר מכילים בטא קרוטן, בנוסף אתה יכול לצרוך או לתסף בויטמין C.
שוקולד מריר כאשר יש בו כמה שיותר מוצקי קקאו, הוא מכיל יותר פלאבונלים (נוגדי החמצון של הקקאו).

לפי מה שאני ידוע כמות מאוד גבוהה של אנטיאוקסידנטים לא טובה ועלולה לגרום לפרו אוקסידציה (לא סגור על זה במאה אחוז), בכל מקרה אתה לא תגיע לשם.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ממליץ מעל שני פירות ביום! אתה יכול לצרוך גזרים אשר מכילים בטא קרוטן, בנוסף אתה יכול לצרוך או לתסף בויטמין C.
שוקולד מריר כאשר יש בו כמה שיותר מוצקי קקאו, הוא מכיל יותר פלאבונלים (נוגדי החמצון של הקקאו).

לפי מה שאני ידוע כמות מאוד גבוהה של אנטיאוקסידנטים לא טובה ועלולה לגרום לפרו אוקסידציה (לא סגור על זה במאה אחוז), בכל מקרה אתה לא תגיע לשם.

2-4 פירות וקובייה-2 של שוקולד 80 אחוז מספיקים בשביל כמות נוגדי החימצון שאני צריך ביום?

לא חושב שיש DRI לנוגדי חמצון.

קח בחשבון שויטמין C E B2 A וליקופן הינם נוגדי חמצון מעולים, ונמצאים בירקות שאתה אוכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית