המשך ייעוץ שהפסקתי לפני ...

Tom Zlotikman

משתמש מתחיל
38
0
היי,

מסיבות של מעבר דירה, ועיר אחרת אני הפסקתי לפני כשנה את הייעוץ ומעוניין להמשיכו. האם יש לשלם ייעוץ חדש. אשמח לעזרה בעניין

יום טוב,

תום.

היי,

מסיבות של מעבר דירה, ועיר אחרת אני הפסקתי לפני כשנה את הייעוץ ומעוניין להמשיכו. האם יש לשלם ייעוץ חדש. אשמח לעזרה בעניין

יום טוב,

תום.
שלום וברוך שובך.

אתה צריך לרכוש רק חבילות ייעוץ ולא את החבילה הראשונית ב-150 ש"ח.
אתה מוזמן לעשות זאת כאן בתחתית העמוד:
http://www.lbs.co.il/consultation.php

חבילות המעקב מתחילות מ-80 ש"ח לחודש (במידה ורוכשים 3 חודשים מראש) עד לרכישה של חודש בודד ב-100 שקלים.

משה, שלום.... זה תום מהודעה הזאת. פתחתי חשבון חדש על מנת לשלוח הודעה בפורום שיש לי בעיית התחברות
אני עשיתי בעבר משתמש דרך הפייסבוק. ומאתמול לא מצליח לי להתחבר אליו בכלל. כאשר אני עושה להתחבר עם הפייסבוק זה דורש סיסמא. של LBS ואני לא יודע מה הסיסמא. אני אשמח אם תוכל לעזור לי לחזור לייעוץ האישי.

תום.

ובשביל לדעת שזה באמת אני... דיברנו בהודעות האחרונות על מייק. ודיברתי על הגישה שלי לחדכ בת"א למרות שאני בירושלים...

ובשביל לדעת שזה באמת אני... דיברנו בהודעות האחרונות על מייק. ודיברתי על הגישה שלי לחדכ בת"א למרות שאני בירושלים...
היי,

שלחתי לך אימייל עם איפוס הסיסמה למשתמש שלך באתר. תוכל לאחר מכן לשנות את הסיסמה בלוח הבקרה של המשתמש. אם יש לך בעיות נוספות, אתה מוזמן להגיב כאן או לשלוח לי אימייל: [email protected]

Back
למעלה תחתית