הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שאלת הסבר על סיום סייקל עם שמירת הישגים

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
ניתקלתי בכמה אתרים מח"ול שרושמים שיש לעשות את הסייקל וכמובן בהתאם לסוג החומרים שנילקחו להתאים את זמן תחילת ה-pct.כמו-כן בחלק נאמר שמקצוענים לוקחים עדיין פעם ב-10 ימים זריקת טסטוסטרון כדי לשמור עד כמה שאפשר על ההישגים שהושגו.אז אייך בדיוק זה משתלב עם הpct?

לפי מה שאתה אומר מקצוענים לא עושים PCT כי ברגע שאתה מזריק טסט אתה משבית שוב את הגוף שלך

לפי מה שאני יודע כשמקצוענים עושים הפסקה הם מזריקים GH ששומר להם על המאסה

מקצוענים גם עושים בלאסט אנד קרוז למשך זמן רב או שפשוט לכל החיים.

- - - עידכון הודעה - - -

למי ששמע על זה, כמובן שהמקצוענים עושים זאת...

אני מתכנן לעשות בלאסט אנד קרוז לתקופה של בערך חמישה חודשים אולי שישה...

נניח
הסייקל הראשון כבר הולך להיות:
אנתת
טרן ארוך
ווינסטרול בכדורים.

הבלאסט הראשון יהיה ל-10 שבועות

10-17 טסט אנתת על 1 מיל בשבוע.(הקרוז).

ואז סייקל נוסף 18-28 (בלאסט)
אנתת
מסטרון
דיבול

לאחר 20 יום PCT לפי הפרוטוקול(כלומיד+נולבה), +טריפטורלין.

כמה שאלות:

1. כוריגון לסייקל הנ"ל אשמח לשמוע כיצד לשלב בזמנו, ולמה וכמה?

2. במהלך הקרוז, האם אנחנו צריכים להישאר על כמות גבוהה של חלבון? אני מאמין שכן, תקנו אותי אם אני טועה...

3. לגבי הפי סי טי הבנתי שאני צריך לעשות טיפול בהתאם לסייקלים שעשיתי ולזמן הבלאסט אנד קרוז שהייתי בו, אז מה זה בהתאם בדיוק? תסבירו?😃

4. ארדמידקס במהלך הסייקל? האם מומלץ אם יש גירוי בפיטמות? או נולבה? מניסיון בעבר ארמידקס ישר עזר לי בבעיית הנפיחות בפיטמות...

5. פרווירון מומלץ לשלב מתישהו? הקרוז שלי הולך להיות כנראה חודש או חודשיים אז עדייף להיות על כמות קטנה של טסט מאשר פרווירון לא?

6. דוסטינקס? כיצד להשתמש במהלך הסייקל?

- - - עידכון הודעה - - -

אשמח שתעבירו את ההודעה שלי להיות הודעה נפרדת לכותרת של בלאסט אנד קרוז תודה 😃

ניתקלתי בכמה אתרים מח"ול שרושמים שיש לעשות את הסייקל וכמובן בהתאם לסוג החומרים שנילקחו להתאים את זמן תחילת ה-pct.כמו-כן בחלק נאמר שמקצוענים לוקחים עדיין פעם ב-10 ימים זריקת טסטוסטרון כדי לשמור עד כמה שאפשר על ההישגים שהושגו.אז אייך בדיוק זה משתלב עם הpct?

מקצוענים לא עושים PCT רוב הזמן אלא לתקופות קצרות מאוד מאוד פעם בשנה אולי.
בשאר הזמן מדובר בבלאסט אנד קרוז - כאשר בזמן שהם לא בסייקל הם מזריקים בד"כ סיפיונאט באופן שבועי.
וכשהם נכנסים לסייקל הם מפציצים מינונים.

- - - עידכון הודעה - - -

לפי מה שאתה אומר מקצוענים לא עושים PCT כי ברגע שאתה מזריק טסט אתה משבית שוב את הגוף שלך

לפי מה שאני יודע כשמקצוענים עושים הפסקה הם מזריקים GH ששומר להם על המאסה

GH לא שומר על מסה. הוא יכול טיפה לעזור- אבל זה לא יעשה כלום אם אין טסט' בגוף

- - - עידכון הודעה - - -

מקצוענים גם עושים בלאסט אנד קרוז למשך זמן רב או שפשוט לכל החיים.

- - - עידכון הודעה - - -

למי ששמע על זה, כמובן שהמקצוענים עושים זאת...

אני מתכנן לעשות בלאסט אנד קרוז לתקופה של בערך חמישה חודשים אולי שישה...

נניח
הסייקל הראשון כבר הולך להיות:
אנתת
טרן ארוך
ווינסטרול בכדורים.

הבלאסט הראשון יהיה ל-10 שבועות

10-17 טסט אנתת על 1 מיל בשבוע.(הקרוז).

ואז סייקל נוסף 18-28 (בלאסט)
אנתת
מסטרון
דיבול

לאחר 20 יום PCT לפי הפרוטוקול(כלומיד+נולבה), +טריפטורלין.

כמה שאלות:

1. כוריגון לסייקל הנ"ל אשמח לשמוע כיצד לשלב בזמנו, ולמה וכמה? אני הייתי מציע לך כל בערך חודש וחצי לעשות שבועיים של פרגניל יום כן יום לא 150 יחידות. תדאג שהשבועיים יפלו לפני התחלת הבלאסט.

2. במהלך הקרוז, האם אנחנו צריכים להישאר על כמות גבוהה של חלבון? אני מאמין שכן, תקנו אותי אם אני טועה... לא. רמה סטנדרטית טיפה מעל. בערך 2.3 גר' המטרה היא שימור שריר ואיבוד שומן ולא התקדמות.

3. לגבי הפי סי טי הבנתי שאני צריך לעשות טיפול בהתאם לסייקלים שעשיתי ולזמן הבלאסט אנד קרוז שהייתי בו, אז מה זה בהתאם בדיוק? תסבירו?😃
עזוב אותך. אתה עושה אנטט בבלאסט אז בשבועיים שלאחר הזריקה האחרונה - יום כן, יום לא פרגניל 150 יחידות + תשלב קלן. בסוף השבועיים טריפטורלין וכלומיד וטמוקסיפן למשך 28 יום בנוהל הרגיל.

4. ארדמידקס במהלך הסייקל? האם מומלץ אם יש גירוי בפיטמות? או נולבה? מניסיון בעבר ארמידקס ישר עזר לי בבעיית הנפיחות בפיטמות...
אם אתה מועד לבעיות אסטרוגניות קח ארימידקס מאשר טמוקסיפן. אבל רק אם מתחיל גירוי- כי התוצאות נפגמות בצריכה של מורידי אסטרוגן

5. פרווירון מומלץ לשלב מתישהו? הקרוז שלי הולך להיות כנראה חודש או חודשיים אז עדייף להיות על כמות קטנה של טסט מאשר פרווירון לא? בקרוז לא צריך פרווירון.
בבלאסט יכול מאוד לעזור וגם לחסוך לך שימוש בארימידקס שהוא יקר מאוד.

6. דוסטינקס? כיצד להשתמש במהלך הסייקל? גם דוסטינקס - אין צורך סתם לדחוף תרופות יקרות עם תופעות לוואי - אלא רק במידת הצורך ואם יש צורך אמיתי.
אם אתה מועד לפרולקטין גבוה שמשפיע על המיניות שלך באופן מובהק - אז תתחיל בחצי כדור עד כדור כל 4 ימים.

- - - עידכון הודעה - - -

אשמח שתעבירו את ההודעה שלי להיות הודעה נפרדת לכותרת של בלאסט אנד קרוז תודה 😃

תשדל רק לפתוח פעם הבאה בנושא משלך.

היי כמה שאלות:
1. המלצה לכוריגון כל חודש וחצי, כלומר אין זמן מדוייק אבל לתת גירוי פעם בחודש וחצי? ולמה לתת שבועיים לפני הבלאסט? מה העיקרון כאן?
2. הסייקל הוא על אננתת ונניח אני נכנס לברידג' ויורד לזריקה בשבוע, עדיין הכמות של האננתת בבלאסט רצה שבועיים, אז אחרי שבועיים להתחיל להוריד טיפה ערכי חלבון?
3. אשמח לשמוע למה להוריד ערכי חלבון? הרי אני לוקח טסט חיצוני, הגוף לא אמור לסנטז יותר חלבון? זה לא עלול לפגוע קצת בשריר? התזונה שלי תשלב לא פחמימה גבוהה אבל חלבון גבוהה, לפי 4 גרם לכל קילו, האם כדי להוריד לשלוש בזמן הברידג?
4. לגבי הפי סי טי, למה לאחר שבועיים להריץ כוריגון? לא פשוט להריץ טריפטורלין לאחר שהאסטרים יצאו ואז להריץ כלומיד+נולבה? אשמח לשמוע למה ההמלצה גם על כוריגון בסוף?
5. ארמידקס בעבר לקחת בפרוטוקול של 1 לחמישה ימים? האם זה נכון? אז אתה אומר שכדי לקחת רק ברגע שמתחילים להרגיש כי אם לא אז זה פוגע בתוצאות?
6. מה הפרווירון בבלאסט יכול לעזור? אשמח לשמוע במה בדיוק?

תודה על התשובות אגב 😃

היי כמה שאלות:
1. המלצה לכוריגון כל חודש וחצי, כלומר אין זמן מדוייק אבל לתת גירוי פעם בחודש וחצי? ולמה לתת שבועיים לפני הבלאסט? מה העיקרון כאן?
2. הסייקל הוא על אננתת ונניח אני נכנס לברידג' ויורד לזריקה בשבוע, עדיין הכמות של האננתת בבלאסט רצה שבועיים, אז אחרי שבועיים להתחיל להוריד טיפה ערכי חלבון?
3. אשמח לשמוע למה להוריד ערכי חלבון? הרי אני לוקח טסט חיצוני, הגוף לא אמור לסנטז יותר חלבון? זה לא עלול לפגוע קצת בשריר? התזונה שלי תשלב לא פחמימה גבוהה אבל חלבון גבוהה, לפי 4 גרם לכל קילו, האם כדי להוריד לשלוש בזמן הברידג?
4. לגבי הפי סי טי, למה לאחר שבועיים להריץ כוריגון? לא פשוט להריץ טריפטורלין לאחר שהאסטרים יצאו ואז להריץ כלומיד+נולבה? אשמח לשמוע למה ההמלצה גם על כוריגון בסוף?
5. ארמידקס בעבר לקחת בפרוטוקול של 1 לחמישה ימים? האם זה נכון? אז אתה אומר שכדי לקחת רק ברגע שמתחילים להרגיש כי אם לא אז זה פוגע בתוצאות?
6. מה הפרווירון בבלאסט יכול לעזור? אשמח לשמוע במה בדיוק?

תודה על התשובות אגב 😃

1. לתת גירוי בערך פעם בחודש וחצי כדי לא לגרות יותר מדיי ולגרום לתלות בLH סינטטי וגם כי זה בערך מספיק למניעת אטרופיה רצינית.
שבועיים לפני הבלאסט כי אתה רוצה להגיע עם אשכים טובים, מהרגע שתפציץ הם יצנחו משמעותית.
2. להוריד כן.
3. הגוף אמור לסנטז יותר והוא גם יעשה את זה, אבל בלאסט זה מצב שבו אתה מכניס מינונים גבוהים ויותר חומרים וכך יש באמת תפעול מירבי יותר, ברגע שאתה יורד לקרוז, סינטוז החלבון עדיין גבוה מטבעי אך נמוך בלאסט ולכן אתה עלול לצבור יותר שומן , זה לא שלא צוברים שומן כלל גם בבלאסט וגם בקרוז. תוריד את התזונה באופן כולל בברידג' בדיוק כמו שהיית עושה בהדרגה בזמן PCT.
4. הבנה פשוטה של מה כל אחד עושה היה עוזר לך להבין למה הם לא סותרים אחד את השני.
א. פרגניל יעזור להגדיל את המסה הישירה של האשך. אשך גדול ובריא = יכול לעמוד ביותר גירוי הורמונלי ולהפיק יותר טסטוסטרון טבעי.
ב. טריפטורלין - מגרה GNRH שבתורו גורם לפיק גבוה בהפרשת LH+FSH קצרת טווח והחזרת כל הציר לפעילות. אבל אם הLH יגיע לאשך מצומק הוא יתרכז בלגדל את המסה שלו, יותר מזה, הפיק של הLH הגבוה צונח מהר מאוד ואם האשך לא יפיק מספיק טסט' בשביל לגרות את כל המשובים הדרושים להמשך התהליך ההתאוששות תתארך. ובקיצור אשך תקין תמיד יותר טוב.
5. אם אין צורך לא נוגעים. לא סתם הולכים ודוחפים עוד כדורים ותכשירים - לאסטרוגן תפקיד חשוב לא פחות.
6. על פרווירון כבר כתבתי בהרחבה... אבל בשבילך שוב, התשובה שם.

פרווירון - מה, מי, למה?

פרווירון זה בעצם שם מסחרי לדי-הידרו-טסטוסטרון (DHT) - למה זה טוב לנו?
בקצרה ובלי חפירות מיותרות, פרווירון מעלה את רמת הטסט' החופשי הזמין בגוף ובכך מאפשר לו לבצע אינטרקציה עם יותר תאי שריר וליצור יותר תגובה.

כמובן שהוא מעלה את רמות הטסט' החופשי הזמין רק לפי כמות הייצור הכללית.
כלומר, אם לדוגמא הכנסנו 500 מ"ג - אז במצב רגיל נגיד ש300 ילכו לכל מיני פעולות לא קשורות לאנאבוליות ואילו ישארו לנו 200 מ"ג בדם לביצוע פעולות אנדרוגניות/אנאבוליות.

עכשיו אם שילבנו פרווירון במהלך הסייקל בכמות טובה אז מתוך ה500 שלנו ישארו לנו נגיד 350 חופשיים לפעולות של בניית שריר.
הכיצד ומדוע אתם שואלים?
לDHT יש תכונה אחת (מיני כמה) מאוד יפה והיא הצמדות מעולה להורמון סקס שנקרא SHBG - סקס ביינדיג גלובין. כאשר אנחנו לא מכניסים פרווירון לגוף חלק מהטסטוסטרון שהכנסו בזריקה מומר לDHT וחובר לאותם הורמוני SHBG שגם מסתובבים חופשי בדם ומחפשים להם חבר טוב כמו טסט'.
כאשר אנחנו מכניסים פרווירון אנחנו בעצם גורמים לו לחבור לאותם SHGB וע"י אין דרישה מהגוף להמיר טסט' רגיל לDHT וכך יש לנו יותר חומר חופשי מהזריקה ליצירת פעולות אנאבוליות.

בנוסף, פרווירון מגביר את ייצור קולטני האנדרוגן וגם אינו ניתן להמרה ע"י האנזים ארומטאז לאסטרוגן. ולכן שימוש בפרווירון יכול מאוד להעלות את קשיחות השריר (בדומה למסטרון) את דחיסותו ולהפחית את כמות הנוזלים.
מאוד טוב להשתמש בו בחיטוב. אך בגלל זמן מחצית החיים המאוד קצר שלו 3 כדורים מחולקים ביום דרושים בשביל לקבל תוצאות טובות.

דבר אחרון, טעות לחשוב שיש להשתמש בפרווירון בPCT.
שהרי פרווירון הוא בעצמו הורמון חיצוני, אמנם מידת ההשפעה שלו על השבתת הציר היא לא גבוהה, אך ישנה השפעה ובנוסף לעובדה שאנחנו כבר מושבתים משימוש בחומרים אחרים - זה לא תורם לנו להתאוששות מהירה, שזה הדבר הכי חשוב בPCT. ולכן, אם לא בשימוש עבור גישור בין מסה לחיטוב תוותרו.

נערך לאחרונה:
1. לתת גירוי בערך פעם בחודש וחצי כדי לא לגרות יותר מדיי ולגרום לתלות בLH סינטטי וגם כי זה בערך מספיק למניעת אטרופיה רצינית.אוריי עכשיו מובן לי!
שבועיים לפני הבלאסט כי אתה רוצה להגיע עם אשכים טובים, מהרגע שתפציץ הם יצנחו משמעותית.אז זה לא משנה בדיוק מתי אלא פשוט כל כמה זמן לתת גירוי שבועיים על פולסים קטנים של כוריגון, וחשוב להקפיד שבועיים לפני הבלאס לתת פולסים קטנים של כוריגן, כמובן שאני מדבר על בלאסט אנד קרוז ולא על סייקל בודד...?
2. להוריד כן.אוקיי.
3. הגוף אמור לסנטז יותר והוא גם יעשה את זה, אבל בלאסט זה מצב שבו אתה מכניס מינונים גבוהים ויותר חומרים וכך יש באמת תפעול מירבי יותר, ברגע שאתה יורד לקרוז, סינטוז החלבון עדיין גבוה מטבעי אך נמוך בלאסט ולכן אתה עלול לצבור יותר שומן , זה לא שלא צוברים שומן כלל גם בבלאסט וגם בקרוז. תוריד את התזונה באופן כולל בברידג' בדיוק כמו שהיית עושה בהדרגה בזמן PCT.אוקיי הגוף מסנטז פחות זה מובן לי, אבל בכל זאת יש סינטוז גבוהה ויש טסט יותר גבוה מאשר פי סי טי רגיל שבו הרמות צונחות, הרי בקרוז אני שומר על רמות קבועות יחסית של זריקה של 1 מיל בשבוע, אני מבין שיש את הסכנה לעלייה בשומן, אבל להוריד מ4 גרם חלבון בהדרגתיות שהקרוז שלי הולך להיות חודש או חודשיים ל2.3 זה נראה לי הרבה, לא ללכת על כיוון האמצע יותר? נניח 3 גרם חלבון? יש לך אולי מקומות שאנשים מדברים על התזונה שלהם במהלך בלאסט אנד קרוז או במהלך הקרוז שהם עושים?
4. הבנה פשוטה של מה כל אחד עושה היה עוזר לך להבין למה הם לא סותרים אחד את השני.
א. פרגניל יעזור להגדיל את המסה הישירה של האשך. אשך גדול ובריא = יכול לעמוד ביותר גירוי הורמונלי ולהפיק יותר טסטוסטרון טבעי.עכשיו אני מבין אותך כמו שבסייקל האחרון שעשיתי שלא הרציתי את הפרגניל במהלך הסייקל ולקחתי טריפ בסוף וכן התאוששתי אבל בקצב איטי יותר מאשר שהייתי משתמש בכוריגון במהלך הסייקל והמסה באשכים הייתה טובה ואז הייתי מתאושש מהר יותר...
ב. טריפטורלין - מגרה GNRH שבתורו גורם לפיק גבוה בהפרשת LH+FSH קצרת טווח והחזרת כל הציר לפעילות. אבל אם הLH יגיע לאשך מצומק הוא יתרכז בלגדל את המסה שלו, יותר מזה, הפיק של הLH הגבוה צונח מהר מאוד ואם האשך לא יפיק מספיק טסט' בשביל לגרות את כל המשובים הדרושים להמשך התהליך ההתאוששות תתארך. ובקיצור אשך תקין תמיד יותר טוב.
5. אם אין צורך לא נוגעים. לא סתם הולכים ודוחפים עוד כדורים ותכשירים - לאסטרוגן תפקיד חשוב לא פחות.
מה התפקיד לאסטרוגן בדיוק?
6. על פרווירון כבר כתבתי בהרחבה... אבל בשבילך שוב, התשובה שם.

פרווירון - מה, מי, למה?

פרווירון זה בעצם שם מסחרי לדי-הידרו-טסטוסטרון (DHT) - למה זה טוב לנו?
בקצרה ובלי חפירות מיותרות, פרווירון מעלה את רמת הטסט' החופשי הזמין בגוף ובכך מאפשר לו לבצע אינטרקציה עם יותר תאי שריר וליצור יותר תגובה.

כמובן שהוא מעלה את רמות הטסט' החופשי הזמין רק לפי כמות הייצור הכללית.
כלומר, אם לדוגמא הכנסנו 500 מ"ג - אז במצב רגיל נגיד ש300 ילכו לכל מיני פעולות לא קשורות לאנאבוליות ואילו ישארו לנו 200 מ"ג בדם לביצוע פעולות אנדרוגניות/אנאבוליות.

עכשיו אם שילבנו פרווירון במהלך הסייקל בכמות טובה אז מתוך ה500 שלנו ישארו לנו נגיד 350 חופשיים לפעולות של בניית שריר.
הכיצד ומדוע אתם שואלים?
לDHT יש תכונה אחת (מיני כמה) מאוד יפה והיא הצמדות מעולה להורמון סקס שנקרא SHBG - סקס ביינדיג גלובין. כאשר אנחנו לא מכניסים פרווירון לגוף חלק מהטסטוסטרון שהכנסו בזריקה מומר לDHT וחובר לאותם הורמוני SHBG שגם מסתובבים חופשי בדם ומחפשים להם חבר טוב כמו טסט'.
כאשר אנחנו מכניסים פרווירון אנחנו בעצם גורמים לו לחבור לאותם SHGB וע"י אין דרישה מהגוף להמיר טסט' רגיל לDHT וכך יש לנו יותר חומר חופשי מהזריקה ליצירת פעולות אנאבוליות.

בנוסף, פרווירון מגביר את ייצור קולטני האנדרוגן וגם אינו ניתן להמרה ע"י האנזים ארומטאז לאסטרוגן. ולכן שימוש בפרווירון יכול מאוד להעלות את קשיחות השריר (בדומה למסטרון) את דחיסותו ולהפחית את כמות הנוזלים.
מאוד טוב להשתמש בו בחיטוב. אך בגלל זמן מחצית החיים המאוד קצר שלו 3 כדורים מחולקים ביום דרושים בשביל לקבל תוצאות טובות.

דבר אחרון, טעות לחשוב שיש להשתמש בפרווירון בPCT.
שהרי פרווירון הוא בעצמו הורמון חיצוני, אמנם מידת ההשפעה שלו על השבתת הציר היא לא גבוהה, אך ישנה השפעה ובנוסף לעובדה שאנחנו כבר מושבתים משימוש בחומרים אחרים - זה לא תורם לנו להתאוששות מהירה, שזה הדבר הכי חשוב בPCT. ולכן, אם לא בשימוש עבור גישור בין מסה לחיטוב תוותרו.

אוקיי ולגבי פרוווירון, קראתי ויותר מובן לי כמה שאלות:
1. האם רעיל לכבד? אם לא אז אפשר לרוץ איתו ללא הגבלה במהלך הסייקל...
2. אמרת שמתאים לחיטוב בגלל מראה נוקשה של השריר, השאלה היא האם זה לא אמור להתאים בלי קשר לחיטוב ולמסה הרי זה גורם לאנאבוליות גבוהה יותר לא?
3. האם במהלך שימוש בחומרים כמו טרנים או דברים שמשביתים, האם כוריגון יכול לבוא במקום דוסטינקס?

בשאלה בסעיף שלוש "האם במהלך שימוש בחומרים כמו טרנים או דברים שמשביתים האם פרווירון ולא כוריגון! התכוונתי האם פרווירון יכול לבוא במקום דוסטינקס כי הוא מגרה את הSHBG?

בשאלה בסעיף שלוש "האם במהלך שימוש בחומרים כמו טרנים או דברים שמשביתים האם פרווירון ולא כוריגון! התכוונתי האם פרווירון יכול לבוא במקום דוסטינקס כי הוא מגרה את הSHBG?
התפקיד של דוסטינקס הוא לווסת ולהוריד רמות של פרוקלטין/פרוגסטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית