קורס נתיב

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
שאלה לגבי הצבא
אני אמור להתגייס לקורס נתיב ב9/7 זאת אומרת אחרי שאני אסיים את הקורס אני יקבל את השיבוץ שלי ואני ימשיך רגיל
ראיתי באינטרנט שעדיף לעשות אותו באמצע השירות
אז אם עכשיו אני מוותר עליו אני יוכל לעשות אותו באמצע השירות?? והאם התאריך גיוס שלי ישאר במחזור הזה?
אם מישהו יודע או עבר את זה יעזור לי מאוד!!

כן התאריך גיוס שלך יישאר זהה רוב הסיכויים.
אם אתה מתגייס לשירות להיות לוחם/שירות משמעותי אחר כדאי שתדחה את קורס נתיב לאמצע השירות בערך.
מדובר בקורס מאוד כיפי, אתה לומד בו המון על הארץ, על היהדות והגישות השונות בה, מכיר אנשים מכל היחידות ומכל הגוונים ובעיקר לומד על עצמך והגישה שלך לנושא היהדות , הצבא והמדינה.

וכמובן במידה ויש לך צורך יש גם את הסמינרים של הגיור בקורס שזה עוזר להמון חיילים עם בעיות בהגדרת היהדות שלהם.

מאוד ממליץ-הלוואי שכמה שיותר חיילים יעברו את החוויה של הקורס הזה.

ללא ספק תדחה אותו לפחות לחצי השירות ומעלה.
זה קורס חווייתי וכל מי שהולך אליו נהנה מכל רגע, רבים יגידו שזאת התקופה ההכי יפה שלהם בצבא.
כדאי לעשות אותו באמצע כדי טיפה לברוח מהמציאות שכבר תקועה לך בגרון כלכך הרבה זמן, זה משחרר ואתה חוזר ליחידה כמו חדש, אבל דיי מבואס שזה נגמר.
לטעמי זה עדיף מאשר לחיות את התקופה הזאת ממש בהתחלה ולצאת ממנה אל המציאות הפחות נעימה שתמשיך לך עוד כמעט 3 שנים.

• פותח/ת השרשור
כן התאריך גיוס שלך יישאר זהה רוב הסיכויים.
אם אתה מתגייס לשירות להיות לוחם/שירות משמעותי אחר כדאי שתדחה את קורס נתיב לאמצע השירות בערך.
מדובר בקורס מאוד כיפי, אתה לומד בו המון על הארץ, על היהדות והגישות השונות בה, מכיר אנשים מכל היחידות ומכל הגוונים ובעיקר לומד על עצמך והגישה שלך לנושא היהדות , הצבא והמדינה.

וכמובן במידה ויש לך צורך יש גם את הסמינרים של הגיור בקורס שזה עוזר להמון חיילים עם בעיות בהגדרת היהדות שלהם.

מאוד ממליץ-הלוואי שכמה שיותר חיילים יעברו את החוויה של הקורס הזה.

ללא ספק תדחה אותו לפחות לחצי השירות ומעלה.
זה קורס חווייתי וכל מי שהולך אליו נהנה מכל רגע, רבים יגידו שזאת התקופה ההכי יפה שלהם בצבא.
כדאי לעשות אותו באמצע כדי טיפה לברוח מהמציאות שכבר תקועה לך בגרון כלכך הרבה זמן, זה משחרר ואתה חוזר ליחידה כמו חדש, אבל דיי מבואס שזה נגמר.
לטעמי זה עדיף מאשר לחיות את התקופה הזאת ממש בהתחלה ולצאת ממנה אל המציאות הפחות נעימה שתמשיך לך עוד כמעט 3 שנים.
תודה לשניכם מחר אני יתקשר ינסה לוותר על הקורס
דרך אגב למיי אני אמור להתקשר??
רומן השיבוצים והתאריכים יצאו היום בטוח שזה לא ישתנה? יכול להיות שישימו אותי במחזור הבא?(מ שאני לא רוצה שיקרה)

תודה לשניכם מחר אני יתקשר ינסה לוותר על הקורס
דרך אגב למיי אני אמור להתקשר??

למי להתקשר ומה לומר אני לא יודע, במהלך שירות סדיר זה הרבה יותר פשוט כי הייתי נוסע לירושליים איפה שנרשמים לקורס וכל פעם דוחה אותו עד שהתאים לי.
לא יודע איך זה עובד כשאתה אמור להתחיל איתו.

שוב אני אומר את קורס נתיב תדחה ואל תוותר . יש הבדל בין שניהם .

דחיית הקורס לא אמורה להשפיע בשום אופן על הגיוס שלך... יש מס' מחזורים מאוד גדול בשנה של נתיב לכן כל פעם שאתה דוחה תוכל פשוט לבקש לצאת להבא.

תזכור שאם תדחה יותר מדי פעמים תצטרך סיבות ונימוקים לדחיות שלך אבל בגדול כמו שנאמר כבר, מומלץ לעשות אותו מאמצע שירות ומעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית