יש מחסור בג'ובניקים ובלוחמים. זה שיש אנשים בלי תפקיד או שתפקיד מיוצר, לא אומר שצריך להעיף אותם מהצבא.
פאק, אפילו בשביל ילד בן 15 זה מפגר לרשום דבר כזה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מחסור בג'ובניקים ובלוחמים. זה שיש אנשים בלי תפקיד או שתפקיד מיוצר, לא אומר שצריך להעיף אותם מהצבא.
פאק, אפילו בשביל ילד בן 15 זה מפגר לרשום דבר כזה.
אם כיום יש מחסור בכוח אדם בקווים שמחזיקים מה יהיה אז? אתה מודע לכך שיש מקומות מסויימים שבמקום חיילים שמים דחלילים עקב מחסור בחיילים? שלא תבין אותי לא נכון, אני גם לא מרוצה מהמתכונת הנוכחית של הצבא אבל זה עדיף מההצעה של צבא מקצועי = צמצום בסד״כ = עוד דחלילים... אם תוכל להבטיח שהסד״כ יגדל אז זה רעיון מבורך, אבל אין חיה כזאת.צבא מקצועי חייב לקרות ומהר
יותר מידי תקנים מטופשים, יותר מידי נגדים שאין בהם צורך שמרווחים מלא כסף, יותר מידי קצינים ג'ובניקים שלא עושים כלום.
יותר מידי חיילים עם תפקידים מונפצים, יותר מידי הקצאות לקורסים מפגרים.
הכל זה "יותר מידי" עדיף צבא קטן וחזק שהחיילים מקבלים תמורה כספית הולמת מצבא ענק מטופש שכל החיילים בו ממורמרים
להבטיח אי אפשר.אם כיום יש מחסור בכוח אדם בקווים שמחזיקים מה יהיה אז? אתה מודע לכך שיש מקומות מסויימים שבמקום חיילים שמים דחלילים עקב מחסור בחיילים? שלא תבין אותי לא נכון, אני גם לא מרוצה מהמתכונת הנוכחית של הצבא אבל זה עדיף מההצעה של צבא מקצועי = צמצום בסד״כ = עוד דחלילים... אם תוכל להבטיח שהסד״כ יגדל אז זה רעיון מבורך, אבל אין חיה כזאת.
זה מסביר המון.זה רק נראה לך שאין מחסור.
קצין בדרגת סגן שבמכללה לפיקוד טקטי אמר לי שיש.
אתה צעיר רצח.זה רק נראה לך שאין מחסור.
קצין בדרגת סגן שבמכללה לפיקוד טקטי אמר לי שיש.
אם כיום יש מחסור בכוח אדם בקווים שמחזיקים מה יהיה אז? אתה מודע לכך שיש מקומות מסויימים שבמקום חיילים שמים דחלילים עקב מחסור בחיילים? שלא תבין אותי לא נכון, אני גם לא מרוצה מהמתכונת הנוכחית של הצבא אבל זה עדיף מההצעה של צבא מקצועי = צמצום בסד״כ = עוד דחלילים... אם תוכל להבטיח שהסד״כ יגדל אז זה רעיון מבורך, אבל אין חיה כזאת.
בעקרון אני מסכים,לגייס את כולם לחודשיים לא מסמיך אותם לכלום ורובאי 02 זה חרטא, הבעיה תהיה בסד"כ הלוחם.
זה בדיוק מה שכתבתי לך!בעקרון אני מסכים,
אבל כבר עכשיו הג'ובניקים לא מוסמכים לכלום,
סתם דוגמא, שלחו אותי לאבט"ש בידיעה שלא עברתי מטווחים שנה וחצי, העיקר להחזיק נשק ולעמוד באמצע מדבר.
זה ברור שאם תלכו לממכלות הג'וב תראו כמות עצומה של ג'ובניקים שאפשר לבעוט כבר מחר מהצבא ולא ישתנה כלום חוץ מחיסכון בהרבה כסף, וזה תופס גם לאנשי קבע (ואגב, לא רק בבסיסים עורפיים).
מצד שני, זה לא משנה את העובדה שבמסגרות לוחמות יש מחסור תמידי בכ"א, זה לא אומר שהכ"א הנוכחי לא מספיק, זה אומר שהוא פוגע משמעותית בת"ש של החיילים.
לגייס את כולם לחודשיים לא מסמיך אותם לכלום ורובאי 02 זה חרטא, הבעיה תהיה בסד"כ הלוחם.
אתה צעיר רצח.
זה ברור שאם תלכו לממכלות הג'וב תראו כמות עצומה של ג'ובניקים שאפשר לבעוט כבר מחר מהצבא ולא ישתנה כלום חוץ מחיסכון בהרבה כסף, וזה תופס גם לאנשי קבע (ואגב, לא רק בבסיסים עורפיים).
מצד שני, זה לא משנה את העובדה שבמסגרות לוחמות יש מחסור תמידי בכ"א, זה לא אומר שהכ"א הנוכחי לא מספיק, זה אומר שהוא פוגע משמעותית בת"ש של החיילים.
לגייס את כולם לחודשיים לא מסמיך אותם לכלום ורובאי 02 זה חרטא, הבעיה תהיה בסד"כ הלוחם.
אתה צעיר רצח.
משה פייגלין כאן, הוא קצין קרבי (הנדסה) בדרגת רס"ן. יש אלופי משנה שמסכימים עם ההצעה הזאת.אתה מבין יותר מבן אדם שעוד מעט מפ נכון?
ושמע המון הרצאות של קצינים בכירים, בניגוד אליכם שאני בטוח שאין לכם ידע בזה כמו לו
תביא גיבוי לטענה הזאת.יש בכללי מחסור בחיילים.
חחחחח תשמע אתה כל כך צעיר שאני לא יודע אם יש מה להגיב בכלל.אתה מבין יותר מבן אדם שעוד מעט מפ נכון?
ושמע המון הרצאות של קצינים בכירים, בניגוד אליכם שאני בטוח שאין לכם ידע בזה כמו לו
- - - עידכון הודעה - - -
יש בכללי מחסור בחיילים.
זה לאיזורים מונפצים בד"כ שאין בהם יותר מדי פעילות עוינת, למרות שאתה כן אמור לעשות אל"ל לפני אבט"ש...בעקרון אני מסכים,
אבל כבר עכשיו הג'ובניקים לא מוסמכים לכלום,
סתם דוגמא, שלחו אותי לאבט"ש בידיעה שלא עברתי מטווחים שנה וחצי, העיקר להחזיק נשק ולעמוד באמצע מדבר.