הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה בחיבור כבל HDMI בין מחשב ל TV

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה עם חיבור כבל HDMI בין המחשב לטלוויזיה: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב מסך המחשב עובר למצב "שינה", כלומר התצוגה נכבית ואין אפשרות להעיר אותו, התצוגה
לא עוברת לטלוויזיה, והאפשרות היחידה היא לנתק את הכבל לעשות ריסט למחשב.

אם הכבל עדיין מחובר למחשב לאחר האתחול הבעייה מתקיימת שוב: מצב שינה של מסך המחשב ולא ניתן להעיר אותו.

ניתוק של הכבל לא מעיר את מסך המחשב, הברירה היחידה היא ריסט.

יש לציין שזה התחיל באופן פתאומי, לפני כן העסק עבד מצויין.

כרטיס המסך שלי הוא Nvida Geforce GT 610.

חשוב לציין שהכבל עצמו תקין, חיברתי אותו למכשיר אחר ויש אות והכל בסדר.

האם יש פתרון??

תודה רבה!!

• פותח/ת השרשור

תודה! עוד שאלונת: אני צריך קודם להסיר את הדרייבר הקודם ואז להתקין את החדש או שניתן ישר להוריד את החדש?

אני שואל כי אני לא פתוח שאני יודע איך מסירים את הקודם ואם זה לא עלול לעשות נזק בלתי הפיך..

תודה שוב!

תודה! עוד שאלונת: אני צריך קודם להסיר את הדרייבר הקודם ואז להתקין את החדש או שניתן ישר להוריד את החדש?

אני שואל כי אני לא פתוח שאני יודע איך מסירים את הקודם ואם זה לא עלול לעשות נזק בלתי הפיך..

תודה שוב!

מומלץ להסיר את הדרייברים הקודמים של הכרטיס מסך לפני שמתקינים חדש כדי שלא יהיו התנגשויות ואז תקבל מסכים כחולים
אני ממליץ להסיר את הדרייבר דרך התוכנה : http://www.techspot.com/downloads/4266-driver-sweeper.html

או שאתה יכול גם דרך מנהל ההתקנים ולעשות לו הסר ידנית

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מומלץ להסיר את הדרייברים הקודמים של הכרטיס מסך לפני שמתקינים חדש כדי שלא יהיו התנגשויות ואז תקבל מסכים כחולים
אני ממליץ להסיר את הדרייבר דרך התוכנה : http://www.techspot.com/downloads/4266-driver-sweeper.html

או שאתה יכול גם דרך מנהל ההתקנים ולעשות לו הסר ידנית

אני אני אנסה את זה בהקדם

אתה גדול! תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית