הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש קרש לעשות עליו סקוואט

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
במכון שלי המוטות ביטחון של הראק ממוקמות גובה יחסית ואם אתה לא 1.85+ מאוד בעייתי לשבור מקביל ככה שאני מחפש איזה קרש עץ בגודל של מטר על מטר 10 ס''מ גובה שיתאים לעשות עליו סקוואטים . מישהו יכול להפנות אותי לאיפשהו או לכוון אותי לסוג מסוים של עץ אם זה משנה ? אם לא עדיף שיש כמה שיותר זול.
תודה.

במכון שלי המוטות ביטחון של הראק ממוקמות גובה יחסית ואם אתה לא 1.85+ מאוד בעייתי לשבור מקביל ככה שאני מחפש איזה קרש עץ בגודל של מטר על מטר 10 ס''מ גובה שיתאים לעשות עליו סקוואטים . מישהו יכול להפנות אותי לאיפשהו או לכוון אותי לסוג מסוים של עץ אם זה משנה ? אם לא עדיף שיש כמה שיותר זול.
תודה.

מדרגה אירובית

10 סנטימטר זה עבה ... פלטות בדרך כל באות במלבנים של 1.2x2.4 אני מניח שעץ סנדוויץ יעשה את העבודה, הוא עומד טוב בכיפוף ולא יקר, השאלה אם תמצא עובי כזה. בזה אני כבר לא יכול לעזור.

פלטות של חומר בעובי 10 ס"מ במימדים שאתה רוצה....יקרות מאוד.
הכי פשוט לקחת לוח מורכב כלשהו (MDF/סיבית/סנדביץ וכדומה...) ולהדביק אחד על השני, במגרש העץ או בנגרייה הקרובה לביתך.
קח בחשבון שזה לא יהיה נייד ושיכול להיות שהחד"כ בו אתה מתאמן לא יאהב את זה.

לך לנגרייה באיזור שלך, לך לפח מאחוריה, תמצא קשרים, תחבר אותם באמצעות ברגים והינה לך.
אין סיבה לקנות קרש.

לא נראה לי שלעמוד עם משקל על במה בגובה 10 סנטימטר זה חכם, פוטנציאל הנפילה גדול מאוד.

אני עושה על מדרגה אירובית, וזה מעולה.
אפשר לכוונן רוחב לסומו סקוואט, צר, רגיל וכו'.
הבעלים והמנהל של המכון שלי אמר לי שאני יכול לעלות על זה עם 100, 200 וגם 300 וזה לא יקרוס, וגם להגיע למשקל הזה זה לא פשוט.
בינתיים המדרגות שרדו אצלנו כמה חודשים עם 5X5 של סקוואט בטקסס ו-100+ ק"ג במתכונת SS (ה-5X5 עם 117.5 + 70 משקל גוף).
קשה לי להאמין שתגיע בקרוב ל-200 ק"ג (לא כי אני מזלזל בך או בתוכנית שלך, פשוט אתה מן הסתם לא מתקדם כמו SSניק או מישהו שעושה טקסס ולכן אין לך יותר מדי לחץ להגיע ל-200 ק"ג סקוואט) ולכן יש לך כמה שנים לנשום בבטחה עם מדרגות.
אחרי זה כבר לא וודאי כמה המדרגות יוכלו לשאת ואם הן יהרסו ב-205 פלוס 75 משקל גוף או רק ב-305 עם 120 משקל גוף.
אגב, אתה יכול לפנות למדריכים או לבעלים/מנהל של המכון ולברר כמה המדרגות יכולות לסחוב.

למה אתה צריך לשבור את הראש עם להשיג כל מיני משטחים ומדרגות,
דבר עם ההנהלה ותבקש שהם ימצאו פתרון.

• פותח/ת השרשור
הבעלים והמנהל של המכון שלי אמר לי שאני יכול לעלות על זה עם 100, 200 וגם 300 וזה לא יקרוס, וגם להגיע למשקל הזה זה לא פשוט.
בינתיים המדרגות שרדו אצלנו כמה חודשים עם 5X5 של סקוואט בטקסס ו-100+ ק"ג במתכונת SS (ה-5X5 עם 117.5 + 70 משקל גוף).
קשה לי להאמין שתגיע בקרוב ל-200 ק"ג (לא כי אני מזלזל בך או בתוכנית שלך, פשוט אתה מן הסתם לא מתקדם כמו SSניק או מישהו שעושה טקסס ולכן אין לך יותר מדי לחץ להגיע ל-200 ק"ג סקוואט) ולכן יש לך כמה שנים לנשום בבטחה עם מדרגות.
אחרי זה כבר לא וודאי כמה המדרגות יוכלו לשאת ואם הן יהרסו ב-205 פלוס 75 משקל גוף או רק ב-305 עם 120 משקל גוף.
אגב, אתה יכול לפנות למדריכים או לבעלים/מנהל של המכון ולברר כמה המדרגות יכולות לסחוב.
דיברתי עם המנהל שאלתי אותו כמה המדרגות מסוגלות לשאת והוא לא יודע כרגע אני דיי בטוח שעד 140 קילו + 75 מ.ג לא יקרה כלום אבל לך תדע אף אחד לא מבטיח לי שזה לא יקרוס יום אחד . בנתיים אני כן משתמש במדרגות אירוביות אבל אני לא מוכן לקחת סיכון וכלן אני מחפש כבר עכשיו פתרון .

- - - עידכון הודעה - - -

למה אתה צריך לשבור את הראש עם להשיג כל מיני משטחים ומדרגות,
דבר עם ההנהלה ותבקש שהם ימצאו פתרון.
דיברתי עם ההנלה וכדי שזה יקרה בזמן הקרוב הצעתי שאני יברר כמה עולה ומה אפשר לעשות . אז הנה בעזרת כולם פה התשובה פשוטה ללכת לנגריה למצוא כמה קרשים אם צריך לחבר ופה סיימנו את הסיפור .

- - - עידכון הודעה - - -

לא נראה לי שלעמוד עם משקל על במה בגובה 10 סנטימטר זה חכם, פוטנציאל הנפילה גדול מאוד.
מטר על מטר יש שם הרבה שטח .

- - - עידכון הודעה - - -

פלטות של חומר בעובי 10 ס"מ במימדים שאתה רוצה....יקרות מאוד.
הכי פשוט לקחת לוח מורכב כלשהו (MDF/סיבית/סנדביץ וכדומה...) ולהדביק אחד על השני, במגרש העץ או בנגרייה הקרובה לביתך.
קח בחשבון שזה לא יהיה נייד ושיכול להיות שהחד"כ בו אתה מתאמן לא יאהב את זה.
כן אני מחפש חתיכת עץ , כבר יצא לי לראות כמה כאלה ברחוב , תודה.

אני בטוח שהוא לא מתכוון לעמוד על משטח 10 סנטימטר על 20 סנטימטר. מדובר פה על מינימום מטרXמטר וחצי.
מציע לך להפסיק לעלות הפילאטיס הזה.
כך בחשבון שזה פלסטיק. זאת אומרת שעם הזמן הוא נחלש.
אם תעבוד עליו ישר עם 200 קילו, יכול להיות שיחזיק. אבל עם עבודה יום יומית של 100,110 והלאה, יכול להיות שיקרוס גם ב150.
קח לתשומת לבך.

אני בטוח שהוא לא מתכוון לעמוד על משטח 10 סנטימטר על 20 סנטימטר. מדובר פה על מינימום מטרXמטר וחצי.

מציע לך להפסיק לעלות הפילאטיס הזה.
כך בחשבון שזה פלסטיק. זאת אומרת שעם הזמן הוא נחלש.
אם תעבוד עליו ישר עם 200 קילו, יכול להיות שיחזיק. אבל עם עבודה יום יומית של 100,110 והלאה, יכול להיות שיקרוס גם ב150.
קח לתשומת לבך.
כרגע אין לי ממש ברירה למעט לעשות חצאי חזרות...
מקווה שימצא פיתרון בעתיד, כרגע אין לצערי.

מה שתביא חייב להיות אסטטי ובטוח, לא חבורת עצים שתמצא כי שום מכון לא יסכים להכניס את זה אליו.
אם תביא כמה לוחות עץ מורכב, דאג גם שידביקו להם פורמייקה גם בצדדים למניעת התפוררות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית