הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היטלר מתאכזב מלואו באר

באמת? מי שמרים את המשקל שלך בלואו בר, אבל בפרונט סקוואט חזק בדיוק כמוך? או מי שמרים את המשקל שלך בדדליפט, אבל בדדליפט באחיזת סנאץ' חזק באותה מידה כמוך?
עצם העובדה שמישהו עושה FS עם המשקל שלי לLB לא הראתה שהוא יותר חזק. אבל ניתן להסיק מכך, שבסבירות גבוהה מאוד, הוא יכול לעשות באק סקוואט יותר חזק משלי - וזה מה שהופך אותו ליותר חזק ממני. לפני שהוא שבר מקביל עם מוט במקום כלשהו עם משקל יותר גבוה משלי, הוא עוד לא הראה שהוא יותר חזק ממני. כלומר, אני משער שהוא יותר חזק ממני (ודיי בהרבה), אבל מה שלא התרחש לא נחשב. עד כדי כך. כמו שEMZ אמר, אי אפשר להשוות את כל הפרמטרים, אין לזה סוף. אפשר לשער ובמידה והFS של מישהו שווה לLB שלי, זה תמיד יהיה נכון להגיד שהבאק סקוואט שלו יותר חזק משלי, אבל שוב - מה שלא התרחש, לא נחשב.

אושר,
ה905 ההוא מרשים מאוד, אין ספק, אבל למה לקחת LB של 880 בתור דוגמה לLB הכי כבד ללא ציוד? יש את ה1000 של ווילקרסון ויש גם את ה995 של מלאניצ'ב. שהם 90 פאונד (~10%) מעל הHB הכי כבד שבוצע (הכוונה ל905). זה לא הבדל של מה בכך...

נערך לאחרונה:
עצם העובדה שמישהו עושה FS עם המשקל שלי לLB לא הראתה שהוא יותר חזק. אבל ניתן להסיק מכך, שבסבירות גבוהה מאוד, הוא יכול לעשות באק סקוואט יותר חזק משלי - וזה מה שהופך אותו ליותר חזק ממני. לפני שהוא שבר מקביל עם מוט במקום כלשהו עם משקל יותר גבוה משלי, הוא עוד לא הראה שהוא יותר חזק ממני. כלומר, אני משער שהוא יותר חזק ממני (ודיי בהרבה), אבל מה שלא התרחש לא נחשב.

אושר,
ה905 ההוא מרשים מאוד, אין ספק, אבל למה לקחת LB של 880 בתור דוגמה לLB הכי כבד ללא ציוד? יש את ה1000 של ווילקרסון ויש גם את ה995 של מלאניצ'ב. שהם 90 פאונד (~10%) מעל הHB הכי כבד שבוצע (הכוונה ל905). זה לא הבדל של מה בכך...

סבבה לגמרי, אז בהינתן מישהו שעושה HB עם המשקל שלך ב-LB, אלא אם כן הוא שייך למתי המעט שיש להם HB יותר חזק מ-LB, ניתן להסיק שהוא יותר חזק ממך.
בדומה, אם אתה מה"רגילים" , שה-LB שלהם יותר חזק מה-HB שלהם, אם אתה מרים בעוד חודש ב-HB את המשקל שאתה יכול היום להרים ב-LB, זה אומר שהתחזקת.

סבבה לגמרי, אז בהינתן מישהו שעושה HB עם המשקל שלך ב-LB, אלא אם כן הוא שייך למתי המעט שיש להם HB יותר חזק מ-LB, ניתן להסיק שהוא יותר חזק ממך.
בדומה, אם אתה מה"רגילים" , שה-LB שלהם יותר חזק מה-HB שלהם, אם אתה מרים בעוד חודש ב-HB את המשקל שאתה יכול היום להרים ב-LB, זה אומר שהתחזקת.
צריך להבדיל בין התחזקות ביחס לעצמך ובין התחזקות ביחס לאחרים. ביחס לאחרים, כל עוד לא הוספתי משקל על המוט - כלומר באמת עשיתי את זה (ושברתי מקביל וכו'), לא התחזקתי.
ביחס לעצמי, אם בעוד חודש אעשה בFS את מה שאני עושה בLB, אז כן, התחזקתי.
לספורטאים מענפים שהם לא ליפטינג, אמור להיות איכפת מלהתחזק ביחס לעצמם - לא בלהרים יותר משקל ביחס לאחרים, כי אם הLB של ספורטאי כלשהו הוא 180 והFS של ספורטאי אחר הוא 177.5, במידה ושאר הפרמטרים זהים - הספורטאי השני יהיה יותר חזק on the field (בסבירות של 99.9999%), למרות שהמספר של הראשון גבוה יותר.

אושר,
כי זה באותו איגוד.
ה1000 שלווילקרסון מעבר לזה שזה לא בIPF, זו דוגמא לא טובה כי לדעתי סקוואט בגבוה באופן כללי.
מלאנצ'ייב (אני מת עליו בתור ליפטר) עשה / עושה תמיד עם רצועות ברכיים.
אני הבאתי לכאן את שני הסקוואטרים הכי טובים (שבמקרה אחד עושה HB והאחר LB) בקטגוריית RAW ללא רצועות ברכיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית