הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אין התאוששות מלאה לאחר סייקל ו pct

• פותח/ת השרשור itayez
  • פורסם בתאריך

itayez

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
-16
36
1
שלום לכולם
אני כרגע אחרי סייקל ופיסיטי כבר חודשיים אחרי הפיסיטי ואני מרגיש שלא התאוששתי , יש לי ירידה במצבי רוח (הכוונה לפתאום דכאונות כאלה שבאות והולכות) וירידה בחשק המיני , אני מאמין שזה בגלל ירידה בטסטוסטרון אבל העסק שם למטה עובד יש זקפה אבל החשק מיני ירד קצת , במיטה אני לא כל כך מגלה עניין עם החברה וזה די מאכזב ..
הסייקל שלי היה ככה :
3 חודשים
סוסטנון לאורך כל ה3 חודש , 750 מג כל שבוע
דיאנבול חודש
ודקה ארוך למשך חודש 500 מג כל שבוע
קראתי פה על זה שדקה ארוך הוא משבית וצריך לקחת טריפטורלין לפיסיטי , אבל עם שימוש בדקה ארוך לחודש בלבד משבית עד כדי כך את הציר ?
pct
ללא פרגניל במהלך ולא אחרי
כלומיד ונולבדקס כרגיל 100/100/50/50
40/40/20/20

אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי טריפטורלין מה אתם חושבים שזה יעזור לי להתאוששות ? כי אני שוקל ללכת לרופא אבל אולי זה יוכל לעזור לי

נערך לאחרונה:
שלום לכולם
אני כרגע אחרי סייקל ופיסיטי כבר חודשיים אחרי הפיסיטי ואני מרגיש שלא התאוששתי , יש לי ירידה במצבי רוח (הכוונה לפתאום דכאונות כאלה שבאות והולכות) וירידה בחשק המיני , אני מאמין שזה בגלל ירידה בטסטוסטרון אבל העסק שם למטה עובד יש זקפה אבל החשק מיני ירד קצת , במיטה אני לא כל כך מגלה עניין עם החברה וזה די מאכזב ..
הסייקל שלי היה ככה :
3 חודשים
סוסטנון לאורך כל ה3 חודש , 750 מג כל שבוע
דיאנבול חודש
ודקה ארוך למשך חודש 500 מג כל שבוע
קראתי פה על זה שדקה ארוך הוא משבית וצריך לקחת טריפטורלין לפיסיטי , אבל עם שימוש בדקה ארוך לחודש בלבד משבית עד כדי כך את הציר ?
pct
ללא פרגניל במהלך ולא אחרי
כלומיד ונולבדקס כרגיל 100/100/50/50
40/40/20/20

אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי טריפטורלין מה אתם חושבים שזה יעזור לי להתאוששות ? כי אני שוקל ללכת לרופא אבל אולי זה יוכל לעזור לי

ידידי, אני מניח שאת התשובה לעד כמה דקה משבית חזק, אתה כבר מבין לבד.
אף רופא לא ירשום לך טריפטורלין וגם לא אנדוקרינולוג שהתורים אליו ארוכים מאוד.

לפעמים כלומיד ונובלדקס פשוט לא מספיקים במיוחד אם האשכים סבלו מאטרופיה חזקה, כי רק זמן ההתאוששות של האשכים מתארך והכל מתארך ביחד.
השאלה היא גם מתי נכנסת לPCT - אנשים נכנסים מוקדם מדיי לפעמים כאשר יש רמה גבוהה מדיי של אנדרוגנים בדם ואז בעצם חלק מהPCT שווה לתחת כי הציר עדיין מפוצץ בפעילות חיצונית בשביל להגיב באופן טבעי.

• פותח/ת השרשור
אז זהו שאני יודע שלאחר חודש צריך להתחיל עם פיסיטי שהחודש האחרון שלי היה עם שימוש של דקה וסוסטנון , עכשיו אני לא יודע עם זה קשור אבל בדקתי את האשכים ואני גיליתי שהם הצטמקו , אף פעם הם לא היו לי בגודל כזה לפני הסייקל ובזמן הסייקל הם היו גדולים
בקשר לטיפול אצל רופא לא התכוונתי לבקש מימנו טריפטורלין זה ברור אבל לדעת אם אשיג מבחוץ וזה יוכל לעזור לי
בהתאוששות , אם לא אז כן אלך לרופא להסביר שהשתמשתי בסטרואידים ואולי לקבל טיפול מתאים , (אם אפשר לחסוך את זה אני מעדיף )..

אז זהו שאני יודע שלאחר חודש צריך להתחיל עם פיסיטי שהחודש האחרון שלי היה עם שימוש של דקה וסוסטנון , עכשיו אני לא יודע עם זה קשור אבל בדקתי את האשכים ואני גיליתי שהם הצטמקו , אף פעם הם לא היו לי בגודל כזה לפני הסייקל ובזמן הסייקל הם היו גדולים
בקשר לטיפול אצל רופא לא התכוונתי לבקש מימנו טריפטורלין זה ברור אבל לדעת אם אשיג מבחוץ וזה יוכל לעזור לי
בהתאוששות , אם לא אז כן אלך לרופא להסביר שהשתמשתי בסטרואידים ואולי לקבל טיפול מתאים , (אם אפשר לחסוך את זה אני מעדיף )..

ברור שטריפטורלין יעזור, אבל צריך לדעת איך ומה. זה לא רק טריפטורלין אחי.
אתה צריך לעשות בדיקות דם ואז אפשר לדעת בדיוק מה כדאי לעשות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי , אני כבר לאחר הפיסיטי סיימתי אותו , יש מצב שפרובירון יכול לעזור פה לחשק המיני ? כדור 1 כל יום ?

קודם כל תעשה בדיקות דם הורמנליות וכלליות תראה מה מצב הטסט חופשי שלך ומצב כלל ההורמונים ,
לדעתי במידה ויש בעיה עדיין בטסט חופשי , תזריק טריפ ,יש לי חבר שהזריק לא מזמן את הטריפ והוא מרגיש מעולה התאושש לחלוטין .

הבנתי , אני כבר לאחר הפיסיטי סיימתי אותו , יש מצב שפרובירון יכול לעזור פה לחשק המיני ? כדור 1 כל יום ?

לא, זה לא אמור להיות שאתה צריך להיתלות בפרווירון בשביל חשק מיני אם לפני לא הייתה לך שום בעיה.
דבר איתי בפייסבוק.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תעשה בדיקות דם הורמנליות וכלליות תראה מה מצב הטסט חופשי שלך ומצב כלל ההורמונים ,
לדעתי במידה ויש בעיה עדיין בטסט חופשי , תזריק טריפ ,יש לי חבר שהזריק לא מזמן את הטריפ והוא מרגיש מעולה התאושש לחלוטין .
להשיג טריפטורלין זה לא בעיה , כבר השגתי מבית מרקחת , השאלה היא מרגע שמזריקים אותו לבטן תוך כמה זמן העסק מתחיל להסתדר , הרצתי חיפוש בגוגל על תחילת השפעת התרופה ולא מצאתי חוץ מהפוסט האיטלקי הזה שהבנתי שתוך שבוע הליבידו שלו חזר והאנרגיה , אם כך זה עוצמתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית