הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Deadpool

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193

חייב להגיד שגם אם המשחק יקבל ציונים גרועים אני מוריד אותו,טריילרים ענקיים חחחחחח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחחחחחחחח איזה טריילר קטלני
אבל אני עדיין מחכה לsaint row 4 😵‍💫🥊

כן המשחק באמת חזק ראיתי כבר טריילים שלו, נראה מצחיק וזורם

אם כבר מדברים על משחקים, מישהו ניסה כבר את המשחק the last of us?

אני דווקא מחכה למשחק PL או WL נורמלי.
זה יכול להיות סוג של סימס משודרג בהרבה- יוצרים משקולן ומפתחים אותו.
מתחילים עם מישהו אפס (אפשר לבחור בין 40 ק"ג על 190 ס"מ לבין מישהו במצב של 80 ק"ג על 165 ס"מ עם אחוז שומן וכו') ומאמנים אותו בעצם.
עושים את התרגילים בסגנון של להזיז את העכבר ואז ללחוץ על כל מיני כפתורים, הרבה רווח וכו', קובעים לו משהו בסגנון של תפריט, תחרויות, קונים לו ציוד וכו'.
עושים תקופות של מסה, חיטוב, מתאימים לו תוכניות לפי כללים שאפשר לדעת אם זה מתאים ולא סתם לחרטט משהו, לשנות בהתאם.
אם עולים על אחוז שומן מסויים קורים דברים רעים כמו מינוס נקודות, תגובות רעות מספונסרים ומשקלים יורדים ואם יורדים מאחוז שומן מסויים גם ככה.
מערכת שתכלול פציעות, ספונסרים וכל מיני אליפויות שהוא ילך אליהן (נגיד בהתחלה דברים מקבילים למר צפון מר דרום וכאלה, תחרויות קטנות מקומיות, לאט לאט הוא יגיע לרמה מסויימת וילך לאליפות הארץ, כשהוא יזכה בא הוא יעבור לאליפויות יבשתיות + אליפויות הארץ, אחרי זה עולמי שיאי עולם וכו'.)
ממש לבנות את כל החיים של משקולן, פאוורליפטר או אפילו סטרונג מן.
אני אשלם 1000$ בשביל זה.
הדבר היחיד שמצאתי זה המשחק של האולימפיאדה, שיש שם רק סנאץ' (או שזה קלין אנד ג'רק לא זוכר) וזה ממש מעפן ולא כיף (אי אפשר להבין איך להרים בשביל להצליח במשקלים הגבוהים, רק 3 הרמות ונגמרת "העונה", שיא עולם של 105+ שעומד על 214 ואפשר רק 232 במקסימום וכו').
חיפשתי שעות בגוגל משחקים בסגנון ומצאתי אחד או שניים גרועים שהם משחקי דפדפן והאולימפיאדה שזה דרעק.
מתאבד1

אני דווקא מחכה למשחק PL או WL נורמלי.
זה יכול להיות סוג של סימס משודרג בהרבה- יוצרים משקולן ומפתחים אותו.
מתחילים עם מישהו אפס (אפשר לבחור בין 40 ק"ג על 190 ס"מ לבין מישהו במצב של 80 ק"ג על 165 ס"מ עם אחוז שומן וכו') ומאמנים אותו בעצם.
עושים את התרגילים בסגנון של להזיז את העכבר ואז ללחוץ על כל מיני כפתורים, הרבה רווח וכו', קובעים לו משהו בסגנון של תפריט, תחרויות, קונים לו ציוד וכו'.
עושים תקופות של מסה, חיטוב, מתאימים לו תוכניות לפי כללים שאפשר לדעת אם זה מתאים ולא סתם לחרטט משהו, לשנות בהתאם.
אם עולים על אחוז שומן מסויים קורים דברים רעים כמו מינוס נקודות, תגובות רעות מספונסרים ומשקלים יורדים ואם יורדים מאחוז שומן מסויים גם ככה.
מערכת שתכלול פציעות, ספונסרים וכל מיני אליפויות שהוא ילך אליהן (נגיד בהתחלה דברים מקבילים למר צפון מר דרום וכאלה, תחרויות קטנות מקומיות, לאט לאט הוא יגיע לרמה מסויימת וילך לאליפות הארץ, כשהוא יזכה בא הוא יעבור לאליפויות יבשתיות + אליפויות הארץ, אחרי זה עולמי שיאי עולם וכו'.)
ממש לבנות את כל החיים של משקולן, פאוורליפטר או אפילו סטרונג מן.
אני אשלם 1000$ בשביל זה.
הדבר היחיד שמצאתי זה המשחק של האולימפיאדה, שיש שם רק סנאץ' (או שזה קלין אנד ג'רק לא זוכר) וזה ממש מעפן ולא כיף (אי אפשר להבין איך להרים בשביל להצליח במשקלים הגבוהים, רק 3 הרמות ונגמרת "העונה", שיא עולם של 105+ שעומד על 214 ואפשר רק 232 במקסימום וכו').
חיפשתי שעות בגוגל משחקים בסגנון ומצאתי אחד או שניים גרועים שהם משחקי דפדפן והאולימפיאדה שזה דרעק.
מתאבד1

נראה לי שאנחנו חוזים פה ב"פיגוע LBS" הראשון אי פעם 👏

נראה לי שאנחנו חוזים פה ב"פיגוע LBS" הראשון אי פעם 👏
אתה מדבר על החפירה?
עכשיו אני חושב לתרגם את זה לאנגלית ולשלוח את זה לאיזו חברת משחקים שאולי תעשה עם זה משהו, זה כל כך מפורט שהן לא צריכים לעשות כלום חוץ מלתכנת ולעצב, כל המודים והעלילה כתובים לגמרי.

חחחחח חוץ ממשחקי אולימפיאדה בחיים לא יהיה משהו שקרוב לPL וWL
אין מספיק קהל לזה
גם אני חשבתי על זה קצת פעם

חחחחח חוץ ממשחקי אולימפיאדה בחיים לא יהיה משהו שקרוב לPL וWL
אין מספיק קהל לזה
גם אני חשבתי על זה קצת פעם
מצאתי משחק מ-1999-2000 אם מישהו מעוניין, משחק סטרונגמן.
נראה נחמד דווקא.
ובנוגע לקהל- אם זה סטרונגמן דווקא יכול להיות הרבה קהל.

אני מקווה שאתם רציניים בקשר למשחק WL/PL , כי זה אומר שאתם הרבה יותר חנונים ממני ואני יכול להרגיש יותר טוב עם עצמי.

כן המשחק באמת חזק ראיתי כבר טריילים שלו, נראה מצחיק וזורם

אם כבר מדברים על משחקים, מישהו ניסה כבר את המשחק the last of us?

לא שיחקתי אבל אני מת לנסות. הוא קיבל 10 מMachinima וIGN, ו8 מgamespot. מדברים עליו בכל מקום.

נערך לאחרונה:
חח כבר שיחקתי בו בסוני 3.

עשו אותו די דפוק זה כאילו הוא יודע שעושים עליו משחק וזה כמו הרפתקאות ארקייד כזה , לא נראה לי כמו שאתה חושב , אתה הולך ופשוט הורג בלי סוף ומשדרג נשקים .... לא יותר מזה.

וה the last of us המשחק הכי טוב שתשחקו בחיים שלכם.

• פותח/ת השרשור
משחק קורע וקרוע,אני כמעט סיימתי אותו,פשוט אי אפשר להתנתק ממנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית