הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוטרים ירו בכלב ש"תקף" אותם

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
בעע
העציב אותי לראות ככה את הכלב.

מעניין אם הוא מספיק גבר (השוטר) כדי לספר את הסיפור גבורה הזה לילד שלו כשהוא ישאל אותו איך היה היום בעבודה.

צריך לשרוף את השוטר הזה, בן :🙁:🙁:🙁:🙁 מסריח

מישהו יודע מה הבעלים של הכלב ניסה לעשות שם בדיוק? (כל מה שלפני הירי)
מה הקטע?

הבנתי שהיה בשכונה הזאת שוד מזויין, באו מלא שוטרים וכולם מצלמים אותם מסביב.
לדעתי הבחור התגרה בהם בזה שצילם אותם והם באו לשים עליו עזיקים בדיוק אחרי שהוא שם את הכלב באוטו.

צריך לשרוף את השוטרים כי הם נטפלו לבחור , לא כי הם ירו בכלב . זו תגובה פרופורציונאלית אם מתייחסים לחלק עם הכלב בנפרד

פאק בא לי לעלות על מטוס ולהביא להם מוט בראש. חרא של בני אדם, איכס.

צריך לשרוף את השוטרים כי הם נטפלו לבחור , לא כי הם ירו בכלב . זו תגובה פרופורציונאלית אם מתייחסים לחלק עם הכלב בנפרד

צריך לירות בך אולי. מה פרופורציונלי פה בדיוק?

זה שלשוטר יש נשק ביד, לא אומר שהוא צריך להשתמש בו כמו אפס כנגד כל חצי-סכנה שנקרת בדרכו, היו דרכים הרבה יותר טובות לטפל במקרה הזה.

צריך לירות בך אולי. מה פרופורציונלי פה בדיוק?

זה שלשוטר יש נשק ביד, לא אומר שהוא צריך להשתמש בו כמו אפס כנגד כל חצי-סכנה שנקרת בדרכו, היו דרכים הרבה יותר טובות לטפל במקרה הזה.

כלב כזה זו סכנה מספיקה

כלב כזה זו סכנה מספיקה
לירות ירייה באוויר שבטוח הייתה מבהילה אותו, שוקר חשמלי, לתת לבעלים להרגיע אותו, לבעוט בו.. כ''כ הרבה פעמים בחיי הקצרים בעטתי בכלבים שתקפו אותי.
יכול להיות שהוא נלחץ ולא חשב על המעשה שלו באותו הרגע. והוא אוכל את הלב עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית