הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלומות בטרן?

• פותח/ת השרשור ziv2
  • פורסם בתאריך

ziv2

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני אתחיל בזה שלא השתמשתי בשום דבר בחיים וגם לא מתכוון להשתמש אבל כל הנושא הזה של הסטרואידים מעניין אותי מאוד, מבחינה לימודית
קראתי איפהשהוא שמי שלוקח טרן יש לו חלומות מוזרים, אתם יכולים לתאר חלומות שהיו לכם, ולמה זה קורה?
אגב איפה יש ספרים או מאמרים על כל אופן הפעולה של הסטרואידים, שיהיו מעניינים לקריאה וללמידה? (ברמה פשוטה.. אני בן 18 בלי תואר בביולוגיה או כימיה ועם הרבה זמן פנוי ורצון ללמוד)
תודה

חלמתי שסבתא שלי התחילה לעשות ליפטינג ניצחה אותי בהורדת ידים והפכה לפיטנס מודל

נערך לאחרונה:
לא לא, אני מבקש לא לעשות צחוק משאלות של אנשים, במיוחד כשהם שאלות נכונות.

אתה צודק בקטע של חלומות טרן - אבל טרן זה חומר כל-כך מיוחד שתופעות הלוואי שלו משתנות קיצונית מאדם לאדם.
אני למשל לא רגיש ממש לטרן, ואין לי חלומות או זיעת לילה או תופעות כאלה ואחרות.

תופעות ידועות עם טרן שעלולות להופיע אצל חלק ניכר מהאנשים כוללות
1. חרדות קשות
2. תחושות חנק
3. כובד נשימתי - זה אצל כולם (כולל אצלי) כי הוא מוריד את יכולת הנשימה התאית.
4. חלומות אירוטיים או מוזרים.
5. דיכאון עמוק.

ועוד מלא...
למה חלק מהתופעות קורות יש הסברים שונים ומגוונים וחלקם תיאוריות מדעיות - חלק נובע מעלייה ברמות הפרולקטין מאוד.

אם אתה רוצה להתחיל לקרוא בנושא, תתחיל מהבסיס - אנאבוליקס.

אני באופן אישי רגיש מאוד לטרן ואני גם לא נוגע בחומר הזה מכמה סיבות
1 אני הופך לעצבני ומתוסכל בו זמנית
2 אני נושם בכבדות ונוחר בלילה
3 טרן מפיל לי תזין ברמות של זקן בן 90 ככה שאני לוקח בתוספת לטסט עוד פרווירון שאולי תורם לליבידו אבל לא תורם לתופעות הנפשיות ואפילו גורע
4 קרו לי מלא פעמים שחלמתי חלומות מוזרים שלא נתנו לי לישון בלילה ולהזיע זיעה קרה מתוצאה של חרדות שאין לי הסבר אליהן ואז בנוסף לכל האנשים שסביבי היו צריכים לראות בבוקר פרצוף 9 באב שנוטה להתעצבן
5 שלושה מערכות יחסים בחיי הסתיימו כתוצאה מאפקט הטרן חלקן אמרו לי שנכנס בי שד חחחחחח
6 ברגע ההזרקה הייתי משתעל עד שבכמה מקרים זה היה מלווה בדם בגלל שהושת כתוצאה משיעול כבד נפצעה ......בקיצור אחי בהצלחה ואני מקווה בשבילך שאתה לא רגיש לטרן כי כל מה שרשמתי פה אלו התופעות לוואי שטרן יכול לעשות

אני באופן אישי רגיש מאוד לטרן ואני גם לא נוגע בחומר הזה מכמה סיבות
1 אני הופך לעצבני ומתוסכל בו זמנית
2 אני נושם בכבדות ונוחר בלילה
3 טרן מפיל לי תזין ברמות של זקן בן 90 ככה שאני לוקח בתוספת לטסט עוד פרווירון שאולי תורם לליבידו אבל לא תורם לתופעות הנפשיות ואפילו גורע
4 קרו לי מלא פעמים שחלמתי חלומות מוזרים שלא נתנו לי לישון בלילה ולהזיע זיעה קרה מתוצאה של חרדות שאין לי הסבר אליהן ואז בנוסף לכל האנשים שסביבי היו צריכים לראות בבוקר פרצוף 9 באב שנוטה להתעצבן
5 שלושה מערכות יחסים בחיי הסתיימו כתוצאה מאפקט הטרן חלקן אמרו לי שנכנס בי שד חחחחחח
6 ברגע ההזרקה הייתי משתעל עד שבכמה מקרים זה היה מלווה בדם בגלל שהושת כתוצאה משיעול כבד נפצעה ......בקיצור אחי בהצלחה ואני מקווה בשבילך שאתה לא רגיש לטרן כי כל מה שרשמתי פה אלו התופעות לוואי שטרן יכול לעשות
מזדהה עם כל מה שאמרת הייתי צריך רק פעמיים כדי להבין שטרן לא בשבילי.
לעומת זאת התוצאות היו מדהימות משקלי עבודה לא מהעולם הזה. עדיין לא שווה את הדמעות ( כן כן דמעות של בכי זה קרה )

הסטרואיד עם התוצאות הכי מרשימות וטובות זה טרן...הנזק לעומת תועלת לא שווה...קח סייקל שיביא אותך קרוב
1-14 סוסטנון
1-14 בולדנון
לשלב מאמצע הסייקל טורינבול שיתמזג עם הבולדנון לקראת הסוף בגלל שהבולד איטי

הסטרואיד עם התוצאות הכי מרשימות וטובות זה טרן...הנזק לעומת תועלת לא שווה...קח סייקל שיביא אותך קרוב
1-14 סוסטנון
1-14 בולדנון
לשלב מאמצע הסייקל טורינבול שיתמזג עם הבולדנון לקראת הסוף בגלל שהבולד איטי

אפילו לא דומה בכלל!
לא קרוב ולא נעלי בית - תעשה בולדנון 40 שב' לא תגיע לתוצאה של טרן אמיתי ב10 שב'.
מי שמכיר איך החומר בנוי מבין שטרן זה אחד החומרים שלא מהעולם הזה - רק צריך לדעת לסבול את כל המסביב.

אמרתי ״שיביא אותך קרוב״ ברור שלא כמו טרן!!!
והשילוב עם טורי לקראת הסוף נותן אפקט זהה אבל לא ברמות כמו טרן...שווה נסיון למי שלא יכול עם טרן

- - - עידכון הודעה - - -

וסתם לידע כללי אביעד
טרן לא עובד פצצה על כל אחד מהרבה סיבות ולאו דוקא גנטיות
מי שרגיש לטרן לא יכול להגיע איתו לתוצאה טובה כי בד״כ הרגישים סובלים מחוסר תיאבון ושינה שזה 2 הפקטורים הכי חשובים בסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית