הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להמשיך להתאמן באילת

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אני כנירא שבוע הבא יורד לאילת (לשבוע) ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מכון כושר שיהיה אפשר להיכנס (ושהיה זול כמה שאפשר) 3 פעמיים בשבוע ככה .
חשוב שיהיה כלוב ומוט אולימפי וקרוב לבתי המלון . תודה לכל העוזרים !

אני לא חושב ששבוע בלי אימון יהרוס לך את השרירים.

אבל אם אתה רוצה רעיון , שאני הייתי באילת אני ובן דוד שלי מצאנו מקום להתלות במרפסת ולעשות מתח וכל מיני ואז פשוט כפיפות בטן ושכיבות שמיכה , צריך רק רצפה לזה..

ואני בטוח שיהיה חדר כושר במלון.

אבל לדעתי תנוח ותהנה אחי ..

• פותח/ת השרשור
אנחנו איזה 4 חברה וכולנו רוצים להתאמן ביחד זה סוג של בילוי ככה לכיף ואם אפשר להמשיך להתאמן למה לא ?

אני גם נוסע לחופשה בקרוב ואני לא רואה סיבה להמשיך להתאמן בה.
קח לך שבוע חופש... לא יקרה לך כלום מזה

תריץ בגוגל את כל המכונים באילת (B144, דפי זהב וכו'), תעשה בירור טלפוני לגבי כניסה חד פעמית, אם יש ראק או כלוב וכו'.

יש לך פה בנעוץ, למה לא להסתכל לפני?
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21868&p=476744&viewfull=1#post476744

ולמי שכתב שעדיף לקחת שבוע הפסקה,
לתת אימון של שעה וחצי זה בסדר גמור, מהרגע שנוחתים באילת זה לא מרגיש שיש ספוטר ועוד שנייה זה נגמר.
מעבר לזה שהאימון הוא חלק מההנאה של הבחור, למיטב הבנתי, גם אצלי זה ככה.

גשש בלש,
בקריביים זה יחסית בסדר לא לעשות סקוואטים.
תהנה.

מה רע לשלב אימונים גם כשאתה באילת ועוד עם חברים ? סך הכול שעה מתוך 24 שעות

אריאל,
אל תשכח לשתף את הממצאים, אני מאמין שהרבה מאיתנו יוכלו להעזר בזה בקיץ הקרוב.

יש חדר כושר שנקרא פולס, ויש חדר כושר טוב גם במלון סנטרל פארק בגבעה מול השדה תעופה.
זה ממה שאני יודע.

כמה שאני מבין אותך חח
אבל אני לא מצאתי חדר כושר אז הרמתי על הכתפיים חבר ששקל בערך 65 קילו ועשיתי איתו דיפ סקוואט לאיזה 10 חזרות ל3 סטים. אמיתי לגמרי :120ag:

כמה שאני מבין אותך חח
אבל אני לא מצאתי חדר כושר אז הרמתי על הכתפיים חבר ששקל בערך 65 קילו ועשיתי איתו דיפ סקוואט לאיזה 10 חזרות ל3 סטים. אמיתי לגמרי :120ag:

לתלה

אני חושב שנדרש כאן חוב לראק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית