הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לחבר'ה שעברו הסרת משקפיים בלייזר

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
טוב אז ככה, אני בן 17 (בקרוב 18) ומתכנן לעבור הסרת משקפיים בלייזר, המליצו לי על מכון "עיניים" במגדלי עזריאלי.
אני עם משקפיים 7\24 והגעתי למסקנה שהגיע הזמן להעיף אותם כי פשוט נמאס מהרבה סיבות.

תוכלו קצת לספר חוויות בקשר לניתוח הזה ? הכאב קשה, בינוני , קל? מה הסיכוי שהניתוח לא יסתיים כמתוכנן? כמה זמן הניתוח הזה?

נערך לאחרונה:
אם אני לא טועה זה מגיל 20 ומשהו שהמספר שלך מפסיק לעלות והעין הפסיקה להתפתח , אתה יכול לשים עדשות אם זה כזה מפריע לך עד שתיהיה מספיק גדול בשביל הניתוח

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה זה מגיל 20 ומשהו שהמספר שלך מפסיק לעלות והעין הפסיקה להתפתח , אתה יכול לשים עדשות אם זה כזה מפריע לך עד שתיהיה מספיק גדול בשביל הניתוח

אמרו לי שאפשרי לעשות את הניתוח במידה ואין שינוי במספר של המשקפיים במשך שנתיים, ואין לי שינוי כבר במשך שנתיים.
ולגבי הגיל בטוח ? אני אבדוק את זה

אמרו לי שאפשרי לעשות את הניתוח במידה ואין שינוי במספר של המשקפיים במשך שנתיים, ואין לי שינוי כבר במשך שנתיים.
ולגבי הגיל בטוח ? אני אבדוק את זה

אתה בטוח שאין לך שינוי ? זה יכול להשתנות אין מצב אתה עוד לא בן 18 אפילו

אני עברתי אותו בגיל 17 וחצי
כיום אני בן 18 וחצי
ביומיים שלאחר הניתוח אתה תהיה מרותק למיטה עם הרגשה של "חול" בעיניים. לא תוכל לפתוח אותן. יש כאלה שתהליך ההחלמה ייקח
להם יותר מיומיים,זה אינדיבידואלי. אתה תהיה גם מוגבל בדברים אחרים שיפרטו לך שם.
הניתוח הוא בערך 10 דקות, אפילו פחות, בהרדמה מקומית ע"י טיפות.
הסיכוי שהוא ייכשל נמוך מאוד מאוד. כנ"ל הסיכוי לתופעות לוואי.
בהצלחה.

היום יש ניתוח ללא צורך בזמן החלמה כזה ארוך אלא באופן מידי חוזרים לתפקד באופן מלא אבל המחיר יקר יותר.

• פותח/ת השרשור
כיום אני בן 18 וחצי
ביומיים שלאחר הניתוח אתה תהיה מרותק למיטה עם הרגשה של "חול" בעיניים. לא תוכל לפתוח אותן. יש כאלה שתהליך ההחלמה ייקח
בהצלחה.

תודה רבה!
ולגבי ההרדמה, היא מעלימה את הכאב לחלוטין? פשוט ראיתי ביוטיוב שבזמן הניתוח גם מכניסים כל מיני ברזלים לעין ומאז אני בטראומה מהכאב שאני הולך לחוות.
אתה הרגשת כאבים?

נערך לאחרונה:
תודה רבה!
ולגבי ההרדמה, היא מעלימה את הכאב לחלוטין? פשוט ראיתי ביוטיוב שבזמן הניתוח גם מכניסים כל מיני ברזלים לעין ומאז אני בטראומה מהכאב שאני הולך לחוות.
אתה הרגשת כאבים?
לא מכניסים שום ברזלים. אתה לא תרגיש שום דבר במהלך הניתוח. מה שכן,אתה תוכל להריח ריח שרוף נחמד כתוצאה משיוף הקרנית.
את ה"כאבים" תרגיש אחרי. לא ממש נורא אבל הם מאוד מציקים.

ה"ברזלים" הם כדי לתפוס את העפעפיים (ככה כותבים?) כדי שלא יסגרו, תקרא טוב על תופעות לוואי אפשריות לפני שאתה מחליט.

כיום אני בן 18 וחצי
בהצלחה.

אני עשיתי גם
לא מנותק לא חול ולא כלום
זה תלוי בך
רואים קצת מטושטש כמה ימים ונגמר

10 דק' ניתוח

אני עשיתי לפני שנתיים בערך. ממה שידוע לי יש שני ניתוחים, אחד עם החלמה של יום יומיים, השני עם החלמה של שבוע בערך.
עד כמה שידוע לי הייתרון בזה עם ההחלמה הארוכה הוא שהוא משאיר יותר אפשרות לעשות ניתוח נוסף בעתיד במידת הצורך.

אני עשיתי את הזה עם השבוע החלמה, שלושה ימים ראשונים היו לי כאבים נוראיים, באמת זוועה, אבל זה שווה הכל. שיפור מדהים באיכות חיים.
הניתוח עצמו הרגיש לי כמו דקה... לא יודע בדיוק כמה זמן זה, אין לך מה לחשוש לא מרגישים כלום ואתה גם ככה מטושטש ולא מבין מה הוא עושה חוץ מלראות קצת פלאשים...

כיום אני בן 18 וחצי
בהצלחה.
10 דקות? רציני? בשביל זה משלמים כ"כ הרבה?

מישהו יודע כמה זמן אחרי זה אסור לך להיחשף לשמש?
כל פעם שמעתי דברים אחרים מאנשים שונים...

• פותח/ת השרשור
10 דקות? רציני? בשביל זה משלמים כ"כ הרבה?

לפי מה שאני שומע מאנשים (לא רק מהפורום) זה באמת שווה את זה.

מישהו יודע כמה זמן אחרי זה אסור לך להיחשף לשמש?
כל פעם שמעתי דברים אחרים מאנשים שונים...

אם אני לא טועה, אתה מקבל משקפי שמש לאחר הניתוח למרות שעדיין לא נראה לי שמותר לשהות בשמש כמה שרוצים גם עם המשקפיים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית