הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאנאבר

• פותח/ת השרשור Lokoman
  • פורסם בתאריך

Lokoman

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
2
34
1
שלום
אני עושה סייקל של אנאבר רציתי לדעת מתי הכי טוב לקחת תכדורים באיזה שעות אתם הייתם לוקחים?

תמיד כדי לקרוא את הפרופיל ע"מ לדעת מה זמן מחצית החיים. במקרה של אנאבר הוא 8 שעות, ולכן, חלק את המנות ל AM-PM.

שלום
אני עושה סייקל של אנאבר רציתי לדעת מתי הכי טוב לקחת תכדורים באיזה שעות אתם הייתם לוקחים?
מה עושה האנבר?

- - - עידכון הודעה - - -

תמיד כדי לקרוא את הפרופיל ע"מ לדעת מה זמן מחצית החיים. במקרה של אנאבר הוא 8 שעות, ולכן, חלק את המנות ל AM-PM.
מה עושה האנאבר והאם חייב להזריק איתו משהו נוסף?

מה עושה האנבר?

- - - עידכון הודעה - - -

מה עושה האנאבר והאם חייב להזריק איתו משהו נוסף?

אני לא מבין למה אתה מצטט שני אנשים שונים בשביל אותה שאלה, קצת סבלנות או שתקרא על אנאבר.

קיצר, אנאבר זה חומר שמשתמשים בו בעיקר בסייקלי חיטוב - אנאבר טוב מאוד יקר (אפילו מאוד מאוד) באופן יחסי למינון שלו.
לאנאבר טוב יש יכולת להעלות אותך בכוח משמעותי במיוחד בסייקלי חיטוב שהתזונה דלה וכל טיפת כח היא עזרה מבורכת.
בנוסף, הוא מעלה זרימת דם וליפוליזה (ניוד ושריפת שומן) באיזה הבטן, הגב התחתון והירכיים.

אני לא מבין למה אתה מצטט שני אנשים שונים בשביל אותה שאלה, קצת סבלנות או שתקרא על אנאבר.

קיצר, אנאבר זה חומר שמשתמשים בו בעיקר בסייקלי חיטוב - אנאבר טוב מאוד יקר (אפילו מאוד מאוד) באופן יחסי למינון שלו.
לאנאבר טוב יש יכולת להעלות אותך בכוח משמעותי במיוחד בסייקלי חיטוב שהתזונה דלה וכל טיפת כח היא עזרה מבורכת.
בנוסף, הוא מעלה זרימת דם וליפוליזה (ניוד ושריפת שומן) באיזה הבטן, הגב התחתון והירכיים.
וואלה מגניב.. שמעתי שהוא יקר אפילו מאוד..
מזה אומר מעלה אותך בכוח?
אם אני לוקח אותו כ״תוסף״ לשריפת שומן בונה תפריט ואימונים כמו שצריך.. הוא רק נותן כוח לאימון? הרי זה ברור שאי אפשר להעלות מסה שריר ולהוריד אחוזי שומן

וואלה מגניב.. שמעתי שהוא יקר אפילו מאוד..
מזה אומר מעלה אותך בכוח?
אם אני לוקח אותו כ״תוסף״ לשריפת שומן בונה תפריט ואימונים כמו שצריך.. הוא רק נותן כוח לאימון? הרי זה ברור שאי אפשר להעלות מסה שריר ולהוריד אחוזי שומן

לא קראת מה שרשמתי אם אתה שואל את זה.
הוא גם שורף שומן עיקש מאוד שנמצא בד"כ בבטן התחתונה ובשיפולי האגן. אלה המקומות הקשים ביותר לשריפת שומן.
אנאבר מגביר במאות אחוזים את השריפה מאזורים אלו.

לא קראת מה שרשמתי אם אתה שואל את זה.
הוא גם שורף שומן עיקש מאוד שנמצא בד"כ בבטן התחתונה ובשיפולי האגן. אלה המקומות הקשים ביותר לשריפת שומן.
אנאבר מגביר במאות אחוזים את השריפה מאזורים אלו.
וניתן לקחת אותו לבד? כמובן לשלב תפריט ואימונם..?
שמעתי שחייב לתסף בחומר כלשהו אחר שהוא מגיע בזריקה?
תודה

אנאבר אפשר לגמרי לבד
,
דבר ראשון תודה על הייחס
דבר שני אם אני מתאים תוכנית אימניום ותצזונה תוך כמה זמן ניתן לרדת 3 אחוז שומן מ15-12 שבערך אדע כמה כד לקנות כי אנחנו יודעים שזה עולה המון כסף..
באמת צריך 5 כד ביום אני מדבר על שומן עיקש ממש ממש עיקש בבטן תחתונה
אני כרגע על 15 א.ש עם קלן 140 מ"ג אירובי כל בוקר עצימות 130-140

,
דבר ראשון תודה על הייחס
דבר שני אם אני מתאים תוכנית אימניום ותצזונה תוך כמה זמן ניתן לרדת 3 אחוז שומן מ15-12 שבערך אדע כמה כד לקנות כי אנחנו יודעים שזה עולה המון כסף..
באמת צריך 5 כד ביום אני מדבר על שומן עיקש ממש ממש עיקש בבטן תחתונה
אני כרגע על 15 א.ש עם קלן 140 מ"ג אירובי כל בוקר עצימות 130-140

אתה צריך יותר נכון בערך 7-8 כדורים לגבר כדי שבאמת תראה תוצאות יפות.
אני מניח שעם תוכנית נכונה זה יכול לקרות בחודש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית