הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי הסייקל.

• פותח/ת השרשור animal2
  • פורסם בתאריך

animal2

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
4
20
0
שלום יש לי כמה שאלות. 1) מאיפה אני יכול להשיג מים לפרגניל כגון בקטריאוטסטים? 2) מה אני יכול לקחת בפי סי טי במקום כלומיד? כי הוא גורם לי לצלליות מאוד חזקות סביב תאורה בלילה וזה ממש מפריע!! 3) עשיתי כבר איזה 5 סייקלים בחיים ואני עושה סייקל פעם בשנה בערך עכשיו האם אני צריך לעלות מינון? או שאני יכול להגיב טוב למינון נמוך בגלל ההפסקות הארוכות? יש לי כרגע בבית טרן וטסט פרופ סגור משנה שעברה של פארמקום מהליין הישן והטוב חשבתי על - טרן -75) + (טסט פרופ 100) כל יומיים. ואולי גם להוסיף דיבול 30 מג ל 4 שבועות מה אתם אומרים?

שלום יש לי כמה שאלות. 1) מאיפה אני יכול להשיג מים לפרגניל כגון בקטריאוטסטים? 2) מה אני יכול לקחת בפי סי טי במקום כלומיד? כי הוא גורם לי לצלליות מאוד חזקות סביב תאורה בלילה וזה ממש מפריע!! 3) עשיתי כבר איזה 5 סייקלים בחיים ואני עושה סייקל פעם בשנה בערך עכשיו האם אני צריך לעלות מינון? או שאני יכול להגיב טוב למינון נמוך בגלל ההפסקות הארוכות? יש לי כרגע בבית טרן וטסט פרופ סגור משנה שעברה של פארמקום מהליין הישן והטוב חשבתי על - טרן -75) + (טסט פרופ 100) כל יומיים. ואולי גם להוסיף דיבול 30 מג ל 4 שבועות מה אתם אומרים?

1. אין. אתה צריך להזמין מים+בנזיל אלכוהול ולהכין לעצמך. או שתקח מהאחות בקופה.
2. מה זה צלליות ? כלומיד זה מאסט.
3. אם יש לך פארמהקום מלפני שנה זה עדיין הליין הפחות מוצלח. אם יש לך מלפני 2 וחצי, זה מעולה. ומינון הוא תלוי מסה ותגובה אנדרוגנית.
אני הייתי מוותר על הדי-בול אם כבר הלכת על חומרים קצרים, אתה יכול להוסיף אנאבר לכוח.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התגובה. הכלומיד גורם לי להפרעות בראייה רק בלילה בעיקר סביב תאורה קשה לי להסביר את זה אבל בגדול זה טישטושים חזקים פעם לקחתי תכלומיד למרות זה וזה עבר אחרי כמה זמן אבל עדיין זה מפחיד כי זה עינים ראיתי פעם באיזה מקום שיש אנשים שהתלוננו על זה ומחקרים לא ידעו להסביר את התופעה. מאיזו סיבה היית מוותר על הדיבול? אני בכללי לא מת על אוראליים בגלל הפגיעה בכבד אבל אין להשוות את התוצאות איתם או בילעדיהם. ולא הבנתי כל כך תשאלה לגבי המינון אם צריך לעלות או לא בכל סייקל שעשיתי הגבתי מעולה עם מינון ממוצע ומטה

קודם כל תודה רבה על התגובה. הכלומיד גורם לי להפרעות בראייה רק בלילה בעיקר סביב תאורה קשה לי להסביר את זה אבל בגדול זה טישטושים חזקים פעם לקחתי תכלומיד למרות זה וזה עבר אחרי כמה זמן אבל עדיין זה מפחיד כי זה עינים ראיתי פעם באיזה מקום שיש אנשים שהתלוננו על זה ומחקרים לא ידעו להסביר את התופעה. מאיזו סיבה היית מוותר על הדיבול? אני בכללי לא מת על אוראליים בגלל הפגיעה בכבד אבל אין להשוות את התוצאות איתם או בילעדיהם. ולא הבנתי כל כך תשאלה לגבי המינון אם צריך לעלות או לא בכל סייקל שעשיתי הגבתי מעולה עם מינון ממוצע ומטה

אם אתה מסוגל לסבול את התופעה של הכלומיד והיא לא מסכנת חיים, אני חושב שזה יהיה דבר טוב.
אם בכל-זאת לא, הייתי ממליץ לך לשקול בחום שימוש בטריפטורלין (למרות שבעקרון משתמשים בכלומיד גם איתו, אבל איתו יש עוד מחילה).
די-בול מעולה בכוח וסטרואיד שאני אישית מאוד אוהב, אבל זה לא בגלל הרעילות לכבד.
בחרת בסייקל קצר בלי הרבה נוזלים, אז למה לדחוף סטרואיד כזה? די-בול הוא בעיקר אשליה בתחום האנאבוליה, הוא מעולה בכוח וזהו.

צריך לעלות בעקרון במינונים עם הזמן, אבל אתה צריך לנסות וללכת על המינימום מינון שאתה יכול בשביל לייצר גדילה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך תודה רבה. איזה אנאבר אתה ממליץ? יש לי אפשרות לרפואי אבל זה במחיר מפגר והזוי! מה אתה אומר על ורמוג׳י במינון של 50 מ׳ג ליום?

הבנתי אותך תודה רבה. איזה אנאבר אתה ממליץ? יש לי אפשרות לרפואי אבל זה במחיר מפגר והזוי! מה אתה אומר על ורמוג׳י במינון של 50 מ׳ג ליום?

וורמודג' לא עובד ממה שהבנתי מכמה אנשים.
סיירוקס (במידה וזה לא מזוייף) עובד מעולה.
וכמובן יש את החברות התמיד יקרות יותר.

נ.ב.
אם אתה הולך להשתמש בוורמודג'ה תעדכן אותנו איך היה (אני מדבר ברצינות) כדי שאנשים יידעו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית