הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שעון דופק זול

• פותח/ת השרשור Shroud
  • פורסם בתאריך

Shroud

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
מצאתי את הדבר הבא:

קוד:
[URL]http://dx.com/p/multifunction-electronic-pulse-heart-rate-calorie-wrist-watch-grey-black-204293[/URL]

מכיוון שאין עלי יותר מידי כסף, הייתי רוצה לקנות משהו באמת זול אך אמין ככל הניתן.

מה אם אומרים על זה? עוד שיט סיני שלא שווה כלום? או שאפשר להשתמש בו?

תמיד תזכור שזול מתחיל בז'

בשביל מה אתה צריך בכלל שעון דופק?

• פותח/ת השרשור
בשביל לדעת שאני נמצא על הדופק המירבי בשביל נוסחת קרבונן.

בשביל לדעת שאני נמצא על הדופק המירבי בשביל נוסחת קרבונן.
בגדול אני די סקפטי לגבי מוצר שעולה 10$ כאשר השעונים הפשוטים של חברות כמו פולאר / סונטו מתחילים ב-300 שקל ומעלה
אתה יכול לנסות, קשה להעריך מה הדיוק.

כדי למצוא דופק מקסימלי כדאי מאוד לעשות בדיקת ארגומטריה במקום רציני כמו וינגייט, מאוחדת ספורט, אחרת הסיכוי שתגיע אליו הוא די נמוך. איזה אימונים אתה מתכוון לעשות לפי דופק?

• פותח/ת השרשור
בגדול אני די סקפטי לגבי מוצר שעולה 10$ כאשר השעונים הפשוטים של חברות כמו פולאר / סונטו מתחילים ב-300 שקל ומעלה
אתה יכול לנסות, קשה להעריך מה הדיוק.

כדי למצוא דופק מקסימלי כדאי מאוד לעשות בדיקת ארגומטריה במקום רציני כמו וינגייט, מאוחדת ספורט, אחרת הסיכוי שתגיע אליו הוא די נמוך. איזה אימונים אתה מתכוון לעשות לפי דופק?

אופני כושר.

מצאתי את הדבר הבא:

קוד:
[URL]http://dx.com/p/multifunction-electronic-pulse-heart-rate-calorie-wrist-watch-grey-black-204293[/URL]

מכיוון שאין עלי יותר מידי כסף, הייתי רוצה לקנות משהו באמת זול אך אמין ככל הניתן.

מה אם אומרים על זה? עוד שיט סיני שלא שווה כלום? או שאפשר להשתמש בו?
אם זה שעון ללא רצועת חזה (כפי שנראה מהתמונה) לא נוח למדוד את הדופק בשעת הפעילות: זה מצריך לחיצה של כמה שניות על שני כפתורים בו-זמנית, כלומר קשה מאד לעשות זאת תוך כדי ריצה.

לעומת זאת אם אתה מודד רק דופק בסיום הפעילות או בהפסקה יזומה, השעונים מהסוג הזה עושים את העבודה. אני לא מכיר ספציפית את השעון שבתמונה, אבל בכללי שעונים כאלה לא נופלים מכל שעון שנמכר במאות שקלים מבחינת הדיוק. רק אל תצפה לכך שהוא יהיה עמיד למים בעומק של 100 מ' או לכך שתוכל להוריש אותו לילדים שלך.

- - - עידכון הודעה - - -

קשה מאד לעשות זאת תוך כדי ריצה
אופס, עכשיו שמתי לב שאתה מדבר על אופני כושר. אם אין לך בעיה להוריד יד אחת מה"כידון" בשעת מאמץ, תסתדר עם השעון הזה.

• פותח/ת השרשור
אז מצויין 😃

תודה לכל התגובות.

אתה גם ככה לא תגיע לדופק המירבי שלך, אז פשוט תשתמש בנוסחה של 220 פחות הגיל וזהו. זה אולי לא מדויק לגמרי אבל זה מספיק קרוב.

אתה גם ככה לא תגיע לדופק המירבי שלך, אז פשוט תשתמש בנוסחה של 220 פחות הגיל וזהו. זה אולי לא מדויק לגמרי אבל זה מספיק קרוב.
לא נכון. זה שונה מאד בין האנשים, אותו 220 הוא פשוט ממוצע של משתנה עם שונות גבוהה. להגיע לדופק מירבי (בקירוב טוב) זה לא מאד קשה, ואפשר למצוא ברשת כל מיני שיטות לעשות זאת. למעשה, בסוף החזרה העצימה האחרונה באימון HIIT טוב, חזרה שבה אתה קורע את עצמך כאילו אתה בורח מאריה רעב, אתה מקבל תוצאה די קרובה למציאות. תוסיף 2-3% וקיבלת את הדופק המקסימלי. דרך שונה היא באמת לברוח מאריה רעב, ואז לא צריך אפילו להוסיף את אותם 2-3%.

Back
למעלה תחתית