התעייצות

Amit De-Paz

משתמש מתחיל
58
2
שלום, אני בן 19 אני בצבא כרגע מה שמונע ממני לרוב לעשות אימונים סדירים אבל עם טיפה רצון הכל אפשרי מה שנקרא.
השאלה שלי היא כזאת, אני בחור של פחות מכוני כושר ויותר לרוץ בחוץ ותרגילי בית..
הבנתי שביעוץ נותנים גם תפריט אבל זה בעייתי עם הצבא כי אין לי מושג מה אני הולך לאכול מתי..
רציתי לדעת אם זה עדייו אפשרי ואם בכלל מומלץ לעשות את זה תוך כדי הצבא עכשיו או פשוט לדחות את זה לאחרי...
תודה מראש ! 😃

שלום, אני בן 19 אני בצבא כרגע מה שמונע ממני לרוב לעשות אימונים סדירים אבל עם טיפה רצון הכל אפשרי מה שנקרא.
השאלה שלי היא כזאת, אני בחור של פחות מכוני כושר ויותר לרוץ בחוץ ותרגילי בית..
הבנתי שביעוץ נותנים גם תפריט אבל זה בעייתי עם הצבא כי אין לי מושג מה אני הולך לאכול מתי..
רציתי לדעת אם זה עדייו אפשרי ואם בכלל מומלץ לעשות את זה תוך כדי הצבא עכשיו או פשוט לדחות את זה לאחרי...
תודה מראש ! 😃
שלום,

זה בעיקר תלוי במטרה. מה המטרה שלך?

לגבי האוכל, אני מניח שאתה יודע מה זמין לך בד"כ בחדר האוכל, אז אפשר להסתדר משם. זה גם תלוי אם אתה יוצא הביתה כל יום או לא - פרטים נוספים יתקבלו בברכה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע בדיוק מה המטרה שלי, אני רוצה גם להתנפח וגם שיראו ריבועים אני ממש חדש בנושא, תמיד התאמנתי מדברים שהמצאתי לעצמי אפעם לא נכנסתי לזה בקטע של להשקיע עד הסוף..
אני יוצא בעיקר חמשושים , מבנה גוף רזה , שוקל 62 אין לי מושג מה האחוזי שומן שלי אבל הם מתרכזים בבטן , אין לי כרס אבל שניסיתי לעשות אירובי ולהתרכז בתרגילי בטן זה לא שינה יותר מדי..
בסך הכל אני רוצה להפוך לשרירי עם אחוז שומן נמוך , מה התהליך לעניין?

אני לא יודע בדיוק מה המטרה שלי, אני רוצה גם להתנפח וגם שיראו ריבועים אני ממש חדש בנושא, תמיד התאמנתי מדברים שהמצאתי לעצמי אפעם לא נכנסתי לזה בקטע של להשקיע עד הסוף..
אני יוצא בעיקר חמשושים , מבנה גוף רזה , שוקל 62 אין לי מושג מה האחוזי שומן שלי אבל הם מתרכזים בבטן , אין לי כרס אבל שניסיתי לעשות אירובי ולהתרכז בתרגילי בטן זה לא שינה יותר מדי..
בסך הכל אני רוצה להפוך לשרירי עם אחוז שומן נמוך , מה התהליך לעניין?
לפי המשקל שלך, סבירות גבוהה שזו תהיה עלייה במסת השריר. ללא חדר כושר, או ציוד מתאים שמפעיל התנגדות עולה במשך זמן לא תוכל להתקדם ולראות שינוי משמעותי. אז או שתירשם/תלך לחד"כ בבסיס או שתשתמש בציוד מתאים בבית. מאחר ואתה חוזר רק חמשושים, ציוד ביתי כנראה לא יתאים כי תצטרך להשלים עוד אימון אחד באמצע השבוע - אז נשאר רק ללכת לחד"כ בבסיס, אחרת אינני רואה איך תשיג את המטרה שלך.
לאחר עלייה במסת השריר שתימשך כנראה כ 4-6 חודשים, תצטרך לעשות "חיטוב", או במילים אחרות ירידה באחוז השומן וכך יראו לך את הקוביות.
אם אין לך אופציה להירשם לחד"כ/להשתמש בציוד שאיתו ניתן לעלות במשקלים עם הזמן, ממליץ לחכות עד שהתנאים שלך בצבא ישתפרו או פשוט לחכות עד אחרי הגיוס ובנתיים לעשות מה שאפשר, אך אל תצפה לעלייה משמעותית במסת השריר. לעשות חיטוב על 62 ק"ג כשבפרופיל כתוב 1.78, יוביל אותך לתת משקל ולכן זה לא מומלץ.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, תודה רבה ! באמת מעדיף לחכות חצי שנה ככה שאכנס לסדיר ואז שהכל יהיה קבוע ובלי שינויים באמת אוכל להתחיל..
יש לי עוד שאלה, שמעלים מסת שריר, קראתי וגם מחברים הבנתי ששייק חלבונים ממש מזרז תהליך זה נכון? או שזה פשוט סתם כמו ארוחה ?

הבנתי, תודה רבה ! באמת מעדיף לחכות חצי שנה ככה שאכנס לסדיר ואז שהכל יהיה קבוע ובלי שינויים באמת אוכל להתחיל..
יש לי עוד שאלה, שמעלים מסת שריר, קראתי וגם מחברים הבנתי ששייק חלבונים ממש מזרז תהליך זה נכון? או שזה פשוט סתם כמו ארוחה ?
זה בדיוק כמו לאכול קוטג' או טונה, לכן זה לא מזרז דבר. תוכל למצוא על כך מידע נוסף כאן:
http://www.kilogram.co.il/63/אבקות-חלבון-תוספי-תזונה-ומה-שבינהם/

Back
למעלה תחתית