הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות.

no explod

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
-1
76
0
שלום, יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו ברצינות, תודה.
אני בן 17, התחלתי להתאמן לפני שנה וחצי וקצב ההתפתחות שלי היה מהיר מאוד.
בכללי תמיד היה לי מבנה גוף גדול וכשהתחלתי להתאמן ממש הייתי גודל משמעותית מחודש לחודש עד שפתאום נעצרתי, התחלתי לקבל מאנשים טענות שירדתי וכו׳ והגדילה שלי די נתקעה.
חשבתי אולי להתחיל באיזשהו בסייקל במינונים נמוכים כדי שוב להאיץ את הגדילה שלי.
אני יודע שאני נשמע לכם כמו ילד מתלהב שסתם מדבר שטויות אבל אני רציני ואני רוצה לקבל בבקשה תשובות רציניות.
ברור שלא מומלץ בגילי להתחיל להשתמש בחומרים אבל אם זה יהיה סייקל במינונים נמוכים עדיין יהיו תופעות שליליות עקב השימוש?
קיים איזשהו סייקל שכן מתאים לנערים?
ספורט הזה מאוד חשוב לי והוא משמעותי בחיים שלי ואני כן רוצה ללכת צעד קדימה, אך לא אסתכן אם אדע שתהליך זה יפגע בבריאותי.
אשמח לקבל תשובות לעניין, תודה!

אהלן,

עצם העובדה שנתקעת לא אומרת שאתה לא יכול להתקדם יותר, זה פשוט אומר שאתה צריך לבחון שיטות חדשות להתקדם באופן טבעי.
לגשת לחומרים בגילך לדעתי זה לא רעיון חכם לטווח הארוך, אבל אנחנו כבני אדם קשה לנו לחשוב לטווחים ארוכים, אנחנו רוצים הכל כאן ומיד ונתמודד עם ההשלכות כשיגיעו.

אני היית מבקש שתרד מהעניין.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

עצם העובדה שנתקעת לא אומרת שאתה לא יכול להתקדם יותר, זה פשוט אומר שאתה צריך לבחון שיטות חדשות להתקדם באופן טבעי.
לגשת לחומרים בגילך לדעתי זה לא רעיון חכם לטווח הארוך, אבל אנחנו כבני אדם קשה לנו לחשוב לטווחים ארוכים, אנחנו רוצים הכל כאן ומיד ונתמודד עם ההשלכות כשיגיעו.

אני היית מבקש שתרד מהעניין.
תודה רבה!
אתה יכול אולי לתת רעיונות לשיטות חדשות להתקדמות באופן טבעי?(כמו שכתבת למעלה)
ועוד שאתה קצת מטומטמת :D רשמת שבשימוש בחומרים בגילי יהיו תופעות לוואי לטווח הרחוק, תוכל לתת דוגמאות?
אין אפשרות לקחת חומרים במינונים ממש נמוכים רק כדי לתת את הדחיפה הזאת?
מצטער אם חפרתי 😃 תודה רבה!

תאיץ התקרחות בטווח הקצר.
חומרים בעלי המרה אסטרוגנית גבוהה עלולים לפגוע בגדול של המה שמו שלך.
פגיעה בייצור זרע.
לא חסר.

אני עוד לא בקיא ברזי הסטרואידים, אבל אני חושב שבשנה וחצי הגוף לא מיצה שליש מהיכולת שלו, בפרט כשמדובר בנער בן 17 שעדיין לא סיים לגדול. תחכה אם זה בתקופה של אחרי הצבא או בצבא, תראה איפה אתה משרת (קל"ב, סגור וכיו"ב)... ובעיקר תנסה לסחוט את הגוף עד המיץ האחרון ואז כאופציה שיורית לעבור לסטרואידים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית