הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT לסייקל חיטוב

Danny Crane

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
12
38
0
זהו הסייקל השני שלי.
בן 36
גובה 193
מישקל 96
שומן 11%

טסט סיפיונאט: 1-9 750מ"ג
טרן: 1-6 100מ"ג EOD.
ווינסטרול (זריקות): 7-9 100מ"ג EOD.

אני מתכוון לשלב נולבה שבועיים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט'.
יש ברשותי כוריגון 3 אמפולות של 5000IU

השאלה: אייך לקחת את הכוריגון? מינונים\תדירות?

תודה על התשובות ועל כל הערה,
דני.

על איזה טרן אנחנו מדברים טרן אצטט? בכל מקרה את ה PCT תתחיל שבוע אחרי הזריקה האחרונה שלך
3 אמפולות של HCG 5000 יחידות זה יותר מידי אתה לא צריך כל כך הרבה אמפולה אחת מספיקה שבוע אחרי הזריקה האחרונה תקח 1500 יחידות כל 4 ימים למשך 16 יום נולבה 20 מג למשך 50 יום (אני הייתי משלב כלומיד 100מג למשך חודש ונולבה 20מג למשך 45 יום) שבועיים נולבה זה יעשו לך כלום רק לטסט לוקח 4-5 שבועות על שהוא יוצא לגמרי מהמערכת מה שבועיים יתרמו לך? אתה צריך את הנולבה כאשר רמות הטסט נמוכות ורמות האסטרוגן גובוהות וזה קורה בערך רק אחרי 4 שבועות בערך (במידה ומדובר באסטר ארוך)
ושוב אני חוזר ואומר חברים התאוששות מסייקל לוקחת הרבה יותר זמן ממה שאתה חושבים התאוששות מלאה לוקחת חודש אם לא כמה חודשים תפנימו את זה אניח רואה יותר מידי פוסטים של אנשים שאומרים שהם יקחו שבועיים נולבה וזהו זה ה PCT שלהם זאת טעות חמורה וקונצפציה ממש לא נכונה וזה בכלל לא קשור ל"כובד" הסייקל גם סייקל של טסט בלבד סוגר את המערכת קליל אז אנשים תפנימו את העובדה ש PCT זה עניין רציני לא פחות מהסייקל עצמו ואני רואה שאנשים "מזלזלים" בזה בצורה רצינית

• פותח/ת השרשור
תודה עדי,
הכוונה היתה לקחת את הנולבה למשך 50 יום ולהתחיל שבועיים לאחר הזריקה האחרונה.
משהו לא ברור לי עם הכמויות של הHCG. 4 זריקות של 1500IU זה לא 6000IU מה שאומר יותר מאמפולה אחת?
מתי כדאי להתחיל עם הנולבה?
מה התרומה של הכלומיד?
יש המלצות נוספות תזונה\אימון לאותם חודשי התאוששות?

לכלומיד יש השפעה על בלוטת היותרת שהיא חלק מלולאת ה HPTA לגבי HCG אתה צודק אני תמיד קונה 4 אמפולות של 1500 יחידות 😃 לגבי ה PCT אתה מתחיל לקחת את הכל ביחד כ שבוע לאחר הזריקה האחרונה לגבי אימונים ותזונה אני תמיד עושה את מה שעשיתי בזמן הסייקל רק במתינות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית