עזרה בייעוץ לסייקל שני.

• פותח/ת השרשור canaf
  • פורסם בתאריך

canaf

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
תודה לעונים מראש.אני עושה קרוספיט אינטנסיבי בשילוב עם בניית גוף בחדר כושר.חבר בודי בילדר הכיר לי את החומרים לפני שנה ועשיתי סייקל של טסט מסטרון וטורנובול.4 חודשים וחודש נקיון.
משם המשכתי לסייקל נוסף של טסט ובולדנון.
עשיתי את זה ברברי לגמרי ללא ייעוץ ללא בדיקות דם ובפיגור שכלי מלא אבל זאת בעיה שיש לי בכללי.בכל אופן התוצאות מדהימות,יש מעט פגיעה בחשק אבל אני עדיין אש.אני נכנס לסייקל שלישי כרגע של טסט בולדנום ואנאבר והייתי שמח עם תוכלו לעזור לי במידע לגבי מינונים ובדיקות רצויוץ כדי שלא אפגע בעצמי.אגב הייתי שמח למינון נמוך ותחזוקתי משום שבסייקל האחרון כבר לא עברתי בדלת 😃
כתבתי מראש תודה לעונים ובזה גם אסיים

תודה לעונים מראש.אני עושה קרוספיט אינטנסיבי בשילוב עם בניית גוף בחדר כושר.חבר בודי בילדר הכיר לי את החומרים לפני שנה ועשיתי סייקל של טסט מסטרון וטורנובול.4 חודשים וחודש נקיון.
משם המשכתי לסייקל נוסף של טסט ובולדנון.
עשיתי את זה ברברי לגמרי ללא ייעוץ ללא בדיקות דם ובפיגור שכלי מלא אבל זאת בעיה שיש לי בכללי.בכל אופן התוצאות מדהימות,יש מעט פגיעה בחשק אבל אני עדיין אש.אני נכנס לסייקל שלישי כרגע של טסט בולדנום ואנאבר והייתי שמח עם תוכלו לעזור לי במידע לגבי מינונים ובדיקות רצויוץ כדי שלא אפגע בעצמי.אגב הייתי שמח למינון נמוך ותחזוקתי משום שבסייקל האחרון כבר לא עברתי בדלת 😃
כתבתי מראש תודה לעונים ובזה גם אסיים
קודם כל אם יש פגיעה בחשק המיני זו נורת אזהרה.
כמה זמן עבר מאז סיום הסייקל הקודם? מתי עשית PCT ואיך?
האם עשית בדיקת דם לוודא שהתאוששת?
מה הנתונים שלך כרגע?
מה המטרה שלך בסייקל?

• פותח/ת השרשור
סיימתי לפני חודשיים.
Pct החבוב נתן לי זריקה אחת לעשות אל תשאל אותי מה זה (כן כן נעים מאוד,פיגור בע"מ) והזוג כדורים הקלאסי כלורמיד והשני שברח לי שמו.
נתונים-בן 43. 90 קילו לא יודע לומר אחוזי שומן יש קוביות ברוך השם.מתאמן היסטרי חדר כושר קרוספיט וויטליפטינג אולימפי סביבות ה6 אימונים בשבוע.בדיקות דם אעשה בתחילת שבוע .
מה דעתך?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אגב מטרה.לתמוך בשגרת האימונים ההיפאקטיבית שלי.להמשיך להרים להרגיש ולהיראות כמו קפטן אמריקה

נערך לאחרונה:
סיימתי לפני חודשיים.
Pct החבוב נתן לי זריקה אחת לעשות אל תשאל אותי מה זה (כן כן נעים מאוד,פיגור בע"מ) והזוג כדורים הקלאסי כלורמיד והשני שברח לי שמו.
נתונים-בן 43. 90 קילו לא יודע לומר אחוזי שומן יש קוביות ברוך השם.מתאמן היסטרי חדר כושר קרוספיט וויטליפטינג אולימפי סביבות ה6 אימונים בשבוע.בדיקות דם אעשה בתחילת שבוע .
מה דעתך?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אגב מטרה.לתמוך בשגרת האימונים ההיפאקטיבית שלי.להמשיך להרים להרגיש ולהיראות כמו קפטן אמריקה

אני מקווה מאוד מאוד בשבילך שהזריקה האחת שהחבוב נתן לך היא לא טריפטורלין, יש כמה יוטברים שממליצים על זה ב PCT כאיפוס הציר, אבל בפועל זה רק מדכא את הציר ואולי בגלל זה אתה עדיין עם חשק מיני ירוד.
סתם כדי לסבר את האוזן רופאים נותנים את הזריקה הזאת לכאלו שחולים בסרטן הערמונית (לא עלינו) כדי להוריד את רמות הטסטוסטרון לרמה אפסית.

בכל מקרה, 3 חודשים מנוחה להתאוששות לאחר סיום הPCT , שלושה שבועות-חודש לאחר סיום הPCT יש לבצע בדיקת דם פרופיל הורמונלי לוודא שהציר שלך התאושש ורק אז להתחיל סייקל, במידה ותתחיל שוב סייקל כשהציר שלך לא התאושש אתה מגביר את הסיכויים להשבית את הציר בעתיד כשתרצה לרדת מחומרים.

חבר שלך בודי בילדר מוזרק שלא יודע את הבסיס ?
מי לעזזל נותן לבן אדם נקי מחומר לעשות סייקל על ההתחלה עם 3 חומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית