הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית מסך HD

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אני מחפש מסך במחיר של בין 2000-3000 שקל בשביל סרטים וPS3 וחשוב שיהיה באכות גבוהה ושיהיה שווה תמחיר ו המסך יהיה בחדר
😃

נערך לאחרונה:
בתקציב הזה יש מלא טלויזיות זה לא כמו שהיה פעם.
אתה יכול לקנות 40אינץ של חברה טובה LG , SAMSUNG

• פותח/ת השרשור
יש לך קישור לטלוויזיה מומלצת בעיקר לPS3 ושיהיה באיכות גבוהה

הייתי הולך על הסמארט של סאמסונג. יש לי 46 אינץ בחדר. תומך גם בתלת מימד (בשביל הפורנו). יש כל מני דגמים.

אני מרוצה.

• פותח/ת השרשור
הייתי הולך על הסמארט של סאמסונג. יש לי 46 אינץ בחדר. תומך גם בתלת מימד (בשביל הפורנו). יש כל מני דגמים.

אני מרוצה.

חחח הרגתה אותי בישביל הפורנו יש לך קישור למה אני לא מוצא אותה

ומה זה אומר תלת מימד ?

http://www.traklin.co.il/departmentpage.asp?sc=1122&id=60226&fid=18676&params=1313

לי יש בבית LED. אני מאמין שתוכל למצוא משהו לכיוון ה3000. הכי טוב לקפוץ לחנות למוצרי חשמל ואלקטרוניקה ולהתרשם בחנות עצמה. .

בגדול זה אומר שזה תלת מימד כמו בקולנוע. אתה מקבל משקפיים של סמסונג שמתחברות לטלויזיה. יש סרטים שהם תלת מימד בדיוק כמו בקולנוע. וכן יש גם פורנו תלת מימד מסתבר. יש גם אפילו משחקי תלת מימד למשל טקן טאג 2 לאקסבוקס.

זה לא כזה מטורף כמו שזה נשמע בהתחלה. האיכות של התלת מימד כלעוד מדובר בסרט שנוצר בשביל להיות תלת מימד היא כמו בקולנוע, אבל אתה יודע מתלהבים קצת בהתחלה וזהו. אתה יכול גם להפוך כל מה שאתה רואה על המסך (לא משנה מה זה. משחק כדורגל, האח הגדול. לא משנה) לתלת מימד אבל זה די מעפן. עשיתי את זה פעם אחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית