ייעוץ איזה חומרים מעלימים ג'ינו

scotishguy

מושעה
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מעוניין לדעת איזה חומרים מעלימים ג'ינו הג'ינו לא נוצר עקב שימוש בחומרים יש לי אותו כבר 6 שנים מאז גיל 12

שום חומר מלבד ניתוח לא יעלים ג'ינו.
גם אם אתה קורא אחרת, כי הבנה פשוטה של מה זה ג'ינו לאחר שהוא נוצר יעזור לך להבין שניתן רק להסיר את זה.
מן הסתם מדובר ברקמה שנוצרה עקב חוסר איזון הורמונלי וקולטנים פעילים בחזה של אסטרוגן.
ברגע שהרקמה נוסדה, ניתן להסירה רק באמצעות ניתוח.

גם אם אתה קורא אחרת, כי הבנה פשוטה של מה זה ג'ינו לאחר שהוא נוצר יעזור לך להבין שניתן רק להסיר את זה.
מן הסתם מדובר ברקמה שנוצרה עקב חוסר איזון הורמונלי וקולטנים פעילים בחזה של אסטרוגן.

היי אביעד,
שאלה בנושא:
במידה וביצעתי ניתוח וכבר אין לי ג'ינו הסיכוי שלי לפתח שוב ג'ינו בעת שימוש באנאבוליים גדול מבן אדם שלא היה לו לעולם?
בנוסף לכך, האם מדובר בתופעה שיכולה לחזור ללא שימוש בסטרואידים (מתזונה או גנטיקה)?

בעקרון ברגע שמבצעים ניתוח הסיכוי לחזרה גם עם אנאבוליים הוא קטן יותר.
בערך 10% כי חלק ניכר מקולטנים יוצאים גם.

ברור שאת הרקמה לא רואים. את הרקמה מרגישים במישוש.
ויזואלית רואים נפיחות מוזרה ולא טבעית שגורמת לחזה לקבל פרופורציה מוזרה.
צריך אבל לדעת לאבחן שומן או רקמת שד.

העתק הדבק משובח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית