הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב קפאין עם הרבה אלכוהול

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
אני נוסע לחו"ל בימים הקרובים ואני מתכוון לשתות שם כל יום. אבל אני חייב איך שהוא להתעורר שם בבוקר בשביל כל מיני מסיבות ים וכאלה ואני שוקל לקחת איתי את הקפאין כדי להתעורר.. כי אחרת אני לא מצליח. יש סיכון גדול בלשלב אלכוהול עם 200 מ"ג קפאין נגיד?

חרא של רעיון. מניסיון זה על הפנים. עדיף שתבלה מעט פחות מאשר שהרגשה מחורבנת תהרוס לך את כל הבילוי.

• פותח/ת השרשור
יענו כמו וודקה רד בול?

אני מתכוון לקפאין של PROLAB 200 מ"ג
בחיים לא ניסיתי קפאין עם אלכוהול ככה שאני לא יודע אם זה כמו וודקה רדבול.. אני גם לא יודע כמה קפאין יש בXL ..

אני רוצה לשלב רק כדי להצליח להתעורר בבוקר, כי שנה שעברה יצא לי לפספס מסיבות בבוקר בגלל שלא הצלחתי להתעורר.

אני מתכוון לקפאין של PROLAB 200 מ"ג
בחיים לא ניסיתי קפאין עם אלכוהול ככה שאני לא יודע אם זה כמו וודקה רדבול.. אני גם לא יודע כמה קפאין יש בXL ..

אני רוצה לשלב רק כדי להצליח להתעורר בבוקר, כי שנה שעברה יצא לי לפספס מסיבות בבוקר בגלל שלא הצלחתי להתעורר.

הבנתי בדיוק מה שאלת.
אם תחשוב היטב היטב אז מתשובתי תוכל להבין האם זה בסדר.

אני עשיתי את זה באפריל באיזה סופ"ש... אחשלי זה מעורר אותך אבל תהיה מוכן לדאונים (Down) שחבל על הזמן
ותהיה בעניין שאתה חייב להתעורר ואז לקחת את הקפאין כן? חחח זה לא עוזר לך להתעורר אם זו הבעיה שלך

תאמת שפעם אחת הייתי בפסטיבל של איזה יומיים והלכתי בלי שעות שינה אז לקחתי כמה כדורים של prolab.. לקחתי איזה 2 כדורים ב6 בבוקר ושתיתי הרבה לפני ודווקא היה סבבה העיר אותי טוב טוב.. לא שאני ממליץ על לעשות את זה כן?

אם האדרנלין לא ישאיר אותך ער...הייתי מוותר ,כנראה שזה לא מספיק טוב כדי להרוס את הגוף שלך..
בכל אופן אלכוהול הוא חומר מדכא,קפאין מעורר...שילוב של שניהם. :nono:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית