הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Placebo

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
סתם רוצה לשמוע דעות אני יודע שאף אחד לא יכול לתת תשובה על זה.. שהתחלתי להתאמן היה לי כמעט אפס ידע הייתי מתאמן ממוצע כמו כל ילד רזה במכון, באיזשהו שלב הלכתי לחנות של ********** וקניתי גיינר כי האמנתי לאנשים במכון ובאתר של***היה כתוב שזה יבנה לי שרירים במיוחד אם אני ישתה את זה אחרי אימון כי יש חלון הזדמנויות ואם מכניסים חלבון בחלון הזדמנויות אז החלבון יבנה לי שריר.. בקיצור האמנתי בזה ב100% לא חקרתי יותר מידי, והייתי ישר אחרי אימון שותה את הגיינר שלי , עכשיו פה נכנס הקטע של הפלצבו, כל פעם שסיימתי אימון ושתיתי את החלבון שלי אני האמנתי ב100% שהמשקה הזה בונה לי עכשיו שרירים בגוף , ברמה שבאמת חשבתי שמחר בבוקר אני הולך להיות גדול יותר.. האם לדעתכם זה שהאמנתי ב100 אחוז שזה מה שקורה שיפר לי את התוצאות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
במידה מסויימת, כן. גם האמונה עוזרת לך להרים משקל יותר כבד ואז מתקדמים.

אף אחד לא יוכל להוכיח לך
אני מאמין שלא (אולי כמו שאומרים זה גרם לך לבוא ולומר, וואי שתיתי אין אני מרגיש נפלא..וגרם לך לתת 100% במכון, מה שאם היית מרגיש כמו שק תפוחי אדמה סביר להניח ולא היית עושה)
אבל אני חושב פלסבו זה נושא מרתק לפי דעתי ..

אם זה גרם לך לתת יותר באימונים אז כן, אחרת לא.
אתה יכול להאמין עד מחר, אבל אם אין לזה השלכה במישור הפיזי האמונה שווה לביצים שלי.

דווקא הגיוני שזה עזר.
כנראה שלא משמעותית אבל זה עזר.
קראתי הרבה על המוח ולמדתי לא מעט בנושא, וזה אכן יכול להגביר את בניית השריר.
אני לא יודע כמה ספציפית במקרה הזה תהיה תועלת- אולי שיפור של 5% בבניית השריר, אולי 0.0005%, אי אפשר לדעת. אולי בכלל לא עזר, אבל תיאורטית זה אפשרי, כמו זירוז החלמה ממחלות ופציעות ויש לזה התייחסות בשיטת סילבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית