הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתר GossipBuilder בקריאה לשרת הספורט לימור לבנת: "הכירי בפיתוח גוף כספורט לאומי״

בדיחה...
ועוד סטאס משום מה הגיב שם עם הפייסבוק שלו את השם שלו...
בילדינג זה לא ספורט, לא נמדדים כוח, אתלטיות, יכולות אישיות, יכולות לעבוד בקבוצה או מדד רלוונטי כזה או אחר.
אז המקסימום שהוא יכול לבקש זה שפנינה רוזנבלום תעניק לזוכה קרמים לשנה חינם ושער במגזין לאישה...

אם כבר שיכירו בפווארליפטינג, יש פה ילדים עם פוטנציאל אדיר.

אני לא יודע איך לכתוב את זה בצורה הכי יפה, אבל ממה שאני רואה מי שנכנס לתחום הזה בדרך כלל האיי קיו שלו צונח ככל שהבייספס שלו גדל.
די דומה אולי למתחרות בתחרויות יופי.

אני לא יודע אם כלכך צריך לקדם תחום כזה.

אם בילדינג זה ספורט או לא אפשר להתווכח.
אבל גם אם כן וגם אם לא, קידום התחום בארץ יהיה טוב בשבילנו.
(סביר שקידום התחום יגרור תוספים זולים יותר ורמה גבוהה יותר של מתאמנים ומכונים)

נערך לאחרונה:
זה נחמד, אבל לעזאזל זה נראה כמו מופע חשפנות לא כמו משהו ספורטיבי.

הדיון על "האם פיתוח גוף זה ספורט" מציק.
כל מה שמגיע לתחרות זה ספורט,
זאת אומרת ששחמט זה ספורט, וכן אם תרצו גם מלכת היופי.
מה שכן, זה לא אתלטיקה.

אם מכירים במפתח גוף כספורטאי, שיכירו גם במלכות יופי.

הדבר היחיד שבאמת יכול להפוך את הספורט הזה לא לבדיחה
זה אם אביב עומר (ניגרי ענק בכינויו)..יעבור על כל פסקה שיוצאת לאור בפומבי על מנת לייצג את הענף..
הם כ"כ דואגים לחפש ולרצות את כל מה שיש בחוץ שהם לא שמים לב שיש להם אוצר לאומי בעל שפה עברית שלא נופלת ממקימיה.
אני אישית כל הזמן קורא את הדעות שלו בין אם זה בפייסבוק ובין אם זה במקומות אחרים ואני מתפעל כל פעם מחדש.

הדיון על "האם פיתוח גוף זה ספורט" מציק.
כל מה שמגיע לתחרות זה ספורט,
זאת אומרת ששחמט זה ספורט, וכן אם תרצו גם מלכת היופי.
מה שכן, זה לא אתלטיקה.

אם מכירים במפתח גוף כספורטאי, שיכירו גם במלכות יופי.
זה נכון...

הדבר היחיד שבאמת יכול להפוך את הספורט הזה לא לבדיחה
זה אם אביב עומר (ניגרי ענק בכינויו)..יעבור על כל פסקה שיוצאת לאור בפומבי על מנת לייצג את הענף..
הם כ"כ דואגים לחפש ולרצות את כל מה שיש בחוץ שהם לא שמים לב שיש להם אוצר לאומי בעל שפה עברית שלא נופלת ממקימיה.
אני אישית כל הזמן קורא את הדעות שלו בין אם זה בפייסבוק ובין אם זה במקומות אחרים ואני מתפעל כל פעם מחדש.

לא מבין ממה אתה מתפעל כ"כ , חוץ מזה שהלוגיקה שלו לא מרשימה בעליל .

לא מבין ממה אתה מתפעל כ"כ , חוץ מזה שהלוגיקה שלו לא מרשימה בעליל .
אני אוהב את הדעות שלו
הדרך שבה הוא מתנסח..הדרך ארץ שלו זה דברים שקשה לראות היום וגם אם רואים,קשה לקלוט את זה דרך אונליין.

הניסוח באמת קצת ירוד.
אבל תפסיקו לזלזל, גם אם לדעתכם זו תחרות יופי ןלא ספורט.. עדיין אי אפשר לטעון שהוא לא קשה יותר מכדורגל כדורסל או כדורעף נשים. זה תחום שצריך להשקיע בו 24/7

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית