הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למבינים בסמארטפונים ובגלקסי 4 בפרט

• פותח/ת השרשור Rami R
  • פורסם בתאריך

Rami R

משתמש משקיע
2,329
1,135
נק' מוניטין:
3,319
2,329
1,135
בגלל שאני כבר לא חד בתחום אני צריך את עזרתכם, חבר רכש לעצמו גלקסי 4 בארה"ב והתחרט על הקנייה ומוכן למכור אותו ב-2400 ש"ח.
עכשיו לשאלות:
1. שווה את המחיר?
2. הוא טוען שהוא בדק וזאת גרסא שיש רק בחו"ל ואין אפשרות לעדכן את המכשיר בעברית, לי לא אכפת אבל מקלדת בעברית יכולה להיות?
3. משהו מיוחד שאני צריך לשים לב אליו במכשיר? הבנתי שיש גרסאות חלשות, מה לחפש לפני הרכישה?

תודה על כל עזרה

בגלל שאני כבר לא חד בתחום אני צריך את עזרתכם, חבר רכש לעצמו גלקסי 4 בארה"ב והתחרט על הקנייה ומוכן למכור אותו ב-2400 ש"ח.
עכשיו לשאלות:
1. שווה את המחיר?
2. הוא טוען שהוא בדק וזאת גרסא שיש רק בחו"ל ואין אפשרות לעדכן את המכשיר בעברית, לי לא אכפת אבל מקלדת בעברית יכולה להיות?
3. משהו מיוחד שאני צריך לשים לב אליו במכשיר? הבנתי שיש גרסאות חלשות, מה לחפש לפני הרכישה?

תודה על כל עזרה

המכשיר נמכר בארץ בכ-2700 ש"ח ובאמזון בכ-2250 ש"ח, החלטה שלך אם זה שווה או לא. כנראה שהפלאפון מוברח אז בעיקרון החבר עושה עליך רווח פה.
אין בעיה להתקין מקלדת בעברית וגם להתקין מוד למערכת ההפעלה אם תרצה.

• פותח/ת השרשור
המכשיר נמכר בארץ בכ-2700 ש"ח ובאמזון בכ-2250 ש"ח, החלטה שלך אם זה שווה או לא. כנראה שהפלאפון מוברח אז בעיקרון החבר עושה עליך רווח פה.
אין בעיה להתקין מקלדת בעברית וגם להתקין מוד למערכת ההפעלה אם תרצה.

אה ידוע לי שהוא מרוויח קצת, בסדר אני מקבל את זה.
על הקופסא רשום שזה הגרסא עם המעבד הגדול יותר, (1.9) הוא קצת יותר יקרים. עוש משהו שכדאי לי לשים לב אליו?

עריכה:
עכשיו נודע לי שזאת גרסא I337:152on: מישהו יכול לשפוך לי אור על הדגם?

נערך לאחרונה:
אם אתה טס לחול אתה יכול קנות בדיוטיפרי ב720$ זה עם מעבד אוקטה קור 4X1.6+4X1.2
אפשר להתקין עברית ומקלדת זה ממש לא בעיה מקסימום עושים רום

ה-I337 הוא מכשיר מותאם ל-at&t ולורייזון. זה אומר שאם הם שינו תדרים, יכול להיות שתהיה לך בעיה בארץ עם מפעילים מסוימים.
חוצמזה יש עדיין בעיה עם הפריצה שלו ל-root בגרסה האחרונה אם מעניין אותך לפרוץ.
אתה יכול להסתכל בפורום הזה, יש בו הכל על הדגם הספציפי הזה:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2258

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית