ציפיות

saarraz1

משתמש מתחיל
56
0
שלום, אני שוקל להירשם לייעוץ האישי, אבל רציתי לוודא כמה דברים קודם:

יש לי 5 חודשים להתאמן (אחריהם אני מתגייס), ואני לא יודע אם כדאי לי ללכת בכיוון של מסה או חיטוב כדי להגיע לתוצאות בתקופה הזאת.
לכן אני לא יודע איזה מטרת אימון אני צריך, וגם לזה אני רוצה יעוץ.

וגם רציתי לשאול אם 5 חודשים זה אכן מספיק זמן להגיע לתוצאות נראות לעין.

תודה 😃

מסה או חיטוב תלוי במשקל שלך. במסה אתה עולה במסת שריר ובשומן ובחיטוב אתה מוריד שומן

• פותח/ת השרשור
מסה או חיטוב תלוי במשקל שלך. במסה אתה עולה במסת שריר ובשומן ובחיטוב אתה מוריד שומן
אני שוקל 68 גובה 183, אבל יש לי אחוזי שומן גבוהים (21% בערך)...

אני לא שוקל הרבה אבל גם יש לי הרבה שומן, אז אני מתלבט...
וגם יש לי זמן מוגבל אז אני רוצה לשלב אם הזמן יאפשר גם חיטוב אחרי המסה...
השאלה המרכזית זה אם בכלל ראלי לראות תוצאות בפרק זמן של 5 חודשים? אני רוצה לנצל אותם כמה שאפשר.

1 לדעתי במשקל שלך עדיף לך לעשות מסה. אתה יכול במסה אפילו להעלות מסת שריר ולהוריד אחוז שומן(אחוז לא מסת שומן)
2 התוצאות שתראה מאוד תלויות בגנטיקה שלך. יש כאלה שגדלים המון בחצי שנה ויש כאלה שלא גדלים כמעט אני מציע לך פשוט להתחיל עם זה וגם אם לא תראה תוצאות מייד אתה תוכל להמשיך עם זה בעתיד ולהתחיל מנקודה יותר טובה. (לפי מה שהבנתי אפשר בצבא אחרי שמסיימים טירונות להתאמן בבסיס בחלק מהמקומות)

ב-5 חודשים ניתן לעשות שינוי משמעותי בהחלט. לפי היחס גובה-משקל שלך כנראה שאתה צריך לעלות במסת השריר. ה 21% שומן שאתה מציין כנראה לא מדוייק אם נמדדת במכשיר כמו טאניטה (משקל שפולט אחוזי שומן) או שאחזת במכשיר עם 2 הידיים והביא לך את אחוז השומן שלך.
המכשירים הללו לא יודעים להבדיל בין נוזלים לשומן באופן אידאלי ולכן הסטייה במכשירים אלו יכולה להגיע לעד 50%.

• פותח/ת השרשור
ב-5 חודשים ניתן לעשות שינוי משמעותי בהחלט. לפי היחס גובה-משקל שלך כנראה שאתה צריך לעלות במסת השריר. ה 21% שומן שאתה מציין כנראה לא מדוייק אם נמדדת במכשיר כמו טאניטה (משקל שפולט אחוזי שומן) או שאחזת במכשיר עם 2 הידיים והביא לך את אחוז השומן שלך.
המכשירים הללו לא יודעים להבדיל בין נוזלים לשומן באופן אידאלי ולכן הסטייה במכשירים אלו יכולה להגיע לעד 50%.
סבבה. רכשתי חבילת ייעוץ אבל לא הייתי מחובר, אשמח אם תוכל לפתוח לי את הגישה לפורום.

Back
למעלה תחתית