הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

יש כאן מתכנתים בחברות סטארט-אפ?

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
אם מישהו מכיר או עצמו עובד בחברה שכזאת, אשמח לדעת מה היו תנאי ההעסקה הראשוניות (מבחינת משכורת\שעות\מניות חברה).
ועוד שאלה, מה היית מצפה בתור מתכנת לקבל בחברת סטראט-אפ \אפליקציה טלפונית .

בתור סטודנט הייתי רוצה גמישות בשעות ותפקיד מעניין ולא סיזיפי בשביל הניסיון. השכר כמעט ולא חשוב.

אם הייתי רוצה משרה מלאה הייתי מעדיף כמה שיותר קשר בין ההצלחה של החברה לשכר שלי (דיוידנדים ומעורבות בהחלטות). אבל לא יודע אם זה באמת מה שהייתי רוצה כי עוד לא עבדתי בזה.

זה נורא תלוי בחברה שמעסיקה אותך, רקע האקדמי ובנסיון שיש לך במקצוע ...
חברות גדולות יציעו לסטודנט שיצא עכשיו מהאוניברסיטה עם תואר במדעי המחשב ועם נסיון של משרת סטודנט, סכומים שנעים בין 16-20 ברוטו בשביל גלובלי של 40 שעות בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אני לא מדבר על חברות גדולות, אני מדבר על סטארט-אפ\אפליקציה חדשה, פיתוח והוצאה לשוק ובהמשך כמובן תפעול ותמיכה.

תראה, עקרונית סטארטאפ איכותי מתמודד מול החברות הגדולות ולא מול הקטנות, בגלל הסיבה הפשוטה שסטארטאפ לא יכול לאפשר לעצמו מתכנת גרוע אם הוא רוצה להצליח.
באותה מידה הוא לא רוצה מתכנת חסר נסיון ,ככה שהשאלה קצת בעייתית, אני לא מכיר חברות סטארטאפ שיגייסו סטודנטים שהרגע יצאו מהאוניברסיטה.
אני מניח ש 12-15 ברוטו ו 2-5% מהמניות היא בקשה לגיטימית אם הסטארטאפ קטן וחדש, וגם זה נתון בעייתי כי אני לא מכיר מתכנת שיהיה מוכן לתת שירותי תמיכה ותפעול למחייתו.

אם אתה רוצה תבדוק ב-HWZONE, זכור לי שיש שם פורום עם הצעות עבודה, תוכל לברר שם תנאים וכד'.
יש גם עוד פורומים של מתכנתים, יהיה לך עדיף לתאם שם.
אמנם יש פה מתכנתים אבל לא כל כך הרבה כמו בפורום שמיועד רק לזה.

• פותח/ת השרשור
עד ה"EXIT" מישהו יצטרך לתפעל את התוכנה ולתת תמיכה, אני מאמין שזה דבר לגיטימי וזה רשום בחוזה העבודה אחרי ה"exit" אני מאמין שמי שקונה אותך כבר יש לו מתכנתים ועובדים שיעשו את זה או שהם קונים את החברה כמו שהיא עם המשך משכורת לעובדים הקיימים ואז הוא כבר יכול לבחור.

אני בודק בכל כיוון שיש לי, לא רק פה בפורום

נערך לאחרונה:
מבין מה אתה אומר אבל זה להרוג זבוב עם תותח... מעבר לעובדה שזאת עבודה "נחותה" למתכנת, אתה לא מעוניין שהוא יבזבז את הזמן שלו בזה.
לא ככה עובד השוק הזה, הוא אוברקווליפייד לתפקיד ואתה תשלם לו בהתאם וחבל.
גם חברות שקונות סטאראפ לא ערוכות להתמודד עם נפח עבודה של סטארטאפ מצליח אלא אם הם גוגל.
אני לא בא לזלזל אבל נשמע שאתה צריך להיצמד לישבן של כמה ססטארטאפים קיימים ולראות איך הם מתנהלים לפני שאתה לוקח את זה שלב קדימה.

• פותח/ת השרשור
בנתיים אני רק בודק משפטית כל מיני דברים, אז אני לא בשלב הזה. בכל מקרה הבנתי שאפשר לשלם לפרילאנסר כסף בתור "פרוייקט" עם חוזה בדיוק מה אמור להיות ומה הם תנאי העבודה שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית