הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התארגנות לקניית FOAM ROLLER

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
ראיתי שהרבה פה מתעניינים במוצר הזה (כולל אני ),שנראה לי יכול לתרום ממש למי שמתאמן..
אני יכול לארגן קניה ממישהו שמכמות של 10 פריטים זה יצא משהו כמו 140 ש"ח ליחידה
הגודל -15X90 ,הסוג הוא כחול עם זיזים,והבנאדם אומר שזה לא מתרכך עם הזמן ונשאר קשיח..
ממה שאני רואה המחיר כדאי מאוד,אם תהיה היענות אני יוכל לנהל את ההזמנה,אני מתל אביב וקרוב לדואר הראשי אז ככה שזה לא בעיה..

ראיתי שהרבה פה מתעניינים במוצר הזה (כולל אני ),שנראה לי יכול לתרום ממש למי שמתאמן..
אני יכול לארגן קניה ממישהו שמכמות של 10 פריטים זה יצא משהו כמו 140 ש"ח ליחידה
הגודל -15X90 ,הסוג הוא כחול עם זיזים,והבנאדם אומר שזה לא מתרכך עם הזמן ונשאר קשיח..
ממה שאני רואה המחיר כדאי מאוד,אם תהיה היענות אני יוכל לנהל את ההזמנה,אני מתל אביב וקרוב לדואר הראשי אז ככה שזה לא בעיה..
תביא תמונה לפום רולר המדובר

אני בזמן האחרון מתעניין באחד, בוא תראה דגם מדוייק ומשם נתקדם, אשמח גם אם אלה שיש להם אחד בבית יתנו את דעתם והמלצתם בבחירה.

אם זה יהיה ראמבל רולר אני בפנים כל דבר אחר אני לא משלם שקל כי כבר יש לי פואם רולר סטנדרטי בחדר כושר.
ככה נראה מה שאני מדבר עליו.
https://www.google.co.il/search?es_...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=9q34UdaEMeeA4gSi8oHwCQ

הכי זול באיביי כולל משלוח 240 שקל

מצאתי בארץ בזול : http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1297

• פותח/ת השרשור
זה הדגם הרגיל פשוט טיפה מחוספס לא כמו הרמבל..משהו בקטנה
גליל רגיל בצבע כחול די איכותי..שמתי קישור כמו מה זה נראה למעלה

מה הקטע של הפואם רולר בזמן האחרון ? אני שם לב לאחרונה עלייה בהידברות עליו?
אפשר הסבר מעמיק או קישור המדבר על הנושא ?

הדגם הקצר מספיק או שכדאי לקנות את הארוך יותר? ואיזה דרגת קושי עדיפה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית