הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב מה אתם אומרים ?

shay2211

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
674
51
0
טרנבולון אנטייט 200 מג" - 400 לשבוע 12 שבועות
טסט פרופ . 100 מג" - EOD
וינסטרול 50 מ"ג - EOD

מה אומרים?

על הפנים אחי

דבר ראשון אתה גם ככה מזריק יום כל יום לא אז מה הקטע אם הטרן אנטט דבר שני זה יגרום לך בעיות ב PCT בגלל ההבדל ב אסטרים כי לאסטר אנטט לוקח 3-4 שבועות להתפנות אלה אם כן אתה מקצר את זמן לקיחת הטרן ל 8 שבועות וממשיך אם הטסט והוינסטרול שתיים וינסטרול זה על הפנים אני ממש לא אוהב אותו הוא מייבש את המפרקים ומעלה את הסיכוי לפציעה יש חומרים הרבה יותר טובים ממנו לחטוב מסטרון לדוגמא
דבר שלישי זה סייקל ראשון שלך? אם כן אחינו אתה ממש לא בכיוון ישר אתה קופץ לטרן וינסטרול חומרים למתקדמים תתחיל פשוט תראה איך טסט משפיע אליך ותמשיך האלה
מה חשבת להריץ כ PCT?

• פותח/ת השרשור
אני 178 שוקל 120 עברתי כבר כמה סייקלים של מסה חזקים ...
PCT יהיה כלומיד עם HCG שבועיים לפני הסייקל ועד שבועיים אחרי...

תוסיף גם נולבדקס ל PCT,

לגבי הסייקל שלך, אם אתה לוקח טרן אננתת, אז אתה חייב להמשיך עם הפרופ כשבועיים לאחר הזריקה האחרונה של הטרן.
לכן עדיף לך לקחת טרן אצטט מאשר טרן אננתת.

כן אני מסכים אני הייתי מעדיף לעבור לטרן אצטט לגבי PCT על איזה מינון של כלומיד מדובר ה PCT שלך קצר לאללה מה זה 4 שבועות PCT זה מגוכח אתה באמת חושב שתצליח להחזיר את המאזן ההורמנלי שלך למצב תקין ב 4 שבועות PCT ממש לא אחי מה המינון של HCG? תןו פרטים

עדי, אני לא אומר שהפתרון שלך לא נכון, אבל כבר מקובל לאורך שנים ש PCT הוא 4 שבועות ואף אחד לא מת מזה או נדפק מזה.

יש כאלו שמושכים אותו ל 6 שבועות בסייקלים כבדים מאוד, גם המינון בהתאם, אבל בשביל סייקל כזה, אני אישית לא חושב שיש הצדקה ל 6 שבועות, אולי אני טועה.

תראה אחי זה שזה מקובל כבר שנים לא אומר שזה נכון וטוב זה כמו שחשבו פעם שכדור הארץ הוא עגול
והתברר שהוא לא (אנלוגיה מטומטמת אני יודע) אבל זה אותו עקרון אחי אז נכון שאם עשית כמה סייקלים וה PCT שהרצת הוא ה"מקובל" זה לא יהיה נזק נראה לעין אבל הנזק הוא מצטבר ומתמשך ואם תחקור את נושא ה SERMS ותראה אין המנגנון עובד תראה שלקחת נולבה למשך 4 שבועות ממש לא עושה כלום מפני לאחר סייקל כאשר יש עדיין אנדרוגנים בדם אין לנו כל כך צורך באנטי אסטרוגנים מפני שקיים עדיין הורמון אנטי אסטרוגן בא להגן עלינו כאשר הטסטוסטרון לא קיים ברמה מספקת בדם וכאשר אסטרוגן נמצא ברמה גבוהה מהרגיל אהגוף נמצא במצב קטבולי אז נולבה עוזר לנו לטפל בתופעות אסטרוגניות למה לשלב עם כלומיד מפני שלכלומיד בניגוד לנולבה יש השפעה על בלוטת היותרת והוא ממריץ אותה מה שעוזר לעלות את רמת ה LH (גם כלומיד במינון גבוהה מדיד ולזמן ארוך מדי ישפיע על היותרת לרעה ולכן יש להגביל את המינון ואת זמן הצריכה) על HCG אין מה להכביר במילים אבל גם כאן יש חשיבות גדולה למינונים מפני שרמה גבוהה מידי של HCG בגוף מתפרשת
כעודף אסטרוגן והגוף מגיב לזה בהתאם מה שיכול לגרום לתופעות gyno שמע אחי זה לא סוד שאנשים מממ "מזלזלים" בתקופת ה PCT נולבה למשך 4 שבועות תאמין ממחקר עמוק של הנושא לא עושה כלום ולא תורם בכלום התאוששות מסייקל בפרט ללא HCG לוקחת חודשים אחי ולא שבועות אני חקרתי את הנושא לעומק מפני שאני חושב שPCT חושב כמו הסייקל אם לא יותר הרי מה הקטע לעלות 10 קילו בסייקל ולאבד את הכל בגלל שאתה לא יודע להריץ PCT כמו שצריך אתה מבין אחי אם מעניין אותך אני אשמח להפנות אותך לכמה מחקרים שחקרו את נושא ההתאוששות מטיפולים אנדרוגניים

תודה, כבר שלחת לי בעבר את הלינק למחקר, קראתי אותו, משהו על ה HRT אני זוכר.

יש מצב שזה נכון מה שאתה אומר, אבל אל תשכח שזה לא משהו שרק בשנים האחרונות עשו, זה כבר משנות ה 80 מתאמנים לוקחים סטרואידים, אני אנסה לברר את זה עוד עם כאלו שכבר לוקחים הרבה זמן (לא בארץ).

כן אחי את זה אני יודע אני מכיר ימבה אנשים שעושים PCT בכל מני דרכים אני לא אומר שאי אפשר לעשות את זה
מה שאני אומר זה שבטח 4 שבועות נולבה זה לא בחיים לא יספיק להחזיר את המערכת ההורמונלית לאיזון רק לחשוב ככה ניראה לי מגוחך ברור לי שיש ימבה דרכים להריץ PCT ואין לי ספק שחלק מהשיטות עובדות ועובדות טוב הם בטוח לא מגובות במחקר בשנות ה 80 אחי הכל היה מבוסס על ניסוי וטעיה ויש מלא סיפורי זוועה על אנשים שדפקו את המערכת ההורמונלית שלהם אחד השותפים של ארנולד לדוגמא היה לוקח טיפה כלומיד וזהו הוא גמר עם רמת טסטוסטרון של ילד בן 12 אני דוגל בשיטה של קודם כל תחקור את הנושא בעצמך לעומק (מה שרוב האנשים לא עושים) והפעלה של היגיון בריא אם הנושא מגובה במחקרים מה טוב אם לא לנסות והביא מה שיותר עדויות על כמה שיותר שיטות ולראות איזו שיטה נחלה יותר הצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית