הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ hydrochlorothiazide

Seth Able

משתמש משקיע
4,116
118
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
30,686
4,116
118
במסגרת טיפול בלחץ דם גבוה, הרופא נתן לי מרשם לתרופה שמכילה (בין היתר) 25 מ"ג מהנ"ל.
עד כמה שהבנתי מחיפושים ברשת, זה משתן די נפוץ. למישהו יש נסיון איתו במסגרת כלשהי ויכול לספר על החוויות שלו?

לא השתמשתי בו באופן אישי, אבל זו תרופה די נפוצה.
בד"כ הכי נפוץ זה סחרחורות וכאבי ראש, בעיקר בגלל ירידה בלחץ הדם או יובש.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה.

במקרה הזה ירידה בל"ד זאת המטרה. יש קצת סחרחורות אבל יכול להיות שזה קשור יותר למרכיב השני התרופה.
מה שמעניין אותי בגדול לגבי הHCTZ זה כמה אני צריך לצפות להשתין (בנתיים קשה לי להגיד שזה הרבה יותר מהרגיל) ואם בד"כ יש ירידה משמעותית בכוח.

תודה על התשובה.

במקרה הזה ירידה בל"ד זאת המטרה. יש קצת סחרחורות אבל יכול להיות שזה קשור יותר למרכיב השני התרופה.
מה שמעניין אותי בגדול לגבי הHCTZ זה כמה אני צריך לצפות להשתין (בנתיים קשה לי להגיד שזה הרבה יותר מהרגיל) ואם בד"כ יש ירידה משמעותית בכוח.

שאלה טובה.
זה מאוד תלוי, בגדול במינון הזה אתה לא אמור להתחיל להשתין את החיים, אבל ייתכנו טיפה יותר יציאות ואולי ירידה במשקל מעט.
זה גם מאוד תלוי בתזונה שלך.
לא סביר שתראה ירידה משמעותית בכוח, אני מעריך שלא יותר מ2%

• פותח/ת השרשור
סבבה. לפי מה שראיתי 25 מ"ג זה בערך 1/20 ממה שמפתחי גוף לוקחים לפני תחרות.. נראה לי שאני משתין באותה תדירות אבל מוציא יותר כל פעם, אבל זה גם יכול להיות בגלל שאני שותה יותר כי לחוץ מהעניין הזה.
אני מניח שקריאטין יחד עם זה זה לא רעיון טוב?

סבבה. לפי מה שראיתי 25 מ"ג זה בערך 1/20 ממה שמפתחי גוף לוקחים לפני תחרות.. נראה לי שאני משתין באותה תדירות אבל מוציא יותר כל פעם, אבל זה גם יכול להיות בגלל שאני שותה יותר כי לחוץ מהעניין הזה.
אני מניח שקריאטין יחד עם זה זה לא רעיון טוב?

בהחלט לוותר על קריאטין בשלב הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית