הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מה אתם חושבים על הפורום החדש?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
בשבוע הקרוב נעשה סירטונים לגבי הפיצ'רים החדשים במערכת הכוללות:
1) תיוג משתמשים ע"י הסימון @ ואחריו שם המשתמש
תיוג יוצר התראה אצל משתמש היעד וכך הוא יודע ש"קוראים" לו להגיב/להסתכל באשכול. ניתן לתייג מספר משתמשים במקביל ובקרוב גם קבוצות (לדוגמה @הנהלה תביא להתראה אצל כל המנהלים. אני עדיין חושב אם להוסיף התראת קבוצות או לא).

2) מועדפים - ניתן להכניס נושאים/תגובות/הודעות פרופיל למועדפים בפורום ולחזור אליהם מתי שתרצו. ניתן לשתף מועדפים בין משתמשים, לנעוץ מועדפים וכן הלאה. כפתור הוספת המועדפים מופיע בסרגל הכלים בכל הודעה/נושא/תגובת פרופיל והממשק נמצא כאן למעלה ליד כפתור ה"משתמשים" (יועבר ליד החיפוש בשורה השנייה בימים הקרובים).

3) שיחות וועידה בהודעות פרטיות כוללת יצירת קבוצות שלמות שאליהן ניתן לשלוח כל הזמן הודעות פרטיות, השעייה של משתמשים משיחות וועידה (הסרה/הרחקה), מענה אוטומטי בזמן אי כניסה לפורום למשך מספר ימים - הכל ניתן לראות בפאנל ההגדרות של המשתמש ע"י לחיצה על שם המשתמש שלכם למעלה בצד שמאל ליד "דואר נכנס".

4) בקרוב נעלה גלריה לפורום. תוכלו להיכנס אליה בראש הפורום. לגלריה ניתן יהיה להעלות תמונות שלכם וליצור אלבומים שלמים, בדומה לפייסבוק. הגלריה גם מראה מיקום לקיחת התמונה (בהנחה שתרצו) ומידע על המצלמה שהתמונה צולמה בו (מידע EXIF). כמובן, ניתן גם לתייג בה את עצמכם ומשתמשים נוספים אחרים בפורום, להגיב ולתת לייקים.

5) מערכת ההתראות באתר דומה כרגע למה שיש בפייסבוק. הכל מתרכז תחת "התראות" בצד שמאל בראש העמוד.

6) אין יותר את הריבוע השחור של מספר התגובות החדשות בנושא. כל כניסה לנושא עם תגובות חדשות שצפיתם בו בעבר תוביל אתכם לתגובה החדשה ביותר שלא קראתם באותו הנושא. זה עובד גם בנייד וגם במחשב נייח.

7) ניתן להעלות תמונות לנושאים ותגובות ע"י גרירה של תמונה ישירות מתקייה במחשב או שולחן העבודה אל תוך חלון התגובה. זה עובד לדפדפני כרום ופיירפוקס בלבד. סבירות נמוכה שזה יעבוד לדפדפני אינטרנט אקספלורר.

8) חוץ מ"מה חדש?" בפורום, יש גם את "פעילות משתמשים" שמראה בעצם את כל הפעילות האחרונה של המשתמשים באתר:
http://www.lbs.co.il/recent-activity/
הקישור נמצא כרגע תחת "משתמשים", אבל ימוקם בימים הקרובים ליד "מה חדש?"

9) החתימות באתר הוסרו והוגבלו לכתב בלבד וקישור אחד. ניתן להכניס עד 200 תווים לחתימה. סביר להניח שארחיב את זה בהמשך, אני צריך לבדוק כמה דברים לפני כן.

10) ניתן לצטט חלק מתגובה של משתמש אחר ע"י סימון המלל עם העכבר. ע"י סימון המלל יופיע לכם חלון בצבע כתום שאומר "צטט אותי!". אתם לוחצים על החלון וזה שם את המלל שסימנתם ישירות בחלון התגובה המהירה בתחתית העמוד. כרגע הכפתור הזה קצת רחוק (למטה בצד ימין). אנחנו נעלה אותו שיהיה במיקום הנכון בימים הקרובים.

11) מערכת המוניטין שופרה והמראה שלה שונה. כרגע ניתן לתת מוניטין בצד שמאל של כל הודעה (פלוס ומינוס). ניתן לצפות במספר האנשים שנתנו מוניטין להודעה בודדת והאם המשתמש נתן מוניטין חיובי ושלילי. בנוסף, כפתור ה"אהבתי" שזה בעצם כמו הלייק בדומה לפייסבוק, גם כן מוסיף למוניטין המשתמש אם כי הרבה פחות מאשר נתינת מוניטין. לדוגמה, אם המוניטין מוסיף 20 נק' , כפתור האהבתי יוסיף רק 1-2 נקודות וכן הלאה. כוח המוניטין משתנה ע"י מספר גורמים, אך הגורם המכריע הוא כמות המוניטין שיש לכם. ככל שיש לכם יותר מוניטין, כוח המוניטין שלכם חזק יותר.

12) האתר נגיש כרגע הרבה יותר דרך מכשירים ניידים. העיצוב נשמר כמעט 1:1 עם התאמות קלות בהתאם לרזולוציית ממשק היעד.

13) נוספה אפשרות בכל נושא לבחור את ה"תשובה הנבחרת", שזה בעצם התשובה הטובה ביותר. רק פותח האשכול יכול לבחור את התשובה הטובה ביותר שבעצם משכפלת את עצמה ועולה להיות התגובה הראשונה לאשכול, מסומנת עם צבע ירוק שתהיה ויזואלית גלוייה יותר למשתמשים הבאים שרוצים לשאול שאלה דומה, אך לא מעוניינים לבזבז זמן לקרוא את כל התגובות באשכול.

ועוד המון דברים נוספים שאנחנו עדיין מפתחים למען נוחות המשתמשים (מאגר חדרי כושר לדוגמה).
נשמח לקבל פידבק, כאן או ע"י לחיצה על החוצץ הכחול בצד שמאל אם אתם לא רוצים שזה יהיה פומבי.

אני רוצה להודות לכל הטסטרים שהיו איתנו במשך שבועות במערכת ה Beta ועזרו לנו לתקן שגיאות ותקלות במערכת. ניצור אתכם קשר למען הזמנת חולצות LBS.

גלישה נעימה ומקווים שתהנו מהמערכת החדשה 😃

המערכת החדשה ממש נוחה ויפה !! 😃

רק תחזירו את הסמיילים הקודמים 😛

תודה !

פצצה .

אבל לא הבנתי מה קרה למוניטין מה זה אומר נקודה אחת וזה.. כל כמה זה משתנה?

המערכת הרבה יותר נוחה בנייח ועוד הרבה יותר נוחה בנייד.
כל הכבוד !

מאוד אהבתי!
רק בבקשה אל תהפוך את זה לפייסבוק שכל חודשיים משנים עיצוב

• פותח/ת השרשור
מאוד אהבתי!
רק בבקשה אל תהפוך את זה לפייסבוק שכל חודשיים משנים עיצוב
הייתי שמח לעשות את זה, אבל התקציב שלי יותר מוגבל משל פייסבוק, לכן זה לא פרקטי. מה שכן, יהיו טאצ'ים קטנים לעיצוב עם הזמן (מבחינת פרופיל המשתמש ואולי החלק התחתון של האתר [הפוטר]. הקונצפט הכללי ישאר כמו שהוא לשנים הבאות.

פשששששש סחתיין משה כל הכבוד על כל ההשקעה!
ממש מגניב ומעולה לא נתקלתי בכזו מערכת פורומים אף פעם

אני מאוד אהבתי! האתר בנייד עובד הרבה הרבה יותר טוב ומהיר מהגרסא הקודמת שהייתה זוועה להשתמש איתה בנייד.

השיפור בנייד עצום וכל הכבוד על ההשקעה!

אם יהיה אפשר לסנכרן כמה שיותר בין פעילות ממכשיר נייח לנייד יהיה יותר טוב:
לדוגמא
*העלת תמונות מנייד לתגובה/נושא
*אפשרות ״צטט אותי!״

• פותח/ת השרשור
השיפור בנייד עצום וכל הכבוד על ההשקעה!

אם יהיה אפשר לסנכרן כמה שיותר בין פעילות ממכשיר נייח לנייד יהיה יותר טוב:
לדוגמא
*העלת תמונות מנייד לתגובה/נושא
*אפשרות ״צטט אותי!״
אתה יכול להעלות תמונות ישירות מהנייד כבר עכשיו. כל מה שאתה צריך זה ללחוץ על "העלה קובץ" בחלון התגובה וזה יעביר אותך לתקיית התמונות בטלפון הנייד שלך.
עניין ה "צטט אותי!" מאוד בעייתי בניידים מבחינת הקוד של התוסף ולכן אני לא רואה איך זה אפשרי. אתה יכול ללחוץ אבל על כפתור ה"תגובה" ליד כל הודעה וזה יכניס את הציטוט באופן אוטומטי לתוך חלון התגובה.

אתה יכול להעלות תמונות ישירות מהנייד כבר עכשיו. כל מה שאתה צריך זה ללחוץ על "העלה קובץ" בחלון התגובה וזה יעביר אותך לתקיית התמונות בטלפון הנייד שלך.
עניין ה "צטט אותי!" מאוד בעייתי בניידים מבחינת הקוד של התוסף ולכן אני לא רואה איך זה אפשרי. אתה יכול ללחוץ אבל על כפתור ה"תגובה" ליד כל הודעה וזה יכניס את הציטוט באופן אוטומטי לתוך חלון התגובה.
כשאני לוחץ על 'העלה קובץ׳ זה פותח לי חלון ואין אפשרות ללחוץ על ׳בחר/י קובץ׳.
אני גולש בסאפרי עם אייפון 4 גירסא 5 נקודה משהו

• פותח/ת השרשור
כשאני לוחץ על 'העלה קובץ׳ זה פותח לי חלון ואין אפשרות ללחוץ על ׳בחר/י קובץ׳.
אני גולש בסאפרי עם אייפון 4 גירסא 5 נקודה משהו
ניסיתי את זה כרגע עם אייפון 5 גירסה 6. כשאתה לוחץ על "העלה קובץ" וזה פותח לך חלון - מה כתוב בחלון? אילו אופציות יש שם?

העליתי מהמחשב הנייח

קבצים מצורפים

• fhk.PNG
    fhk.PNG
    KB 43.9 · צפיות: 142
הפורום בכללי נראה הרבה יותר טוב ואני בטוח שעם הזמן זה ילך וישתפר אבל יש כמה דברים שלי קצת מפריעים...
אחד זה השחור עם מספר ההודעות שלא קראתי ממש חסר אם אפשר לפחות שיהיה משהו שיסמן את הנושאים שהייתי בהם ויש בהם הודעות חדשות.
שתיים זה טעם אישי אבל אני חושב שאיך שהמוניטין החדש נראה ממש מכוער לעומת הישן, הכוכב לא נראה כמו כוכב (ושכוכב זהב יהיה הכוכב הכי ימני לא כמו עכשיו שהוא הכי שמאלי) והמוניטין מתחת לכוכב גם הוא נראה מרוחק מדי אחד מהשני ויוצר כזה אי סדר.
ושלוש זאת האמתי כבר תקלה, בפלאפון שלי (סוני אריקסון אקספריה פליי) העמוד תקוע בטופ של העמוד כלומר אי אפשר לגלגל למטה. זה גם בגרסא המלאה וגם בגרסת הפלאפון.

• פותח/ת השרשור
אין אפשרות.. זה לא לחיץ :mooning:

חקרתי את זה והעלאת הקבצים לא נתמכת בגירסה 5 באף פלטפורמה אינטרנטית רק מגירסה 6 ומעלה - ככה שזו לא בעיה ממשית של הפורום. אם יש לך ג'יילברייק ותשדרג לגירסה האחרונה, אתה תאבד אותו ככה שלא מומלץ לשדרג רק בשביל להעלות קבצים לפורום.

הפורום בכללי נראה הרבה יותר טוב ואני בטוח שעם הזמן זה ילך וישתפר אבל יש כמה דברים שלי קצת מפריעים...
אחד זה השחור עם מספר ההודעות שלא קראתי ממש חסר אם אפשר לפחות שיהיה משהו שיסמן את הנושאים שהייתי בהם ויש בהם הודעות חדשות.
שתיים זה טעם אישי אבל אני חושב שאיך שהמוניטין החדש נראה ממש מכוער לעומת הישן, הכוכב לא נראה כמו כוכב (ושכוכב זהב יהיה הכוכב הכי ימני לא כמו עכשיו שהוא הכי שמאלי) והמוניטין מתחת לכוכב גם הוא נראה מרוחק מדי אחד מהשני ויוצר כזה אי סדר.
ושלוש זאת האמתי כבר תקלה, בפלאפון שלי (סוני אריקסון אקספריה פליי) העמוד תקוע בטופ של העמוד כלומר אי אפשר לגלגל למטה. זה גם בגרסא המלאה וגם בגרסת הפלאפון.
ברגע שיש הודעות חדשות בנושא הנושא נהייה מודגש. הקלקה על הנושא מעבירה אותך לתגובה האחרונה שלא קראת.
אני מסכים לגבי הכוכבים/עיגולים. ענייני עיצוב יטופלו כאשר נסיים עם כל הבאגים/הגדרות.
איזו מערכת הפעלה יש לך בסוני אריקסון?
האם זה עובד לך?
http://xenforo.com/community/
(נסה להיכנס לכל מיני נושאים/ לגלוש סתם באתר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית